Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
Demet Akalın'dan Zuhal Topal itirafı
MAG’lar şimdi her yere ulaşacak
MAG’lar şimdi her yere ulaşacak
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Konyaaltı'nda gönüllülerden resim sergisi
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
Kırmızı Takım'dan o isim arkadaşlarına veda etti
21 Aralık 2020 Pazartesi - 10:38

Türkçe Arapça çeviri

Türkiye’nin Arap ülkeleriyle olan iş ve ticari ilişkileri bağlamında birçok ticari evrakın Türkçeden Arapçaya tercümesi gerçekleştirilmektedir.

Türkçe Arapça çeviri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkçe Arapça çeviri hizmetine olan ihtiyaç son zamanlarda büyük bir ivme yakalamıştır. Bunda ülkemizde artışa geçen Arap nüfusu ve Türkiye’nin Arap ülkeleriyle bulunduğu işbirliklerinin payı büyüktür. Okeanos Tercüme deneyimli Arapça tercümanlarıyla müşterilerinin sözlü ve yazılı Türkkçe Arapça çeviri ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Yazılı Türkçe Arapça Çeviri Hizmetleri

Türkiye’nin Arap ülkeleriyle olan iş ve ticari ilişkileri bağlamında birçok ticari evrakın Türkçeden Arapçaya tercümesi gerçekleştirilmektedir. Ticaretten, hukuka, tıptan, eğitime ve teknik alanlara kadar birçok alanda Türkçe Arapça çeviri hizmeti sunulmaktadır.

Ticari Alanda…

Ticari ilişkiler bağlamında gümrük, nakliye ve taşımacılık evrakları, çeşitli faturalar, ticari yazışmalar ve ticari sözleşmeler çevrilmektedir.Okeanos Tercüme’nin ticari alanda yılların deneyimine ve bilgi birikimine sahip Arapça tercüman kadrosu bulunmaktadır. Bu hususta tüm ticari evraklarınızın Türkçe Arapça çevirisi kaliteli bir şekilde hizmetinize sunulmaktadır.

Hukuk Alanında…

Türkiye’nin Arap ülkeleriyle olan iş ilişkileri, Arap iş insanlarının Türkiye’deki yatırımları, karşılıklı işbirlikleri ve ortaklıklar hukuk alanında çeviri talebi oluşturmaktadır.Sözleşme metinleri, mahkeme evrakları, vekaletnameler vb. evraklar hukuk alanında Türkçe Arapça çevirisi sıklıkla gerçekleştirilen metinlerdir.Okeanos,  hukuk alanında profesyonel tercümanlarıyla tüm hukuki dokümanlarınızın profesyonel tercümesini sizler için sunmaktadır.  Hukuki terminolojinin doğru kullanımına büyük hassasiyet gösterilmekte, en güvenli tercüme hizmeti tarafınıza sağlanmaktadır.

Sağlık Alanında…

Son zamanlarda Türkiye’de artan sağlık turizminin bir parçası olarak sağlık alanında Türkçe Arapça çeviri hizmetlerine olan taleplerde de artış yaşanmıştır. Okeanos Tercüme, ameliyat raporu, epikriz raporu, hasta onam formu vb. belgelerin Türkçe Arapça çevirisini gerçekleştirmektedir. Sağlık alanında yapılan en ufak bir hatanın dahi insan yaşamına mal olabileceğinin bilincinde olan tercümanlarıyla tam, doğru ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Eğitim Alanında…

Türkçe Arapça çeviri hizmetine en çok ihtiyaç duyulan alanlardan birisi de eğitim alanıdır. Bunda Katar, Dubai, BAE gibi ülkelerde eğitim görmek isteyen Türk vatandaşlarının payı bulunmaktadır. Dolayısıyla diploma, transkript, öğrenci belgesi gibi çeşitli belgeler tercüme edilmektedir.

Diğer AlanlardaTürkçe Arapça Çeviri

Ülkemizde artan Arap nüfusuyla doğru orantılı olarak Türkçe Arapça çeviri hizmetine olan rağbetin arttığından söz etmiştik. Bu noktada menü, tabela, broşür, katalog, tanıtım yazısı gibi birçok metnin Türkçe Arapça tercümesi gerçekleştirilmektedir. Teknik alanda kullanım, bakım, onarım kılavuzu gibi içeriklerin Türkçe Arapça çevirisi sıklıkla gerçekleştirilmektedir.

Sözlü Türkçe Arapça Çeviri Hizmetleri

Birçok resmi kurumda, çeşitli organizasyonlar için sözlü Türkçe Arapça çeviri hizmetine olan rağbet artmaktadır.  Okeanos Tercüme yılların tecrübesine sahip bir tercüme bürosu olarak birçok işlem için sözlü Türkçe Arapça çeviri hizmeti sunmaktadır.

Noter İşlemlerinde…

Araç satışı, vekalet verme, hisse devri vb. noterde Arap vatandaşları tarafından gerçekleştirilen tüm işlemlerde Türkçe Arapça çeviri hizmeti talep edilmektedir. Okeanos Tercüme, senelerdir çalıştığı tecrübeli Arapça tercümanları ve talep yoğunluğu doğrultusunda genişlettiği Arapça tercümanlarıyla profesyonel hizmet sunmaktadır.

Şirket Kuruluş İşlemlerinde…

Arap ortaklı şirket kuruluş işlemlerinde Türkçe Arapça çeviri hizmetine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu hususta şirket ortakları şirket kuruluş işleminden önce yanlarında Arapça yeminli tercüman bulundurmalıdır. Okeanos Tercüme, Arapça tercümanlarıyla sayısız şirket kuruluşuna katkıda bulunmuş bir tercüme bürosudur. Dolayısıyla bu alandaki tecrübesiyle sizleri profesyonel hizmetlerle buluşturmaktadır.

Tapu ve Nikah İşlemlerinde…

Arap vatandaşlarının gayrimenkul alım satımı ve evlilik işlemlerinde tapu ve nikah dairelerinde Arapça yeminli tercümana ihtiyaç duyulmaktadır. Okeanos Tercüme, bilgi ve deneyim sahibi Arapça tercümanlarıyla kaliteli ve güvenilir sözlü Türkçe Arapça çeviri hizmeti sunmaktadır.

Hastane Refakati ve Tedavi İşlemlerinde…

Estetik cerrahi, saç ekimi ve diğer hastalıkların tedavisi için ülkemize gelen veya halihazırda ülkemizde yaşayan birçok Arap vatandaşı bulunmaktadır. Arap vatandaşları tarafından söz konusu süreçlerde sözlü Türkçe Arapça çeviri hizmeti talep edilmektedir. Tıbbi terminolojiye hakim ve etkili konuşma becerisine sahip Arapça tercümanlarıyla Okeanos, bu alanda güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tüm Türkçe Arapça Çeviri Talepleriniz için Tek Adres

Okeanos Tercüme uzun yıllardır tercüme sektöründe verdiği emek ve çabanın sonucu olarak bugün revaçta tercüme bürolarından birisidir. Tüm Türkçe ve Arapça tercümeleriniz için bir numaralı adrestir. Deneyim ve bilgi sahibi Arapça tercümanlarıyla tüm alanlarda ve tüm işlemlerini için başarılı ve doğru sonuçlar ortaya koymaktadır.

Türkçe Arapça çevirive tercüme hizmetleri hakkında www.okeanostercume.com.tr veya [email protected] adreslerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlardan müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

 
Lider Alanyaspor, 3'üncü deplasmandan da eli boş döndü
 
Arkadaşı çiftlik evinde alıkoymada tutuklu sayısı 6 oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Apartmandaki tüm ayakkabıları toplayıp çaldı
Bağcılar'da apartmana giren şüpheli koridorlarda bulunan tüm ayakkabıları ...
Flamingolardan sulak alanda görsel şölen
MUĞLA'daki Tuzla Sulak Alanı'na aralık ayında gelen flamingolar, görsel güzellik oluşturdu.
Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, intihara kalkıştı
KONYA'da Muhammet K. (26), boşanma aşamasındaki eşi Esma Nur K.'yı (23) ...
 
Antrenman yapan kayak sporcuları, kurt sürüsünü görüntüledi
ARDAHAN’ın Göle ilçesinde kayakla tırmanış sporcuları antrenman sırasında ...
Bursa'da FETÖ operasyonu: 6 gözaltı
BURSA’da, FETÖ'nün ‘gaybubet’ evlerine düzenlenen operasyonda 6 şüpheli, gözaltına alındı.
Bodrum'da nüfus arttı, 'susuzluk' endişesi oluştu
MUĞLA'nın Bodrum ilçesine içme suyu sağlayan Mumcular ve Geyikli barajlarındaki ...
 
Paraları dezenfektanla yıkayıp, sobada kurutuyor
DENİZLİ'nin Sarayköy ilçesinde, tost satışı yapan büfe işleten Osman Kemah ...
Çal Mağarası, pandemide de ilgi çekiyor
TRABZON'un Düzköy ilçesinde, dünyanın en uzun 2’nci mağarası olan, sarkıtları, ...
Kilosu 500 lirayı bulan künar için zorlu çalışma
AYDIN'da çam fıstığından elde edilen künar, kilosu 500 TL'den alıcı buluyor. ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva