Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
4 Ekim 2019 Cuma - 16:08

Tuvalet kavgasının cinayet sanığı, 'Bıçağı rastgele salladım'

KONYA’da apartman önündeki kulübenin arkasına tuvaletini yaptığı gerekçesiyle tartıştığı Aykut Keçeci'nin arkadaşı Şevki Nenğ'i (31) bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen Ali Dalkılıç'ın yargılanmasına devam edildi.

Tuvalet kavgasının cinayet sanığı,  Bıçağı rastgele salladım
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İlk kez savunma yapan Dalkılıç, daha önceki ifadelerini kabul etmediğini belirterek, "Ben onları kaçmasın diye durdurmak istedim. Onlar beni bıçakladı. Ben de gitsinler diye bıçağı rasgele salladım" dedi.

Merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Piri Esat Caddesi üzerinde, geçen yıl 21 Temmuz günü saat 03.50 sıralarında meydana gelen olayda, Ali Dalkılıç, misafirliğe geldiği apartmanın önündeki kulübenin arkasına tuvaletini yapan Aykut Keçeci'ye tepki gösterdi. Keçeci ve beraberindeki arkadaşı Şevki Nenğ ile Ali Dalkılıç ve arkadaşları arasından çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ali Dalkılıç, Şevki Nenğ’i göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Nenğ, tedavi altına alındığı Konya Numune Hastanesi’nde 27 gün süren yaşam mücadelesini doktorların tüm çabalarına rağmen kaybetti. Ali Dalkılıç ise olaydan sonra kaçarak, gizlendiği babaannesinin evinde yakalandı. Gözaltına alınan Dalkılıç tutuklandı.

Polis tarafından incelemeye alınan olay yerine yakın bir iş yerinin güvenlik kamerasında, cinayet anının saniye saniye kaydedildiği ortaya çıktı.

'BEN YATARKEN ONLAR TARTIŞIYORDU'

Ali Dalkılıç, 'kasten adam öldürme' suçundan Konya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ilk duruşmasında savunma yapmadı. Bugün çıktığı ikinci duruşmada ise, olayın kendisi ile alakalı olmadığını öne sürerek, ilk ifadelerini kabul etmediğini söyledi. Dalkılıç, "Ben olay tarihinde, arkadaşım Selahattin Eyyübi'nin evine yatılı olarak gittim. Birlikte yemek yiyip, alkol aldık. Daha sonra yanımıza Mustafa geldi. Gece saatlerinde içeriye geçip, uzandım. Bir süre sonra seslere uyandım. Balkona çıktığımda Selahattin Eyyübi G.'nin yoldaki bazı kişilerle tartıştığını gördüm. Ben iki tarafı yatıştırmaya çalışırken, yoldaki şahıslar bize küfür etti. Selahattin Eyyübi G. bu sırada aşağıya indi. Ben de arkalarından Mustafa Ö.'yü gönderdim. Bu sırada, masadaki tabak çanaklar ile sandalyeleri oyalamak için üzerlerine attım"dedi.

'BIÇAĞI RASTGELE SALLAMIŞ'

Daha sonra kendisinin aşağıya indiğini belirten Dalkılıç, "Aşağıdaki şahıslar, Selahattin Eyyübi G. binadan çıkınca üzerine yöneldi. Ben de kendimizi korumak amaçlı evdeki halter demirini alıp aşağıya indim. Selahattin Eyyübi G., iki erkek ve bir kadınla tartışıyordu. Ben olaya karışmadım. Sonra şahıslardan biri üzerime sandalye fırlattı. Biz kavga etmeye başlayınca Mustafa Ö., ayırmaya çalıştı. Daha sonra Selahattin Eyyübi G.'nin sesisi duydum. Geri döndüğümde onu kanlar içerisinde gördüm. Onun yaralanmış olduğunu görünce elimdeki demiri onun başında bekleyen kişiye doğru attım. Demiri attığım şahıs elindeki bıçağı yere düşürdü. Sonra şahıslar bir arabaya binip kaçmaya çalıştı. Ben de onları durdurmak için peşlerinden gittim. Şahıslar arabaya binmişlerdi ve ben onları durdurmak için sürücünün olduğu camdan içeri uzanıp, kontak anahtarını almaya çalıştım. Bu sırada sürücü benim sağ koltuk altıma doğru vurdu. Ben geri çekildim ve elimdeki bıçağı, gitsinler diye, rastgele salladım. Yaralandığım için gözümü açtığımda hastanedeydim. Karşı tarafın yaralandığını hastanede öğrendim" diye konuştu.

Cumhuriyet savcısı, tutuksuz sanıklar Selahattin Eyyübi G. hakkında ikinci kez zorla getirme müzekkeresi çıkartılmasına, diğer sanıklar Aykut Keçeci ve Dilek K. hakkında da yakalama kararı verilmesini talep eti. Duruşma, Ali Dalkılıç'ın tutukluluk halinin devamına karar verilerek, ertelendi.

KONYA'DA GECTIGIMIZ YIL APARTMAN ONUNDEKI KULUBENIN ARKASINA TUVALETINI YAPTIGI IDDIASIYLA AYKUT KECECI ILE APARTMANDA OTURAN ALI DALKILIC(ORTADA) ARASINDA CIKAN KAVGADA, BICAKLA YARALANAN KECECI'NIN ARKADASI SEVKI NENG (31) 27 GUN SONRA HAYATINI KAYBETTI. OLAYIN ARDINDAN TUTUKLANAN ALI DALKILIC'IN YARGILANMASINA DEVAM EDILDI.(FOTO:ARSIV-HASAN DONMEZ/KONYA,DHA)

KONYA'DA GECTIGIMIZ YIL APARTMAN ONUNDEKI KULUBENIN ARKASINA TUVALETINI YAPTIGI IDDIASIYLA AYKUT KECECI ILE APARTMANDA OTURAN ALI DALKILIC(ORTADA) ARASINDA CIKAN KAVGADA, BICAKLA YARALANAN KECECI'NIN ARKADASI SEVKI NENG (31) 27 GUN SONRA HAYATINI KAYBETTI. OLAYIN ARDINDAN TUTUKLANAN ALI DALKILIC'IN YARGILANMASINA DEVAM EDILDI.OLAY ANI GUVENLIK KAMERALARI TARAFINDAN KAYDEDILDI.(FOTO:KONYA,DHA)

KONYA'DA GECTIGIMIZ YIL APARTMAN ONUNDEKI KULUBENIN ARKASINA TUVALETINI YAPTIGI IDDIASIYLA AYKUT KECECI ILE APARTMANDA OTURAN ALI DALKILIC(ORTADA) ARASINDA CIKAN KAVGADA, BICAKLA YARALANAN KECECI'NIN ARKADASI SEVKI NENG (31) 27 GUN SONRA HAYATINI KAYBETTI. OLAYIN ARDINDAN TUTUKLANAN ALI DALKILIC'IN YARGILANMASINA DEVAM EDILDI.OLAY ANI GUVENLIK KAMERALARI TARAFINDAN KAYDEDILDI.(FOTO:KONYA,DHA)

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)

Etiketler:
 
Makam aracına haciz gelince eşekle işe gitmeye başladı
 
Belediye Başkanı öğrencileri ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
89 yaşında 'takı tasarımı' kursunda
ANKARA'da yaşayan 3 çocuk 6 torun sahibi Kamuran Anıl (89), Yenimahalle ...
Arslantepe Höyüğünde 5700 yıllık çocuk iskeleti bulundu
FIRAT Nehri'nin batı kıyısında Malatya'ya 7 kilometre mesafedeki Arslantepe ...
Komşularının üzerine kezzap döken kadına, 10 yıl hapis
KONYA'da daha önceden aralarında tartışma olan komşularının üzerine kezzap ...
 
Çöplükteki yangın ormana sıçramadan söndürüldü
TEKİRDAĞ'ın Malkara ilçesinde, çöplerin tutuşması sonucu çıkan yangın, ...
Şehit Bünyamin Dinç son yolculuğuna uğurlandı
HATAY'ın Belen ilçesinde, operasyona giden askerleri taşıyan aracın devrilmesi ...
Refüjde mahsur kalan yayayı polis kurtardı
ANKARA'da, trafik akışının yoğun olduğu bulvarda orta refüjde mahsur kalan ...
 
Dolmuş bekleyen baba ve kızına kamyonet çarptı
BURSA'nın Yıldırım ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyonet, ...
Devrimci Tekstil İşçileri Sendikası'na operasyon: 21 gözaltı
TEKİRDAĞ'ın Çorlu ve Çerkezköy ilçelerinde Devrimci Tekstil İşçileri Sendikası ...
Patlayıcıyla yakalanan 14 sanığın yargılanmasına devam edildi
MALATYA'da, 28 kilo 60 gram patlayıcı yüklü otomobille yakalanan PKK/KCK ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva