Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
31 Ağustos 2016 Çarşamba - 15:20

Tv Keyfi Digitürk İle Çıkıyor

Digitürk size faklı bir televizyon deneyimi sunuyor. En iyi kanalları en iyi kalitede Digitürk’de bulabilirsiniz.

Tv Keyfi Digitürk İle Çıkıyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Digitürk ile keyifli bir deneyim sizi bekliyor. Birbirinden özel ve güzel uygulamaları sayesinde hayatınızın her anında yanınızda olmaya çalışan Digitürk, sunmuş olduğu fırsatları avantajlı fiyatlarla ayağınıza getiriyor. Birbirinden özel kampanyaları sizler için hazırlayan Digitürk, en sevilen paketlerini uygun fiyatlar ile size ulaştırıyor. Lig Tv bu kampanyalardan yalnızca bir tanesi. Eşsiz fırsatları ve muhteşem deneyimleri ayağınıza getiren Lig Tv sayesinde özellikle müsabakaları izleme şansını size iletiyor. Birbirinden özel yayınlar ile lig heyecanını sezon boyunca yaşamanıza olanak tanıyan Digitürk, süper lig heyecanını evlerinize getiriyor.

Digitürk ile Lig Tv heyecanını hemen yaşamaya başlayabilirsiniz. Fırsatların ve avantajların bulunduğu Digitürk’ün bu en sevilen paketinde birbirinden özel deneyimler sizi bekliyor olacak. Türkiye’nin dijital yayıncılıkta ki lider kuruluşu olan Digitürk, Spor Toto Süper Ligi heyecanını sizlere ulaştırıyor. Lig Tv ekranlarında HD, 3D veya 4K çözünürlüğü ile takip edebileceğiniz müsabakalar avantajlı fiyatlar ile evlerinize ulaşıyor. Futbol ve sporun tüm detaylarını bulabileceğiniz bu pakete kampanyalı fiyatlarla ulaşabilmeniz mümkün olacak. Harika fırsatlara ek olarak mükemmel özellikleriyle de sizi büyülemeye yetecek olan Digitürk Lig Tv paketi sayesinde renklerine gönül verdiğiniz takımın tüm müsabakalarını takip edebilme şansını elde edeceksiniz. İster takımınızın kendi evinde isterseniz de deplasmanda oynayacağı tüm maçlar, canlı yayın ile evlerinize geliyor. Yeni sezon öncesinde en iyi transfer haberlerinden en güzel haber videolarına, antrenmanlardan hazırlık müsabakalarına kadar tüm bilgilerin size ulaştığı Lig Tv ekranlarında sezon kapsamında da yine farklılıklara şahit olabileceksiniz. Evinizde adeta bir stadyum havası estirerek eşsiz bir deneyime ev sahipliği yapabileceğiniz Lig Tv kampanyaları sayesinde takımın tüm detayları hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz. Müsabaka öncesinde yer alan yorumlar, müsabaka sonrasında tartışmalı pozisyonlar, usta yorumcuların maç yorumları, canlı maç heyecanı ve Maraton programının keyfini Digitürk Lig Tv ekranlarında bulabileceksiniz. Bu eşsiz fırsatlara ulaşmak için hemen bayilerimizi veya Bireysel Basvuru sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Müsabakaları Digitürk’ün sahip olduğu teknolojik gelişmeler ışığında ister HD, ister 3D veya da günümüzün teknolojisi sayılan 4K formatında izleyebileceksiniz. Normal bir yayın kalitesine oranla 4 kat daha fazla çözünürlüğü elde edebileceğiniz bu paket sayesinde fırsatlarla dolu bir dünyanın kapılarını ardına kadar açabilecek, eşsiz fırsatları değerlendirebileceksiniz. Digitürk Lig Tv mobil uygulaması sayesinde zaman ve mekan kavramını aradan kaldırarak harika fırsatlara ilk adımı atabilirsiniz. Mobil uygulama ile cebinizde veya tabletinizde müsabakaları takip edebilme şansı elde edebileceğiniz gibi muhteşem golleri anında cebinizde bulabileceksiniz. Türkiye’nin önde gelen yayıncıları arasında ki Digitürk ile eşsiz bir fırsatı ayağınıza getirebilir, Lig Tv kampanyalarından faydalanarak size özel hazırlanan paketlerin keyfini sürebilirsiniz. Aboneliğiniz kapsamında 1 aylık Mobil Lig Tv hediye olacak sunulacak ve muhteşem deneyime kesintisiz şekilde ulaşabileceksiniz.
Digitürk’ün muhteşem ve büyülü dünyasına ilk adımı atabileceğiniz Lig Tv yayınları sayesinde ayrıcalıklı bir deneyim sizi bekliyor olacak. Aboneliğinizi başlatarak ulaşacağınız tematik yayınlar sayesinde ister futbolun tartışmasız keyfini sürebilir isterseniz de diğer tematik kanalların mükemmel yayınlarını izleyebilirsiniz. Hemen siz de Digitürk bayilerimize gelerek veya Bireysel Başvuru sayfamızı ziyaret ederek fırsatlarla dolu bu dünyanın keyfini sürebilir muhteşem fırsatları avantaja dönüştürebilirsiniz. Digitürklü olmanın ayrıcalığını hemen yaşamaya başlayabilirsiniz.
 

Etiketler:
 
İstifası istenen oda başkanı, birliğin camlarını taşladı
 
Instagram'da Ünlülerin Paylaştığı Zayıflama Ürünü LipoMagnet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atilla Taş'a FETÖ gözaltısı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ...
30 Ağustos'ta bir ilk
Kamuda başörtüsüne serbestlik getiren 2013 yılında yapılan düzenlemenin ...
Gazeteci operasyonu
35 gazeteci hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyon başladı.
 
Türk Telekom'a FETÖ operasyonu
Türk Telekom'a FETÖ operasyonu kapsamında 89 görevli hakkında gözaltı ...
Hakkari - Van yolunda bombalı tuzak: 1 şehit, 3 yaralı
Hakkari - Van karayolunda PKK’lı teröristlerin yola tuzakladığı el yapımı ...
Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre ...
 
GATA'nın adı değişti
Gülhane Askeri Tıp Akademisi Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nin adı değiştirilerek ...
Darbeci generalin eşi mal kaçırmak isterken yakalandı
Şehit Ömer Halisdemir'in öldürdüğü darbeci Semih Terzi'nin eşi, noterde ...
İhlas Holding'in CEO'suna tutuklama
FETÖ'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva