Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
20 Temmuz 2019 Cumartesi - 09:20

YKS Türkiye 7’ncisi Antalya’dan

İki milyondan fazla öğrencinin katıldığı YKS’de sayısal alanda Türkiye 7’nciliği ve Antalya 1’inciliği Bilfen Antalya Lisesi öğrencisi Fatma İlkay Epçeliden’in oldu.

YKS Türkiye 7’ncisi Antalya’dan
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

2015 – 2016 öğretim döneminde Antalya’da eğitime açılan ve bu yıl ilk mezunlarını veren Bilfen Antalya Liselerinde 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla büyük mutluluk yaşandı. Bu yıl 51 öğrencisini mezun eden Bilfen Antalya Liseleri, Fen Lisesi öğrencisi Fatma İlkay Epçeliden, sayısal alanda elde ettiği Türkiye 7’nciliği ve Antalya 1’inciliğini gurur tablosuna ekledi.

“DÜZENLİ ÇALIŞMANIN MEYVELERİNİ TOPLUYORUM”

YKS 2019 sayısal alanda Türkiye 7’ncisi ve Antalya 1’incisi aynı zamanda Bilfen Antalya Fen Lisesi ilk mezunlarından Fatma İlkay Epçeliden, “Şu anda duygularımı tarif edecek bir kelime bulamıyorum. Çok mutluyum. Düzenli çalışmanın meyvelerini topluyorum. Bu büyük başarıda okulumdan, öğretmenlerimden ve ailemden aldığım desteğin çok önemli bir yeri var.  Bundan sonrası içinde aldığım bilgi ve birikim ile tüm hedeflerime kolayca  ulaşacağıma canı gönülden inanıyorum” dedi.

“İLK MEZUNUMUZUN BAŞARISIYLA GURUR DUYUYORUZ”

Bilfen Antalya Liseleri Okul Müdürü Lale Biltekin  “Bilfen Okullarının eğitim kalitesini ve başarısı bütün Türkiye’ye yaymak üzere çıktığımız yolda 4 yıl önce Bilfen Antalya Liselerimizi öğrencilerimizle buluşturduk. Bu senenin bizim için ayrı bir önemi var. Çünkü ilk mezunlarımızı bu yıl verdik. YKS’ye giren tüm öğrencilerimle gurur duyuyorum. Hepsi büyük başarılar elde etti. Bilfen Antalya Fen Lisemizden başarıyla mezun olan öğrencimiz, Fatma İlkay Epçeliden YKS 2019’da gösterdiği başarıyla bizleri gururlandırdı. Açıldığımız ilk sene sadece 9’uncu sınıflarımıza kayıt almıştık. Sonraki 4 yıl boyunca verdiğimiz nitelikli eğitimle, öğrencilerimizi yükseköğrenime kademe kademe hazırladık. Bu yılda bu emeğimizin karşılığını almış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

IKI MILYONDAN FAZLA OGRENCININ KATILDIGI YKS’DE SAYISAL ALANDA TURKIYE 7’INCILIGI VE ANTALYA 1’INCILIGI BILFEN ANTALYA LISESI OGRENCISI FATMA ILKAY EPCELIDEN’IN OLDU. (ANTALYA-DHA)

IKI MILYONDAN FAZLA OGRENCININ KATILDIGI YKS’DE SAYISAL ALANDA TURKIYE 7’INCILIGI VE ANTALYA 1’INCILIGI BILFEN ANTALYA LISESI OGRENCISI FATMA ILKAY EPCELIDEN’IN OLDU. (ANTALYA-DHA)

ANTALYA, (DHA)

 
Alman turist fotoğraf çektirdiği yerde öldü
 
Oğlu öldürülen annenin feryadı: Adalet istiyorum
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 21 Temmuz 2019 Pazar 08:04

MİLLİ EĞİTİM,MİLLİ DAVA:Tebrikler.Büyük başarı,demek ki çalışınca oluyor.Özel okullar parası olan bu imkandan faydalanıyor,sonra nitelikli okullar dan mezun olanlarda iyi birer eğitim alıyorlar,geriye kalan okullarda maalesef aynı durumu görmek mümkün değil.Demek ki yıllardır bu eğitimde bir sorun var,çok çok uzun senelerdir devam edip gelen bu yaraya belki de 10,15 hükümetler gelip geçmesine rağmen köklü bir çözüm bulamadılar.Milli mesele olduğuna göre hükümetler değiştikçe eğitim politikamızda değişmemeli,bir köklü sistem üzerinde anlaşılmalı,her sene üniversite kapılarında bu çocuklar bekletilmemeli,yeteneklerine göre daha liselerden yönlendirilerek meslek okullarına gönderilerek kalifiye elemanlar yetiştirilmeli,yoksa her sene binlerce öğrenci üniversiteden mezun oluyor iş yok güç yok.Sonrada gel taşeron işçi ol deniyor.Kısacası ortada bir sorun var,her gelen iktidar kendine göre bir çözüm bulduğunu sanıyor,bir müddet uygulanıyor sonra gelen ise başka bir metot deniyor,sonunda yaz boz tahtası gibi biri yapıyor biri bozuyor.Bu durumdan da başarı çıkmıyor,uluslararası kriterleri bir türlü yakalayamıyoruz.Ülkemizin en büyük sorunu siyasi keskin kutuplaşma,iktidara kim gelirse gelsin değişmiyor,muhalefetteki partilerle ara makas iyice açılıyor,o nedenle milli meselelerde bile anlaşamıyorlar.Sonuçta olan bu ülkeye oluyor,güncel sıcak konu 2019 da biz neden S 400 leri RUSYA'dan, F 35 leri ABD'den almaya çalışıyoruz, kendimize sormamız gereken soru bu.Bunlar başta olmak üzere otomobil dahil Dünya çapında markalarımız olmalıydı.Biz bu gün alan değil satan ülke olmalıydık.Dedelerimiz Çanakkale'de,Sakarya'da,30 Ağustos Büyük Taarruzda bağımsızlık için savaşmadılar mı,peki biz onlara layık olabildik mi,şöyle sokaklara bir bakın yüzlerce araç yabancı menşeli,büyük mağazalara gidin alet edevatlar yurt dışından ithal,eczanelere gidin dışarıya tamamen bağımlı olduğumuzu görürsünüz,rahmetli Çetin ALTAN derdi ki enseyi karartmayalım,tamam karartmayalım da bu günleri görse ne yazardı acaba,belkide görmediği iyi oldu, Ahmet ALTAN denen çocuğunun sümüklü FETÖ için, TARAF denen bir gazete çıkararak başka devletlerin uşaklığına soyunduğunu görse yüzüne tükürürdü herhalde.Birde Mehmet ALTAN diye bir oğlu var biliyorsunuz oda ikinci cumhuriyetçi,nede olsa arkadaşları Nazlı ILICAK,şimdilerde TÜRK ADALETİN'de hesap veriyorlar Çetin ALTAN.Biliyoruz ki senin kemiklerin sızlıyordur.Konumuza dönersek eğitim için iktidar ve muhalefet başta olmak üzere, geniş çevrelerinde katılımıyla bir milli eğitim projesi yapılmalı ve uygulanmalıdır.Göreceksiniz 10 yıllarda bu gün almaya çalıştığımız araç gereçleri biz satmaya başlayacağız.Yinede Çetin ALTAN'ın kulaklarını çınlatalım ve ENSEYİ KARARTMAYALIM.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alman turist fotoğraf çektirdiği yerde öldü
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, Tazı Kanyonu yolunda sürücüsünün kontrolünden ...
Baba-oğulun katil zanlısı 6 yıl sonra yakalandı
ANTALYA'da, aralarında daha önce husumet bulunan iki aile arasında 6 yıl ...
Konyaaltı Sahili'nde 2 saat süren azap mutlu sonla bitti
ANTALYA'da, deniz kenarında oyun oynarken kaybolan Rubar Güneş (6), 2 ...
 
Gazipaşa yayla şenliğine hazırlanıyor
GAZİPAŞA Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek '2. Toroslar ...
Finike'de helikopter destekli trafik denetimi
ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Finike- Elmalı yolu ...
Finike'de FETÖ operasyonu
FİNİKE'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda M.E. gözaltına alındı.
 
Muhasebeci zimmetten tutuklandı
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir işyerinde muhasebecilik yapan H.G., ...
Evini içki imalathanesine çevirmiş
ALANYA İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği ekiplerince, bir eve yapılan ...
Alanya'da fuhuş çetesine ağır darbe
ANTALYA Jandarma Komutanlığı ekiplerince, yabancı uyruklu 6 kadına zorla ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva