Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
11 Kasım 2013 Pazartesi - 17:40

Yıldız; Önce işçinin parası ödenecek

CHP Muratpaşa Belediye Başkan A. Adayı İnş Müh.Adnan Yıldız, Muratpaşa İlçesi’nde bulunan, Fener, Çağlayan, Şirinyalı, Yeşilbahçe mahallelerinde kayıtlı parti üyeleriyle Fener Mahallesi Ramazan Kayar Bölge Çalışma Bürosu’nda bir araya geldi.

Yıldız; Önce işçinin parası ödenecek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 
200’ün üzerinde partilinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda partililer Yıldız’ı coşku ve sevgiyle karşıladı. Partililerin bu ilgisinden dolayı memnuniyetini belirten CHP Muratpaşa Belediye Başkan A.Adayı Adnan Yıldız göreve geldiklerinde “Parti örgütü ile birlikte ele ele çalışacağız” dedi.
 
ÖN SEÇİM İSTİYORUZ 
CHP’ de  adayların mutlaka ön seçimle belirlenmesi gerektiğinin altını bir kez daha çizen Adnan Yıldız, belediye meclis üyelerinin ve belediye başkanının mutlaka sandıktan çıkması gerektiğini söyledi.
Yıldız konuşmasını şöyle sürdürdü;
“Sandıkdan çıkan aday parti tabanımızın tercihidir, bizlere düşen görev ona koşulsuz sahip çıkmak ve yerel iktidar için etrafında kenetlenmektir. Bunu başaracağımıza inanıyor ve güveniyorum. Sosyal demokrat bir partinin mensupları olan bizler bunu başaracağız.
Göreve geldiğimizde, çağdaş ve daha yaşanabilir bir kent için CHP’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını temel alan, projeli hizmetlerimizi, parti örgütüyle birlikte tüm Muratpaşa halkımızın hizmetine sunacağız. Şeffaf insan odaklı yönetim anlayışı ile halkın katılımını her zaman öne çıkartacağız, belediyeye gelen her vatandaşı karşılayacak özel bir HALK MASASI  oluşturacağız. Ve  sorunların çözümü için her türlü tedbiri alarak, bürokratik engelleri ortadan kaldırmak içinde gerekli özeni göstereceğiz. Muratpaşa İlçemizin 25-50-100 yıllık geleceğini planlayarak; deprem, fırtına, sel ve benzeri doğal afetlere karşı AFET koordinasyon merkezi kuracağız, Ayrıca gecekondu ve diğer tüm alanlardaki tapu sorununu çözmek için özel TAPU MASASI kuracağız. Muratpaşamıza yaraşır, yakışır ve çağdaş modern kent meydanları yaratacağız. Tüm vatandaşlarımızın iyi ve kötü gününde mutlaka yanında olacağız. İLERİ YAŞ GRUBUNDAKİ insanlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik olarak çok yönlü donanımlı KAHVELER yapacağız.”
 
ÖNCE İŞÇİNİN PARASI ÖDENECEK
Taşeron işçiler ile ilgili gerekli tüm düzenlemeyi yapacaklarını ve göreve geldiklerinde önce işçinin parasını ödeyeceklerini belirten CHP  Muratpaşa Belediye Başkan A.Adayı Adnan Yıldız  konuşmasını şöyle tamamladı;
 
“Zor koşullar altında ve düşük ücretler karşılığında hizmet vermeye çalışan taşeron işçilerimizin, her türlü sorununu masaya yatırıp, mevcut sorunları parti örğütümle birlikte çözeceğiz.. Çalışma saatlerinin iyileştirilmesi,ücretlerinin günün koşullarına uyarlanması, öğle yemeği ve yıllık kıyafet desteği  sağlanması ayrıca her çalışanın bordrosunda belirtilen ücreti alması için gerekeni yapacağız. Fazla çalışmaları halinde mesai ücretleri mevcut maaşlarına ek olarak yansıtılacaktır. Taşerona ödeme yapılmadan önce işçinin  ücreti ödenecek daha sonra varsa ya da kalırsa taşerona ödeme yapılacaktır. Çalışan arkadaşlarımızın ücretleri gününde zamanın da ödenecektir, bununla ilgili bir olumsuzluk yaşanmaması adına gereken her türlü tedbirler zamanında alınacaktır, çünkü bizim için “EMEK EN YÜCE DEĞERDİR”

 
Alanya’da kaçak sigara operasyonu
 
Organ bağışçılarına teşekkür belgesi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
27 Kasım 2013 Çarşamba 15:29

demokrasiyi eşitligi kendisine ilke edinmiş degirli insan işçiyi emekliyi kadınların haklarını savunan bir aday sosyal demokrasi budur yüreyi duruşu ve chp tabanının desteyini almıştır tek yol ön seçim adnan yıldızda bşk

Yorumu oyla      3      3  
BELGİN DUMLUPINAR 12 Kasım 2013 Salı 11:47

SAKİN GÜÇ ADNAN YILDIZ SİZ VARSANIZ SORUN OLMAZ.SİZ OLURSANIZ MURATPAŞA KAZANIR.SİZ OLURSANIZ CHP KAZANIR.SİZ YOKSANIZ CHP KAYBEDER MURATPAŞA KAYBEDER.OYUMUZA SANDIĞIMIZA VE ADNAN BAŞKANA SAHİP ÇIKALIM.

Yorumu oyla      6      3  
gercek gundem 11 Kasım 2013 Pazartesi 23:10

Halkin gercegi ayri belediyenin gundemi ayri. 15 yilin sonunda calisanin alin terini dahi odemeyi beceremeyen cikiyor piyasada buyuksehir adayi gibi takiliyor. Yazik bu insanlara. Bu calisanin derdine care ureten teshis koyan bunu yureginde hissedip dogru zamanda konuya parmak basan adnan yildiz baskanimi kutluyorum. 14.5 sene evcilmeni sarhos etmis ki iscinin sesini duymuyor. Her seyin bir sonuu oldugu gibi evcilmenin de sonu geldi. Bu da calisan iscinin elinden olacak. Yolun acik olsun sevgili Adnan baskan. Seninleyiz yanindayiz. Yasanan olumsuzluklari ancak sen cozersin. Bunu haberini okuyan herkes gorecektir. Simdiden basarilar diliyorum.

Yorumu oyla      8      3  
bravo adnan yıldız 11 Kasım 2013 Pazartesi 22:58

garibanın kimsesizin sesi adnan yıldız bravo sana işte başkan dedgigin böyle olur.evcilmen gibi kasada para var deyip işcilerin evine hacciz getiren başkan istemiyoruz..yazık degilmi bu işçilere.biz tabanın sesi olarak evcilmeni asla istemiyoruz.15 yıldır sanki babasının çiftligi gibi muratpaşayı yönetti.ama malasef işçi parasını ödemeyi ögrenemedi.ne yaptıantalyaya sana yaşadı..geldigi nokta işçinin evine haciz gönderen bir başkan olarak tarihe geçti.

Yorumu oyla      8      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Seçimde hile kuşkusu artıyor
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar'ın Bilgi Edinme Yasası kapsamında ...
CHP'nin Aksu adayı Aldemir oldu
CHP'nin Antalya'nın Aksu ilçesi Belediye Başkan adayı Dr. Cengiz Aldemir ...
Emrehan Halıcı görevine döndü
Genel Başkan Yardımcılığı görevinden 23 Ekim günü istifa ettiğini duyuran ...
 
DYP ve ANAP'lılara CHP'de siyaset yapın çağrısı
CHP'de, yerel seçimlere hazırlık sürecinde merkez sağ kökenli isimlerin ...
Yıldıray Sapan; 'Tehlike büyük' dedi, Meclis'i göreve çağırdı
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Türkiye’de giderek artan uyuşturucu ...
CHP Aksu’da Dr. Cengiz Aldemir'i aday gösterecek
CHP, Antalya'nın Aksu İlçesi'nde de adayını belirledi. Dr. Cengiz Aldemir ...
 
Kızlı- erkekli soruya sert cevap
Erdoğan, Finlandiyalı bir gazetecinin 'kızlı-erkekli öğrenci evleri'le ...
Yıldız; BEN YURDUMU ÖZLEDİM
CHP Muratpaşa Belediye Başkan A.Adayı İnş.Müh.Adnan Yıldız, Konuksever ...
Muratpaşa'da ilk kapışma afişlerde
SEÇİM atmosferine girilirken Antalya'daki ilçe belediye başkanlıkları ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva