Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
7 Ekim 2023 Cumartesi - 13:40

Yine yeniden Menderes Türel...

Ak Parti’nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi'nde 75 kişilik MKYK listesi belli oldu. Daha önce MKYK’da yer alan isimlerden bir tek Menderes Mehmet Tevfik Türel yerini korudu, yeni listeye Alanya’dan Kuddusi Müftüoğlu girdi.

Yine yeniden Menderes Türel...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Adı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Menderes Türel, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın A Takımı’nda yerini korudu.

Bir önceki MKYK’de yer alan Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal listeye giremeyen iki isim oldu. İki vekilin, partinin yeni aldığı bir karar üzerine listeye giremedikleri öğrenildi. Gün Haber’e ulaşan bilgiye göre, genel başkan yardımcıları hariç bu vekillere MKYK listesinde yer verilmedi. Sadece bu karar İstanbul Milletvekili Sevan Sıvacıoğlu için işletilmedi.

Yedek listeye ise Çorum Valisi olan Antalyalı Zülkif Dağlı’nın kızı Sevde Sena Dağlı girdi.

 

ERDOĞAN SALONA GİRMEDEN OTOBÜSÜN ÜZERİNDE KONUŞTU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan partisinin 4'üncü Olağanüstü Kongresi'ne katıldı. Kongreye, cumhurbaşkanı, başbakan, bakan, meclis başkanı, siyasi parti temsilcileri düzeyinde olmak üzere toplam 300 yabancı misafir katılırken, ayrıca 100’den fazla büyükelçi yer adı. Kongrede AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri ve bölge başkanları da yer alırken KKTC Cumhurbaşkanı​ Ersin Tatar, Bosna-Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Jelka Sviyanoviç, Özbekistan Devleti Ali Meclis Başkanı Nurdinjon İsmoilov da katıldı.

CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ERDOGAN, PARTISININ 4'UNCU OLAGANUSTU KONGRESINE KATILDI. FOTO-ANKARA-DHA

Erdoğan, salona girmeden önce Atatürk Spor Salonu önünde bekleyen kalabalığa otobüsün üzerinden hitap etti. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte kalabalığı selamlayan Erdoğan, "Bugün çok özel bir gün. Bugün Türkiye Yüzyılı için istisnai bir gün. Bugün AK Parti için, partimizin temsilcisi olduğu davamız için müstesna bir gün. Biraz sonra Türkiye Yüzyılı için ‘Hep yeni hep ileri’ diyerek, partimizin 4’üncü olağanüstü kongresini gerçekleştireceğiz. Yeni bir döneme yepyeni bir heyecanla ‘merhaba’ diyeceğiz. Türkiye Yüzyılının siyasette öncüsü olan kurmay kadroyu inşallah delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz. Böylece geçmişten bugüne kadar partimize hizmet etmiş kardeşlerimizin yanı sıra yeni seslerle, yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz" dedi.

‘ONLAR YOLUNA BİZ DE YOLUMUZA’

Erdoğan, bugüne kadar 3’ü olağanüstü olmak üzere toplam 10 büyük kongre yaptıklarını söyleyerek, "Bu kongrelerin tamamını da birileri gibi sandalyelerin havalarda uçuştuğu atmosferde değil kardeşlik ve uhuvvet ikliminde inşa ettik. Bakın burada sandalyeler havalarda uçuşmuyor. Burada böyle bir şey yok. Ne var; muhabbet var. Her bir kongremizden parti ve siyaset kurumu olarak güçlenerek çıktık. İnşallah bugün de aynısını yapacağız. Cumhuriyetin yüz akı Türkiye’nin ortak aklı öyle bir kadro olarak bundan sonra geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz. 14 ve 28 Mayıs seçimlerini AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hamdolsun büyük bir zaferle başardık. Böylece 22 yıllık tarihimizde 17’inci seçim zaferimize imza atmış olduk. Durmak yok yola devam. Hep beraber yürüdük. Şahsımızı ve partimizi hedef alan nice saldırıya, nice iftiraya iktidara gelebilmek için terör örgütleriyle iş tutan nice beddahlara rağmen milli iradeye gölge düşürmedik. Bu topluluk hamdolsun birbirinden kopmadı. İhanet edenler olmadı mı; oldu. Onlar yoluna biz de yolumuza. Ve inşallah burada da dikiş tutturamayacaklar. Biz de burada milletimize hizmet yolunda emin adımlarla yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

'BOYUN EĞMİYORUZ'

Erdoğan, seçimlerle Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin milletten bir kez daha onay aldığını dile getirerek, "Türkiye’yi yönetecek kadro, vizyon ve programın sadece partimizde ve ittifakımızda olduğu tekrar ortaya çıktı. ‘6’lı masa’ dediler, ‘16’lı masa’ dediler, '116’lı masa’ dediler. Ne oldu? Bak şimdi o masadan parlamentonda kimse var mı? Düşünebiliyor musunuz; başkanlarının parlamentoda olmadığı 6’lı masa. Cumhur İttifakı parlamentoda. Biz de seçimlerden hemen sonra hiç vakit kaybetmeden hükümetimizi kurduk. Türkiye Yüzyılının inşası için kaldığımız yerden çalışmaya başladık. Çeşitli zorluklarla da karşılaşsak Türkiye’yi hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız. Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altında sopa gösterenlere prim vermiyoruz. Terör örgütlerini kullanarak bizi köşeye sıkıştırmak isteyenlere boyun eğmiyoruz. Türkiye’nin çıkarları ve güvenliği neyi gerektiriyorsa ne pahasına olursa olsun onu yapmaktan geri durmuyoruz. 'Menzile kilitlenmiş ok' misali Türkiye Yüzyılını gerçeğe dönüştürmek için tüm samimiyetimizle, birikimimizle çalışmayı sürdürüyoruz" dedi.

'BU DAVA MİLLETE HİZMET DAVASIDIR'

Erdoğan, AK Parti olarak çok büyük bir aile olduklarını vurgulayarak, "Bu aile farklı. Bu aile ailenin kutsiyetine inanmış bir aile. Bu dava ülkeye ve millete hizmet davasıdır. Bu dava evlatlarımıza güçlü ve müreffeh bir Türkiye bırakma davasıdır. Her senesi Türkiye’ye hizmetle geçen 22 yıllık mazimizde şu gerçeği çok net bir şekilde görebiliyoruz; bizim her başarımız ülkemizin başarısıdır, milletimizin başarısıdır. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak biz ne kadar güçlü olursak Türkiye de geleceğine o derece güvenli bakacaktır. Hiçbirimizin yorulma, gevşeme, rehavete kapılma gibi bir lüksü asla bulunmuyor. Biz de yorulmak var mı? Yorulsak da ülkeye ve millete hizmet yolcuğumuzu devam ettirme mecburiyetindeyiz. Her gün bir önceki günden daha fazla çalışarak, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlanacağız. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde de olduğu gibi 31 Mart’ta da AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi yine göğüslemeye hazır mıyız?" diye konuştu.

CUMHURBASKANI RECEP TAYYIP ERDOGAN, PARTISININ 4'UNCU OLAGANUSTU KONGRESINE KATILDI. FOTO-ANKARA-DHA
 

 

 

 
Antalya'da 12 yaşındaki kemancı solist oldu
 
Antalya'da flütüyle yaşlı Almanlara dokundu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
toprak 8 Ekim 2023 Pazar 08:38

Listede Erdoğan olmasa gerisi hikaye.Ha kel Hasan olmuş,ha Hasan kel olmuş,ne farkı var.İkiside aynı,zaten partinin başından Erdoğan gittiği an ilk seçimde AKP muhalefete düşer,sonraki seçimde de ANAP'la,Doğru YOl'la aynı kaderi paylaşır.Yaşayıp göreceğiz.

Yorumu oyla      0      0  
taş 7 Ekim 2023 Cumartesi 18:58

21 yıldır kazanıyorlar.Ne deseler kendilerine göre haklılar.Ancak ülkenin gelinen noktasına bakıldığında ekonomik yönden çok kötü.Emekli,çiftçi,işçi,memur,esnaf ve asgari ücretle geçinmeye çalışanlar çok perişanlar.Buna rağmen muhalefet neden kazanamıyoruz diye oturup düşünmelidir.Bir yerde sakatlık var.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cudi Dağı'na 207 şehidin anısına 'Şehitler Anıtı' yapıldı
ŞIRNAK'ın Silopi ilçesindeki Cudi Dağı'nda şehit olan 207 kişinin adının ...
Kadın cinayetleri hız kesmiyor! Bir ayda 32 kadın öldürüldü
Türkiye'de kadına yönelik giderek artarken kadın cinayetleri de durmuyor. ...
Eşini öldürüp intihara kalkışan koca, hayatını kaybetti
MARDİN’in Kızıltepe ilçesinde, uzaklaştırma kararı aldıran tartıştığı ...
 
Otogardaki 'yolcu kapma' kavgasında 8 tutuklama
KIRIKKALE'de, otogarda 2 firma çalışanları arasında çıkan 3 kişinin yaralandığı ...
Mehmet Ali Erbil'in sevgilisiyle nikah tarihi belli oldu
Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile ...
Yunan unsurlarının geri ittiği 49 kaçak göçmen kurtarıldı
ÇANAKKALE'nin Ayvacık ilçesinde, Yunan unsurlarınca Türk kara sularına ...
 
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış geliyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 7 Ekim hava durumu raporunu paylaştı. ...
Barbaros Şansal'dan Dilan Polat açıklaması
Ünlü modacı Barbaros Şansal, adı kara para aklama iddialarıyla gündeme ...
Prof. Dr. Pampal: Yeni haritadaki faylar bildiğimiz faylar
MADEN Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki diri fay hatları ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva