Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
25 Şubat 2022 Cuma - 09:48

Yummak ile Kaliteyi Yakalayan Siz Olun!

Yummak, yakın zamanda kurulmuş olan bir Online mağazasıdır.

Yummak ile Kaliteyi Yakalayan Siz Olun!
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bu mağazada örgü sanatı için gerekli olan en kaliteli ve marka ürünler yer almaktadır. Özellikle de çok kısa sürede oldukça geniş bir müşteri kitlesine ulaşan yummak, kalitesinden söz ettiriyor. Günden güne popülerleşmeye devam eden bu adresi sizler de çok seveceksiniz.

Örgü ve el işinden keyif duyanlar, örgü örerken mutlu olanlar, birden çok renkli tasarımı üretmekten zevk alanlar ve örgüye merakı olan tüm örgü severler… Yummak mağazası sizler için tam tamına bir dönüm noktası olacak. Örgü ipinden örgü şiş ve tığ seçeneklerine, örgü ipi markalarına ve daha birçok ürüne kolaylıkla bu adresten ulaşabilirsiniz.

Üstelik Türkiye’nin en çok sevdiği yün ve örgü işi mağazalarından biri de yummak olmuştur. Stokları her an yeniden güncellenen bu mağazadan alacağınız her bir ürünün kalitesini çok beğeneceksiniz. O halde şimdi örgü sanatınıza yön vermenin ve kendi tasarımlarınızın yaratıcısı olmanızın tam zamanı!

Örgü Sanatı için Hangi Örgü Şişi Alınır?

Yummak mağazasında onlarca örgü ipi çeşidi ve markası bulunmaktadır. Bu ürünlerin her biri oldukça kaliteli, sağlam ve uzun ömürlüdür. Ancak bazen akıllara takılan bir diğer şey de kalite dışında “örgü sanatı için hangi örgü şişi alınır?” sorusudur. Özellikle de örgü işine yeni başlayanlar tarafından merak konusudur.

Bu noktada yummak, müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Hemen her ürünün açıklama kısmına ürünle alakalı özellikler kısmını eklemiştir. Bu özellikler kısmı sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Çünkü ürünün boyu, ebatı, gramajı ve metrajı gibi özellikleri yer alır.

En önemlisi de ürünlerin kullanım amaçları da yazmaktadır. Ve örgü severlerin en çok merak ettiği örgü şiş ve tığ numara bilgileri de yine bu özellikler bölümünde mevcut olarak bulunmaktadır. Aklınıza takılabilecek diğer tüm sorularınız için de yummak ile 7-24 olarak Online iletişime geçebilirsiniz.

Tuhafiye Ürünleri Yummak ile Kapılarını Aralıyor!

Yummak mağazasında sadece örgü ipi modelleri ve şişler yok. Aksine mağazada hobi ürünlerinden çanta aksesuarlarına, tuhafiye ürünlerinden örgü için gerekli olan daha pek çok malzemeye kadar ürün yer alıyor. Peki, tuhafiye ne demek?

Tuhafiye; dantel, iç çamaşırı, çorap, mendil gibi ürünlerin satıldığı yere denir Arapça da ise tuhafiye, hediyeler anlamına gelmektedir. Birden çok hediyelik ürünün ve malzemenin bulunduğu bir alandır. Günümüzde sıklıkla kullanılan ve tercih edilen ürünlerin adresi ise tuhafiyecilerdir. Aradığınız tuhafiye ürünlerini mağazamızda kolaylıkla bulabilirsiniz.

Dantelinden ipine, ipinden diğer tüm malzemelere kadar pek çok çeşit ve ürün sizleri bekliyor. Bir üründen daha fazlası olan ve kalitesinden ödün vermeyen ihtiyacınız olan her şey kategorimizde mevcuttur. Hediye almak istediğinizde de el işi sanatını sever arkadaşlarınıza güzel hediyeler alabilirsiniz.

Örgü İpi Seçenekleri ile Fark Yaratın!

Örgü ipi ile fark yaratmaya hazır mısınız? Örgü ipi ile neler yapılır dediğinizi duyar gibiyiz. Elbette ki sayısız üretimler… Evet, doğru okudunuz. Heyecanla başlamak istediğiniz örgü örme sanatında yapabileceğiniz birçok şey var.

Geniş bir kullanım ve üretim alanı olan örgü ipleri ile sevdikleriniz için harika ürünler ortaya koyabilirsiniz. Mesela bebeklere bere, kazak, şapka gibi ürünler örebilirsiniz. Dışarıya çıkarken üstünüze atabileceğiniz pançolar için de örgü sanatını işe koşabilirsiniz.

Aynı şekilde kadife örgü iplerini kullanarak yumuşacık olan ve sizi kış boyunca sıcacık tutacak battaniyeler örebilirsiniz. Kağıt ip modellerini kullanarak modern hasır çantalar örebilirsiniz. Makrome ipiyle aksesuarlar ortaya koyabilirsiniz.

Amigurumi ipiyle çocuklarınıza özel ve manevi değeri yüksek oyuncaklar tasarlayabilirsiniz. Bunun gibi daha pek çok örgü ipi modeli vardır ve tasarım sürecinde sizlere yoldaş olur. İstediğiniz zaman birçok örgü ipi çeşidini yummak mağazasından kolaylıkla bulabilirsiniz.

Örgü İplerinde Esneme Oluyor Mu?

Örgü ipleri modelleri sayısızdır ve her bir ipin kendi özellikleri türüne göre farklılık gösterir. Bazı örgü iplerinde esneme olurken bazı örgü iplerinde esneme olmamaktadır. Bu yüzden esnek ürünler ile çalışmak istediğiniz zaman esneme yapan örgü iplerini tercih edebilir, birden çok model ile sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz.

Zira alacağınız tüm ip modelleri için yummak adresini tercih edebilirsiniz. Esnek ve esnek olmayan tüm örgü ipi çeşitleri kategorilerimiz içerisinde var. İstediğiniz zaman bu ürünlerden birini alarak örgü sanatının bir parçası olabilirsiniz.

Öreceğiniz ürünleri sevdiklerinize armağan edebilir veya satışını yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Tuhafiye ürünleri ile de ihtiyacınız olabilecek ürünlere ulaşabilirsiniz. Yummak sizlere çok iyi gelecek, şimdi örgü işi sanatı ile tarzınızı konuşturmanızın tam zamanı!

El Emeği Göz Nuru Örgüler…

El emeği göz nuru örgüler örmek için yummak adresine tanık olabilirsiniz. Beklentileriniz doğrultusunda hazırlanmış olan tüm ürün seçeneklerine bu adresten ulaşmanın konforunu yaşayacaksınız. Üstelik en uygun ve avantajlı fiyatlarla alacağınız örgü ipleri, örgü şiş ve tığları ve diğer tüm ürünler sizlere bütçe dostluğu yapacak. Daha ne duruyorsunuz? Yummak kapılarını sizler için aralıyor…

 
Yunanistan'ın geri ittiği bottaki 17 göçmen kurtarıldı
 
Genç kızın şüpheli ölümü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anneler Günü Hediye Seçenekleri
Annelerimize bir gün değil ara ara hediyeler alıp sevindirmek gerekir.
Bioderma Atoderm Markası İçeriği Nedir?
Cildi nemlendirmek için geliştirilen Bioderma Atoderm krem, içeriğinde ...
Muhteşem Kaliteye Sahip Edding Marka Kalemler
Edding markasının ürün yelpazesinin bir hayli geniş olması pek çok kişinin ...
 
Uzun Elbise
Bayanların en rahat ettiği giyim çeşidi elbiselerdir.
Yangına Karşı En Güvenilir Sistemler
Firmada sunulan tüm ürünler en kaliteli şekilde üretiliyor.
Cesaret ve Yenilik Ariş Pırlanta Koleksiyonlarında Kadınları Karşılıyor
Sanat, ustalık ve kusursuz işçilikle hazırlanmış Ariş altın kolye modeli, ...
 
Esiliva Gümüşsuyu Halı Modapek Halı
Gold ve gümüş renk tonları kullanılarak tasarlanan Esiliva modellerde ...
Doğal İçerikli Saç Bakım Ürünlerinde Yeşilmarka Ayrıcalığı
Son dönemlerde kimyasal içerikli bakım ürünlerinde artış yaşanması, bu ...
ZM Decor Porselen Yemek Takımı Modelleri
Yemek yapmayı ve mutfakta zaman harcamayı sevenler, kullandığı yemek takımlarının ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva