Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı

Mesut Gürkan

Türel’den çocuklara sürpriz
30 Mayıs 2016 Pazartesi

Antalya çocuklarına, Başkan Türel’den sürpriz hediye, Türel’in talimatlarıyla, prenslerinden, ekonomi baş danışmanı ve ANET Genel Müdürü Mehmet Urcu tarafından hazırlanan Çocuk Köyü çalışmalarının sonuna gelindi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatlarıyla yapımına başlanan, Türkiye’nin en büyük kapalı alan çocuk oyun merkezi yapımının sona gelelindi. 
Menderes Türel göreve geldikten sonra, ilk atamalarını yaptığı kişilerin başında, dünyaca ünlü finans uzmanı Mehmet Urcu olmuştu. Türel, Amerika’dan transfer ettiği Urcu’yu Ekonomi Baş Danışmanı olarak görevlendirmişti. Büyükşehrin ve tüm şirketlerin, hesap kitap para ve kredi işlerini büyük başarıyla yürüten Urcu Türelin gözdelerinden birisi oldu. 
Türel, müthiş enerjisi, becerisi, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile başarıdan başarıya koşan Mehmet Urcu’yu Büyükşehrin en büyük şirketi ANET’ide ona emanet ederek şirketin Yönetim Kurulu başkanı ve Genel Müdürü yaptı. 
Tüm eski yoğunluğunun üzerine birde ANETE, el atan Urcu, burada da başarıdan başarıya koşuyor. Kısa sürede Sarısu’daki düzenlemeleri ile ünü sınırlarımızı aşan Urcu, tüm plajlar, yol otoparkları, düzenlemeleri ile şirketin kasasına hatırı sayılır bir para kattı. Mütevazılıği hiç elden bırakmayan Mehmet Urcu, Topçam düzenlemeleri, teleferik çalışmaları derken, şimdi de Türkiye’nin en büyük kapalı çocuk oyun çadırını bitirmek üzere. 
Antalya’nın Kepez İlçesi otogar yanında olan çadır, Haziran ayı içersinde bitirilmesi tasarlanıyor. 
18.500m2 alan içerisinde, 5600 m2 kapalı oyun alanına sahip tesis, Türkiye’nin en büyük kapalı alan çocuk oyun merkezi. Tesisin kapalı alan yüksekliği 22,5 metre olup Pnömatik Mebran sisteminden oluşmaktadır. Çocuk oyun dünyasında, 1000m2 üzeri büyüklüğünde trambolin parkuru,8.5metre yüksekliğinde ip parkuru ve 21 şişme çocuk oyun grubu bulunmaktadır. Türkiye'nin en büyük 5.600 m2 kapalı alanı olan çocuk oyun dünyası, çocuklarla birlikte ailelerinin de hoşça vakit geçirebileceği bir tesis olarak tasarlanmış. Çocukların yazın sıcağından ve kışın soğuktan etkilenmeden eğlenceli vakitler geçirebilecek. Tesisin, kafeterya alanlarıyla da, ziyaretçilerin tüm gereksinimleri karşılanacak. Tesiste Çevre peyzaj düzenlemesi yapılarak çocukların doğayla bir arada olması hedeflenmektedir. Çocuk Eğlence Dünyasında, çocukları macera, eğlence ve heyecanın bitmediği bir dünya bekliyor. 




Türel’in Ekenomi Baş Danışmanı ve ANET A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet URCU 


Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Birol Ekici, Urcu’dan bilgi aldı. 


Antalya’nın Kepez İlçesi otogar yanında olan çadır Kepez bölgesinin çoğu yerinden görünmekte 


Anet A.Ş Eğlence Dünyası Şube Müdürü Hüseyin Varışlı, çalışmalar hakkında ANET Genel Müdürü Mehmet Urcu ve yönetim üyesi Cafer Hadimoğlu’na bilgi verdi. 


ANET a.ş genel müdür yardımcısı Erdem Çölkuşu, Genel Müdür Urcu’ya çalışmalar hakkında bilgi verdi. 


ANET A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Urcu, çadırın yapım ve kuruluşunda görevli Çinli mühendise süre ve eksiklikler konusunda sert bir uyarda bulundu. 


Çadır, 18.500m2 alan içerisinde, 5600 m2 kapalı oyun alanına sahip 

 ANET A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Urcu ANET ekibiyle saha incelemesinde 


ANET A.Ş Yönetim Kurulu başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Urcu,ANET Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Hadimoğlu, Genel Müdür yardımcısı Erdem Çölkuşu, Eğlence Dünyası(çadır) Şube Müdürü Hüseyin Varışlı 






ANET Yönetim Kurulu başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Urcu, yoğun iş trafiğinin arasında çalışmaları sık sık yerinde inceleyip, bilgi almakta. 

 ANET Genel Müdür yardımcısı Erdem Çölkuşu, Eğlence Dünyası(çadır) Şube Müdürü Hüseyin Varışlı 

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva