Parmak iziyle şantiyeye giriliyor. Herhangi bir sigortasız çalışan söz konusu değil.
Hayatımızı kaybeden işçilerimizin ailelerine gereken her türlü sahiplenme olacaktır. Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağız.
Bu olayda da kesinlikle böyle bir sorumsuzluğu ya da kazayı meydana getiren nedeni şirketimize mal etmelerine ya da şirketimizin bu anlamada bir leke almasına asla müsaade etmeyeceğiz.
Bu asansör yük ve insan asansörü olarak kullanılıyor.
Bu asansörü biz de kullanıyoruz.
Bu hem insan hem de yük taşımak üzere planlanmış. 2700 kilo ve 28 kişi taşıyabilen bir asansör.
Bilirkişi raporu sonrası savcı ve gerekli merciler karar verecektir.
Taşeron işçilerin malzeme çıkardığı anlaşılıyor asansörle.
İŞÇİLERİN "ASANSÖRLER SÜREKLİ BOZUK" İDDİASI
Tamamen yalan çünkü bu asansörlerin kiralandığı firmanın iki elemanı her an sahada bulunuyor ve sorun anında hemen müdahale ediyor… Birkaç gün önce aynı asansörü ben de kullandım.
Bu kişiler maalesef şantiyenin çevresinde dolaşarak bu şantiyede çalışıyormuş gibi hava uyandırıyorlar.
KÂRINIZDAN İŞ GÜVENLİĞİNE AYIRDIĞINIZ PAY NEDİR
Orada iş güvenliği eğitimi almadan kimse şantiyeye giremez. İş güvenliği ile ilgili denetimlerde bakanlık etkin şekilde denetim yapıyor.
Yasanın gerektirdiği bütün tedbirler eksiksiz alınıyor.
EN SON 9 NİSAN’DA BİR İŞÇİ ÖLMÜŞTÜ, MÜSTERİH MİSİNİZ
Bu soruyu böyle sorduğunuz için sizi kınıyorum. Çok üzgünüz ama 1500 civarında işçi çalışan bir şantiyede her ne kadar eğitimler verilse de çalışanların aynı hassasiyeti göstermediğini de biliyoruz.
Bu tür kazaların olduğu da sektörel bir vaka. Elbette bizim şantiyemizde olmamasını arzu ederiz. Gereken çalışmalar yapılıyor. Neyse bu sorumluluğun bedeli bu işin takipçisi olacağız.




valla her şey özelleştiği için denetimlerin yapıldığını hiç sanmıyrum.
deepo protesto ıcın gıdılmesın alısverıs gezme ıcın bıle ..sonunda kapanmasını sağlayalım....tuketıcı hakkımızı ve gucumuzu kullanalım.