Başbakanlık tarafından 13 Mayıs 2014 tarihinden itibaren 3 günlük milli yas ilan edildi. Bugün tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde bayraklar yarıya indirilecek.
Başbakanlık tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle; "Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan ve aziz milletimizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle Başbakanlık tarafından 13 Mayıs 2014 tarihinden itibaren ülkemizde üç günlük milli yas ilan edilmiştir. Yas alameti olarak bugün tüm yurtta ve dış temsilciliklerimizde bayraklar yarıya indirilecektir."
19 MAYIS KUTLAMALARI DA İPTAL
Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan facia dolayısıyla, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında gerçekleştirilecek resmi tören dışındaki tüm kutlama programları da iptal edildi.
3 günlük 'Milli Yas' ilan edildi!
13 Mayıs itibariyle 3 günlük milli yas ilan edildi.. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel deFransa'ya yapacağı çalışma ziyaretini ve 19 Mayıs kutlamaları kapsamında yapılması planlanan Levent Yüksel konserini iptal ettiklerini de açıkladı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.