Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, DEAŞ terör örgütüne yönelik 32 ilde 'Kahramanlar-34' kod adlı eş zamanlı operasyonlar yapıldığını belirtti. Buna göre; Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il emniyet müdürlüklerince yapılan baskınlarda, DEAŞ içerisinde faaliyet yürütülen ve DEAŞ ile bağlantılı 304 şüpheli yakalandı.
Milletin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlere göz açtırmayacaklarını aktaran Yerlikaya, "Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar kararlılıkla devam edecek" dedi.
![]()
![]()
Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)


Neler oluyor.Bizi korkutmayın,bunca senedir halk olarak çetelerle,mafyalarla,deaşçılarla,uluslararası uyuşturucu baronlarıyla mı yaşamışız.
Süleyman ne yapmış peki,bir gözü kör,bir kulağı da sağırmıymış.Yoksa ona buna küfür edeceğim diye bunları görmemiş mi.Görmemiş desek bunlardan bazıları ile hoş sohbet resimler ne oluyor.Ya yine devam etseydi,milleti Allah korumuş.
Ali Yerlikaya iyi ki İçişleri Bakanı olmuş.Şimdi İstanbul'a Belediye Başkanı olacaksın diye umarız Bakanlıktan almazlar.