İlçeye bağlı Karasungur köyünde sabah saatlerinde Tayran ailesinden haber alamayan yakınları eve giderek kapıyı çaldı. Kapı açılmayınca kırarak içeri giren yakınları, Mehmet Reşit Tayran ile eşi Fatma Tayran, çocukları Salih ve Bilal Tayran'ı hareketsiz halde yatarken gördü. İhbar üzerine eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen aile fertleri, ilk müdahalelerinin ardından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ailenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

SIIRT'IN PERVARI ILCESINDE SOBADAN SIZAN KARBONMONOKSIT GAZINDAN ZEHIRLENEN MEHMET RESIT-FATMA TAYRAN CIFTI ILE 13 VE 11 YASINDAKI COCUKLARI SIIRT EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI’NE KALDIRILARAK TEDAVI ALTINA ALINDI. FOTO: SIIRT,(DHA)

SIIRT'IN PERVARI ILCESINDE SOBADAN SIZAN KARBONMONOKSIT GAZINDAN ZEHIRLENEN MEHMET RESIT-FATMA TAYRAN CIFTI ILE 2 COCUKLARI SIIRT EGITIM VE ARASTIRMA HASTANESI’NE KALDIRILARAK TEDAVI ALTINA ALINDI. FOTO: SIIRT,(DHA)

Akif ÖZALP/SİİRT,(DHA)