Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
MİT'ten nokta operasyon
MİT'ten nokta operasyon
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Şentürk seçildi
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Şentürk seçildi
1 Kasım 2011 Salı - 17:17

AKP İl Başkanı Köse’den Akaydın’a

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, basın toplantısı düzenleyerek, Kırcami konusunda CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı ve Muratpaşa Belediye Başkanı’nı eleştirdi. Köse, Başbakan’a ‘Pişkin’ diyen Akaydın’a da, ‘Bu ne cüret?’ diye sordu.

AKP İl Başkanı Köse’den Akaydın’a
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

‘Kırcami’nin planlama yetkisi bakanlıkta’ şeklinde Başkan danışmanı tarafından vatandaşı kandırmaya yönelik beyanlarda bulunulduğunu ileri süren Köse, “Akaydın’ın, ‘Kırcami’ye imar gerekmiyor. Zaten inşaat fazlası var. Tarım arazisi olarak kalmalı’ diye açıklamaları vardı. Zaten Akaydın’ın ve CHP zihniyetinin Kırcami’yi planlamak, halkın sıkıntısını çözmek gibi bir yaklaşımı yok. Onların gizli gündeminde Kırcami’yi planlamamak var” dedi.
 
STK’lar halkın yararına olar kararı iptal ettirdiler
Kırcami’nin imar sorununun Hasan Subaşı döneminden itibaren çözülmeye çalışılan bir konu olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Köse, “Antalya belediyesi planlamayı yaptığı zaman Makine Mühendisleri Odası Başkanı olan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen dava açıp planlamayı iptal ettirmişti. Menderes Türel döneminde Kırcami’nin planlamasına ilişkin gerekli bütün adımları attık. Kamu Yararı Kararı, Toprak Koruma Kurulu raporu çıktı. 1/5 binlik ve 25 binlik planlamaları yaptık. 0.80 emsal ve yüzde 45 zayiat ile halkın istediği düzenlemeyi gerçekleştirdik. O dönemde CHP yandaşı olduğu bilenen bir takım STK’lar dava açtı. Bunu kendileri yapmadılar. CHP’nin ittirmesiyle yaptılar ve dava açarak halkın yararına olan bu planlamayı iptal ettirdiler. Mahkeme, burası tarım arazisidir şeklindeki bir gerekçe ile planları iptal etti” diye konuştu..
 
Kırcami’de planlama yetkisi Büyükşehir Belediyesi’nde
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne gelen yazıda ‘Mahkeme kararı doğrultusunda bölgenin tarım alanı olduğu ve 1/100000’lik Çevre Düzenleme Planı’na (ÇDP) tarım arazisi olarak işlendiği’ belirtiliyor. Yapılacak alt planların ÇDP’ye göre yapılmasını ve bu doğrultuda bilgi belge alışverişi ile sağlıklı bir plan yapılması için bakanlığın yardımcı olabileceği ifade ediliyor. Bakanlık ‘planlama yetkisi bende’ demiyor. Ama bu yazıdan sonra Belediye’nin danışmanı çıkıp, ‘Kırcami’nin planlama yetkisi bakanlıkta’ diyor. Vatandaşı kandırmaya, kafasını karıştırmaya yönelik beyanlarda bulunuyor. Çünkü onların gizli gündeminde Kırcami’yi planlamamak var. Topu bir yere atmak için fırsat arıyorlar. AK Parti olarak Kırcami’de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. En çok çözüm isteyen biziz. Geçmişte adım attık, bunu engelleyen CHP’lilerdir. Bunu Antalya biliyor” dedi.
 
Başkan Köse’den Akaydın’a ‘Pişkin’ cevabı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik açıklamalarını ‘Seviyesiz’ olarak niteleyip kınadığını belirten AK Parti İl Başkanı Köse, şunları söyledi:
 “Bu cüreti kendinde nasıl görüyor. Biz, siyaseti düzeyli yapmak istiyoruz. Kimseyi incitmeden, toplumda gerginlik olmasın, barış hakim olsun diyoruz. Ancak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı çıkıyor, sadece bu ülkede değil, bütün dünyada saygı gören Başbakanımıza ‘Pişkin’ diyor. Başbakanımız Van depremi sonrasında kararlı bir şekilde, bundan sonraki doğal afetlerde vatandaşlarımızın can ve mal kaybını önlemek için, hatta oy kaybetme uğruna kaçak yapıları yıkıp, yenilerinin yapılacağını söylüyor. Akaydın ise çıkıp, ‘Pişkin bir başbakanımız var. Önce kendi kaçak yapısını yıksın’ şeklinde seviyesiz bir uslup ile konuşuyor. Bu üslubu son derce yadırgıyorum ve kem söz sahibine aittir. Ancak, kamuoyunun bilmesinde fayda var. Bir başbakanının ‘İnsanlar ölmesin maddi manevi sıkıntılara uğramasın’ diyerek ‘Oy kaybederim kaçak yapılara izin vermeyiz düzenleyeceğiz’ demesi mi pişkinliktir, yoksa ‘100 bin kişiye iş vereceğim’ diye insanları kandırıp oyunu aldıktan sonra ‘10 bin kişiye iş demiştim, bir sıfırı fazla koymuşlar’ demek mi pişkinliktir. Oy kaybetme pahasına radikal adım atmak mı, yoksa herkese ‘Bedava elektrik vereceğim’ deyip sonra da ‘Ben öyle bir şey demedim’ demek mi pişkinliktir. ‘Kızma Başbakanım Antalya Ankara’dan zengin’ deyip, seçimden sonra ‘Antalya’nın tarihi ve turistik zenginlikleri için söylemiştim’ demek mi pişkinliktir. Bunu kamuoyu takdirine bırakıyorum”
 
Teşkilatımızın her ferdinin kanaatini önemsiyoruz
AK Parti Genel Merkezi’nin talimatı ile önemli bir çalışma yaptıklarını belirten Köse, “Kadın ve gençlik kolları kongrelerini tamamladık. İlçe kongreleri 18 Kasım’dan itibaren başlayacak. Kongre sürecimizde daha demokratik bir yapı oluşturmak için Antalya’daki bütün teşkilatlarımız ile temayül çalışması yaptık. Geçtiğimiz hafta yapılan anket ile 2 bin kişi teşkilatlarla ilgili görüşlerini bildirdi. İl Koordinatörümüz Taha Aksoy’un nezaretinde teşkilat mensuplarımıza, ‘İlçe Başkanı görmek isteğiniz kişi kimlerdir? İlçe yönetim kurulu hakkındaki kanaatiniz? İlçe yönetiminde görmek isteğiniz isimler kimlerdir? Yönetimde olmasını istediğiniz olmasını istemediğiniz isimler kimlerdir? diye soruldu. Teşkilatımızın her ferdinin kanaatini önemsiyoruz. Kongre sürecinde teşkilatlarımızın talebine göre yeni teşkilatlarımızı oluşturacağız” dedi.
 
Başkan Köse’den davet
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, basın mensupların ve Antalyalıların Kurban Bayramını tebrik ederken, tüm Antalyalıları ve teşkilat mensuplarını AK Parti İl Başkanlığı’nda 7 Kasım Pazartesi günü saat 10.30’da yapılacak bayramlaşma törenine davet etti.
 

 
Maaşı kaç lira oldu
 
Radyasyonlu çay içen bakan
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Maaşı kaç lira oldu
Kanun kapsamında Cumhurbaşkanlığı 2012 bütçe teklifi 138 milyon 700 bin ...
Kılıçdaroğlu’na yüklendi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasında ...
Gaf Bakanları
Van’daki deprem yaraları sarılmaya çalışılırken, Başbakan yardımcısı Beşir ...
 
Adalet ve Kalkınma Partisi 34 yıl önce kurulmuş
Bundan tam 44 yıl önce kurulmuş Adalet ve Kalkınma Partisi. Ve partinin logosu da gaz lambası.
İddia: CHP'nin İstanbul belediye başkan adayı
Bu iddia Odatv tarafından ortaya atıldı.. Ve bakın o haber sitelerinde nasıl yer aldı:
Çarıklı İhsan Ataöv yaşamını yitirdi
Ataöv için yarın TBMM'de tören düzenlenecek. Ataöv'ün cenazesi, Karşıyaka ...
 
Kemal'in 40 yakını öldürüldü
Sevim Kılıçdaroğlu, Habertürk'ten Amberin Zaman'a konuştu. İşte o röportaj...
Demirel, CHP'lilere Ecevit'i anlatacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün evinde ziyaret ettiği 9. ...
AKP Milletvekili yaşamını yitirdi
Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili Harun Çakır geçirdiği kalp ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva