Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
22 Mayıs 2016 Pazar - 21:53

Antalya'da iki yuh krizi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, güreşleri izlemek için geldiği Döşemealtı'ndaki er meydanında bir grup seyirci tarafından yuhalandı. Konyaaltı'ndaki açılış töreninde ise Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı protokolde bulunan bir davetli yuhalanınca töreni terketti.

Antalya da iki yuh krizi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimler öncesi asgari ücreti 1500 lira yapma sözü verdiklerini hatırlatarak, "İktidara gelemedik ama yerel yönetimlerde, bütün belediyelerimizde asgari ücreti en az 1500 lira yaptık" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 2 gün süren TBMM Gurubu 26'ncı dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme ve Parti Meclisi Toplantısı için bulunduğu Antalya'da, kuzeni Burhan Karabulut'un cenaze törenine katıldıktan sonra, Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen yağlı güreşleri ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Yeniköy Stadı'nda kurulan er meydanında cazgırlar ve davulcular tarafından karşılandı, ancak isminin anons edilmesi sırasında stattaki bir gruptan 'yuh' sesleri yükseldi. Kılıçdaroğlu, pehlivanları ve stadyumu dolduran güreş severleri selamladıktan sonra, er meydanından ayrıldı.

BAYKAL'LA BİRLİKTE

Kılıçdaroğlu, daha sonra Konyaaltı Belediyesi'nce gerçekleştirilen 33 projenin toplu açılış törenine katıldı. Konyaaltı Belediyesi'ne gelen Kılıçdaroğlu'nu partili gençler meşalelerle birlikte 'Sanmasınlar Seni Yalnız Diktaya Karşı Yanındayız' yazılı pankartla karşıladı. CHP Lideri'ni tören alanında partisinin eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal da karşıladı, ikili, törende de yan yana oturdu.

Açılışta Büyükşehir Belediyesi'ni temsilen, CHP'den Büyükşehir Belediye Meclis üyesi seçildikten sonra AK Parti'ye katılan Önder Önen yer aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in konuşmasını dinledikten sonra törenden ayrılan Önen, CHP'nin gençlik kolları üyelerince yuhalandı.

'KORKUYU SARAYA HEPSEDECEĞİZ'

Kılıçdaroğlu, 'Sarayın korkusu Kılıçdaroğlu' sloganı eşliğinde kürsüye çıkarken, "Saray daha çok korkacak. Türkiye'de korkuyu saraya hapsedeceğiz. Herkes bu ülkede, sokaklarında, caddelerinde özgürce gezecek. Bunu sağlayacağız. Bunu sağlamak için bedelse bedel ödeyeceğiz" diye karşılık verdi.

Partisinin insana sadece insan olduğu için değer veren bir anlayışa sahip olduğunu, bunu da yerel yönetimlerde en iyi şekilde hayata geçirdiklerini kaydeden Kılıçdaroğlu, "Yerel yönetimler aslında bizim işimiz" dedi. İstanbul'da, İzmir'de, Eskişehir'de, sosyal demokrat belediye yönetimlerinin yer aldığı yerlerde rant amacıyla yapılmış yüksek binaların değil, halkın rahat nefes aldığı parkların dikkat çekeceğini belirten CHP Lideri, bütün belediye başkanlarıyla gurur duyduğunu dile getirdi.

YEREL YÖNETİMLERDE SÖZLER TUTULDU

Seçimler öncesinde asgari ücreti 1500 lira yapma sözü verdiklerini hatırlatan Kılıçdaroğlu, "İktidara gelemedik ama yerel yönetimlerde bütün belediyelerimizde asgari ücret en az 1500 lira yaptık. Aile sigortasını uyguluyoruz. Pek çok belediye yoksul ailelerde kadının hesabına belli bir para yatırıyor. Bu uygulamayı inşallah bütün Türkiye genelinde bütün belediyelerimizde hayata geçireceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu, yakın bir zamanda Çankaya Belediyesi'nin, çöpten atık kağıt toplayıcılarını sosyal güvenlik şemsiyesi altına alacağı bir projeyi de hayata geçireceğini belirtti.

'İNSANLIK TARİHİNİ İNSAN OLANLAR BİLİR'

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin, medeniyetimizin binlerce yıllık tarihini, neredeyse 1919 yılından başlatan bir tarih anlayışını reddediyorum" sözlerine de gönderme yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Birileri diyor ya 'Tarih 1919'la mı başlıyor?' Sen bilmezsin tarih insanlık tarihiyle başlar. İnsanlık tarihini de ancak insan olanlar bilir. 19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun temel taşlarından birisidir. O nedenle 19 Mayıs'ı Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak onur ve gururla kutlarız. Cumhuriyet, insanı birilerinin kulu olmaktan çıkardı. Türkiye Cumhuriyeti'nin özgür yurttaşı yaptı. 'Kimse kimsenin kulu kölesi olmayacak' dedi. Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Fazilettir. Türkiye Cumhuriyeti değiştirilmesi dahi teklif edilemeyecek, demokratik, laik sosyal, hukuk devletidir. Bunun da en büyük güvencesi CHP'dir."

'GOOGLE PROJELERLE GELMEDİK'

Açılışta Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, başkanlıkta 18 yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Ama bugünlere çalmadan çaldırmadan, hiçbir kurum ve kuruluşla kavga etmeden bugünlere geldik. Google projelerle gelmedik, yapabileceklerimizi söyleyerek geldik" diye konuştu. Konyaaltı'nda 20 binin üzerinde Rus vatandaşının yaşadığını, hayata geçirdikleri projelerle Konyaaltı'nda hiçbir kesimi dışlamadıklarını kaydeden Böcek, "Konyaaltı'nda Kürdü, Türkü, Alevisiyle bir aradayız. Cami de cemevi de yaptık, kilise talebi olursa onu da yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki Deniz Baykal ve protokolun diğer üyeleriyle birlikte 33 projenin toplu açılış kurdelesini kesti. (DHA)


CHP'den ayrılıp AKP'ye katılan Önder Önen (sol başta) yuhalandı (Foto: DHA)

ANTALYANIN DOSEMEALTI ILCESINDE DUZENLENEN 11. GELENEKSEL DOSEMEALTI YAGLI PEHLIVAN GURESLERININ YAPILACAGI ALANA GELEN CHP GENEL BASKANI KEMAL KILICDAROGLU, DOSEMEALTI BELEDIYE BASKANI TURGAY GENC ILE BIRLIKTE HALKI SELAMLADI.(fOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)Kılıçdaroğlu, CHP'li Belediye Başkanı Turgay Genç ile stadyuma girdi ancak  ismi anons edilince bir grup kendisini yuhaladı (Foto: Emre BAYLAN/DHA)


 

 
MKYK'da Çavuşoğlu'nun yerine Köse
 
HDP'den dokunulmazlık eylemi
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
asat 25 Mayıs 2016 Çarşamba 12:34

biz taşerona 2500 lira veriyoruz. memurdan fazla maaş alıyorlar

Yorumu oyla      4      3  
Muratpaşa belediyesi çalıșanı 24 Mayıs 2016 Salı 02:31

Çok șașkınım,Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yalan söylemișler kim 1500 tl maaș alıyor.

Yorumu oyla      4      6  
Bendeniz 23 Mayıs 2016 Pazartesi 18:39

AKP tüm Türkiye de iktidarda.CHP'nin Sn.D.Baykal dönemi Gençlik Kolları Başkanı bile AKP de, hem de yan yanalar.Çok da yakışıyorlar.Bu koşullar da tepki görmek de yadırganmaz sanıyorum!..

Yorumu oyla      8      3  
konyaaltılı 23 Mayıs 2016 Pazartesi 12:41

parklar nezaman proje oldu.proje nedir. yaparsın uncalı mezarlığının ordan aşağı sahile tranvay yaparsın bu proje olur muhittin başkan

Yorumu oyla      11      4  
gökdeniz 23 Mayıs 2016 Pazartesi 12:39

“Biz misafir ağırlamaya çok alışıktık. Bir gün, “Bugün misafir gelmedi başım ağrıyor” demişti anneannem. Bu lafı söyledikten biraz sonra bir atlı kapıyı çaldı. Anneanneme bunu söyleyince sevindi. Gelen bir Ermeni’ydi. Babamın samimi arkadaşıydı. Onu ağırladık, derken bir komşu dedi ki, “Bu Ermeni’ye bu hürmet niye?” babam da “Bu eşiği aşanın, aşıpta içeri girenin, dini, imanı, kim olduğu, nerden gelip nereye gittiği sorulmaz” demişti. Gözlerim hala yaşarıyor. Yine çocukluğumda, köyümüzde bir düğün vardı. Biz de ona gideceğiz. Mart sonu, her taraf çamur çaylak, derken kapı çalındı, bir dilenci. Ayağını çıkarıp girdi. Babam ayaklarını yıkadı sofraya buyur ettiler. Babam ve annem kilere gittiler. Çocukluk bu ya merak edip bende arkalarından koştum. Babam anneme dedi ki; ”Eğer ona ayrı bir sofra kursaydın, bu gece seni boşayacaktım”.” Sanırım bu anlatılanlar, Türk Milletinin misafirperverlikle ilgili düşüncelerini açıkça ortaya koymuştur.

Yorumu oyla      11      3  
denizz 23 Mayıs 2016 Pazartesi 00:33

İTALYAN ARTIKLARI:Kılıçdaroğlu'nun yuhalanması çok normal ,biliyorsunuz birinci dünya savaşı yıllarında İtalyanlar bir müddet Antalya'yı işgal etmişlerdi,sonra kendiliklerinden gitmişlerdi,demek ki giderlerken arkalarında bayağı bir tohum bırakmışlar,bu yuhlayanlar iş de o tohum artıkları,yani bu toprağın mayası değiller ,Türk Milletinin örf ve adetinde ,fikirlerine katılmasanız ,hatta düşmanınız dahi olsa misafire saygısızlık yoktur.Ama maya bozuk olunca gerisi ne söyleseniz boş.

Yorumu oyla      18      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MKYK'da Çavuşoğlu'nun yerine Köse
AK Parti'nin 2. Olağanüstü Kongresi'nde 50 kişilik parti yönetimi belirlendi. ...
Esiyor, gürlüyor ama bir fezlekesi bile yok
TBMM'de yapılan oylamada tam 148 milletvekilin dokunulmazlığı kaldırıldı. ...
148 vekile dokunulacak
Anayasa değişikliği ile 1994’te DEP’lilerin dokunulmazlığının kaldırılmasından ...
 
Kılıçdaroğlu Antalya'da konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da CHP milletvekilleri ile ...
Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik Ankara Kocatepe Camii'ndeki ...
İddia: Türkiye'yi terkettiler
Kuzey Irak Bölgesel Kürt yönetimi lideri Barzani'ye yakınlığıyla bilinen ...
 
Binali Yıldırım açıklandı
Kulislerde adından en çok söz edilen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ...
Ankara'da yeni kabine kulisleri
AKP’de genel başkan adayının kim olacağına dair yoklama süreçlerinin tamamlanmasının ...
Melih Gökçek yeni başbakanı açıkladı
Melih Gökçek, takipçilerine Twitter'dan AKP'nin yeni genel başkan adayıyla ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva