Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
10 Kasım 2011 Perşembe - 22:11

Baykal'a hırka fırlatma olayını kim organize etti?

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde, CHP’nin seçimlerde başarısız olduğunu ileri süren eski bir partilinin CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a hırka fırlatması olayını değerlendirenCHP Kemer İlçe Başkanı Kemal Yüksel, olayı ‘Provokasyon’ olarak niteledi. Yüksel’in açıklaması şöyle:

Baykal a hırka fırlatma olayını kim organize etti?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

“Önceki Genel Başkanımız ve Antalya Milletvekili Sayın Deniz Baykal, İl Başkanımız Özer Ülken, İl Yöneticileri ve diğer Antalya Milletvekillerimiz Kurban Bayramı kutlamaları çerçevesinde bizden başka 6 Antalya Batı İlçelerini ziyaret ettikten sonra aynı gün son İlçe olarak İlçemizi de saat 20.30’da aynı amaçla ziyaret etmiştir. İl Başkanlığımızın talimatı gereği anılan bayramlaşma halktan kopuk olmaması düşüncesi ile merkezi bir restorantta halka açık yapılmıştır.
 
Söz konusu bayramlaşma sırasında partimizden daha önce ihraç edilmiş bir şahıs İlçe Başkanlığımızın üyelerine ilan ettiği bayramlaşma saatinden daha geç bir saatte toplantının gerçekleştirildiği ve mevcut Kemer Belediye Başkanının Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday gösterilmediğinden bahisle terbiye sınırlarını aşan bir şekilde düşüncelerini ifade etmiştir. Olayın oluş saati ve medyaya düşme hızı değerlendirildiğinde söz konusu olayın kendiliğinden bir olay olmadığı tam aksine parti üyelerimizden yapılan yer ve saat öğrenilerek sansasyonel bir olay yaratılmak üzere gelinildiği gizlenemeyecek kadar açıktır.
 
BAYKAL ÖNEMLİ HİZMETLER VERDİ
 
Sayın Deniz Baykal, Antalya Milletvekili olmasının yanı sıra gerek Cumhuriyet Halk Partisine gerekse partinin şahsında Türk halkına önemli hizmetler vermiş ve 12 Eylül cuntasının partimizi kapatarak ülkemizi süratle bağımsızlıktan uzaklaştıran, birlik ve beraberliğini tehdit eden ve yoksul halkın daha da ezildiği bir siyasal düzene geçiş döneminde Cumhuriyet Halk Partisini tekrar küllerinden var edip biz Müdafa-i Hukuk geleneğinden gelen partililerin tekrar ülkenin siyasetinde söz sahibi olma şansı vermiştir. Kaldı ki 70 li yıllarda Cumhuriyet halk Partisinin “sosyal demokrasi” yolunda evirilmesinde önemli görevler üstlenmiş ve bunu başarmış “efsane kadro” içerisinde yer almıştır. Bu özellikleri ile sadece partimiz için değil ülkemiz içinde önemli bir siyasi kimliktir. Ve de öyle kalacaktır.
 
Sayın Baykal ve Sayın Baykal’ın şahsında Cumhuriyet Halk Partisini, böyle küçük kışkırtmalar değil, çok daha büyükleri bile yıpratamaz. Ve partimizin mevcut Genel Başkanından en sade üyesine kadar tüm üyelerimiz buna asla izin vermez.
      
Biz Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak terbiye sınırları içerisinde ve yerinde olmak kaydıyla her türlü eleştiriyi ve hesap vermeyi yadsımayan, aksine bu eleştirilerden yararlanmayı hem ilke edinen hem de demokrasinin gelişmesi açısından önemli bulan kişileriz. Önceki Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal, İl Başkanımız Sayın Özer Ülken ve diğer Milletvekillerimiz provokasyon amaçlı olduğundan kuşku duymadığımız ve partimizden yıllar önce ihraç edilmiş şahsın yerinde olmayan ve terbiye sınırlarını aşan eleştirilerini partimize yakışır bir vakar içerisinde dinlemiş ve şahıs oradan uzaklaştıktan sonra bayramlaşma gerçekleşmiştir.
 
BEĞENMEYENLER GİDEBİLİR
       
Kişiler Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerek yerel gerekse genel adaylarını beğenmeyebilirler. Hiçbir siyasal yapıda bu memnuniyet yüz de yüz gerçekleşmez. Cumhuriyet Halk Partisinin aday belirleme tercihlerini beğenmeyenler bu tercihleri nedeniyle başka partiye giden adaylarla birlikte o partilere gidebilirler.
       
Bizler kişiler için değil Cumhuriyet Halk Partisinin 1919’dan beri getirdiği ve geliştirdiği temel ilkeler nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisindeyiz. Partimiz var olduğu sürece hep burada kalacağız. Parti üyeleri bu tercihleri tüzüğümüzün gösterdiği sınırlar, yerler ve terbiye sınırları içerisinde eleştirilerini yaparlar. Aday belirleme ve seçim süreci bittikten sonra tüm seçilenler Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne halkın emanetidir. Ülkenin birlik ve bütünlüğünün tehdit altında olduğu, özelleştirme adı altında tüm varlıklarının yabancılaştırıldığı dolayısı ile ülkenin bağımsızlığının ciddi bir biçimde tehdit altında olduğu ve yargının süratle siyasallaştığı bu dönemde bu uygulamaların sorumlusu siyasilere tepki gösteremeyip eski partili adı altında partimizi yıpratma çabası içerisinde olanları unutmayacağız ve unutturmayacağız. 
       

Bu anlamda kültürümüzde önemli bir bayram özelliği taşıyan Kurban Bayramında İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin halkla iç içe olma çabasını sansasyonel bir olay haline dönüştürme çabası içerisinde olan şahsın bu gayretinin tüm CHP örgütüne yapılmış bir terbiyesizlik olarak değerlendiriyor ve nefretle kınıyorum. “

İŞTE O HABER:

 

Kemer'deki Aspava Restoran’da partililerle biraraya gelen Baykal, sohbet sırasında söz alan Erdal Saltık’ın hırkalı eylemine maruz kaldı. Kemer İlçesi'nde 4 beldeden başarı beklerken 2'sini kaybettiklerini ve bunun sorumlusunun Deniz Baykal olduğunu savunan Saltık, sırtındaki hırkayı karşısında oturan Deniz Baykal'a doğru fırlattı.

BAYKAL SÜKUNETLE KARŞILADI

O esnada telefonu ile ilgilenen Baykal durumun farkına bile varmazken, CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken hırkayı birk panter çevikliğinde hareketle Deniz Baykal’ın yüzüne gelmeden havada yakaladı. Partililer olayı sükunetle karşılayan Baykal’a, Erdal Saltık'ın 4 yıl önce partiden uzaklaştırıldığını ve böyle bir davranışı beklediklerini anlattı. Deniz Baykal, parti mensupları ile vedalaşarak beraberindeki heyetle birlikte Kemer’den ayrıldı. Baykal, bugün de Ankara’ya döndü.

 
       

 
Sinan Çetin Oktay Kaynarca ile Antalya'da kavga etti
 
Dünyada bir ilk
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
HALİL BOLATAN 22 Kasım 2011 Salı 23:01

KEMAL BAŞKAN ÇALIŞKAN DÜRÜST DİK DURUŞLU BİR İLÇE BAKNIDIR AMA DENİZ BAYKAL ARTIK İL BAŞKANIN ARKASINDA DURMAMALI ARTIK İL BAŞKANI ÖZER ÜLKEN PARTİYİ ANTALYADA 2 YE BÖLMÜŞTÜR VE DİKTADÖRLÜK YAPMAKTADIR

Yorumu oyla      5      5  
19 Kasım 2011 Cumartesi 17:14

son pişmanlık fayda etmez arkadaş atama bile dil uzatan millet vekilimiz oldu kınamayla geçirdi

Yorumu oyla      5      3  
Ah ben ne yaptım tanrım.. 15 Kasım 2011 Salı 00:12

ÖNDER SAV AH BEN NE YAPTIM ŞARKISINI DİNLİYORMUŞ BU GÜNLERDE..Yeni CHP de SIZLATIYOR içimizi ya!ÖNDER SAV HAYATIMIN YANLIŞINI YAPTIM DİYE öZÜR DİLİYORMUŞ DENİZ BEY DEN..

Yorumu oyla      5      4  
Vefasızlık ve Nezaketsizlik Örneği 11 Kasım 2011 Cuma 14:58

Sayın Deniz Baykala bir hırka fırlatmakla vefasızlık ve nezaketsizlik örneği gösteren şahıs ancak kendisini düşük gösteren bir hareket gerçekleştirmiştir..Bülent Kocabaş,Gazipaşa

Yorumu oyla      13      20  
MEHMET ÇİLLER 11 Kasım 2011 Cuma 13:35

Sayın ilçe başkanı Kemal yüksel beyefendi ,siz Baykal ve Antalya il başkanı yanlısı olmayanları partiden kovuyorsunuz (!)CHP Atatürk tarafından kula kulluk yapılsındiye kurulmadı! CHP Devrimci bir parti olup ,muhalefet limanına demir atması için kurulmadı ! CHP halka yukarıdan bakıp ,onların düzeyine inmeyenlerin partisi olarak kurulmafı ! Sizler yalnızca mevkilerinizin diyetini ödüyorsunuz...Şahıs protesto olarak hırka atmış,biz kendimizi atıyoruz yine muhteremlerden memleketin hayrı için birşey yok .Düşünün ki Atamızı katliam sorumlusu olarak gören chp liler var . (Kamer gençin dışındaki Tunceli CHP milletvekili)İşte beğenmediğiniz biz CHP liler bu kişilere karşıyız. Baykal'ın yaptığı bir tane hizmeti bana yazarsanız mutlu olacağım. Ayrıca Chp den adam kovmak haddinize düşmez... Saygılarımla.

Yorumu oyla      20      8  
mete yıldırım 11 Kasım 2011 Cuma 12:33

beğenmeyen gidebilir diye saçma bi tavır olamaz

Yorumu oyla      6      4  
Antalya Liseliler 11 Kasım 2011 Cuma 09:33

Yüreğinize sağlık başkanım.Kemer gibi başarılı bir ilçe yönetimini yıpratmak isteyenlere net ve iyi bir yanıt vermişsiniz.CHP Genel başkanlığı yapan birisi eleştirilebilir ancak asla hakaret ve saygısızlığa tüm CHP lilerin tahammülü yoktur.Deniz Bey Antalya'nın bir yiğididir bu hep böyle kalacaktır.

Yorumu oyla      13      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamer Genç kürsüden itilerek uzaklaştırıldı
TBMM Genel Kurulunda, Meclis İdare Amiri Salim Uslu'nun, TBMM Başkanvekili ...
Baykal’a fırlatılan hırkayı, Ülken havadayken yakaladı
Bayram için geldiği Antalya’da kenti ve ilçeleri turlayan CHP Eski Genel ...
Baykal: Bölge PKK'ya teslim edildi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Başbakının ...
 
Silivri'de tiyatro oynanıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı'nın dördüncü gününde ...
9 eski vekil bakan yardımcısı oldu
Kabinede bakan yardımcılığı formülünün işletilmesi ile birlikte bugüne ...
CHP'de adaylar artık böyle belirlenecek?
CHP'de bundan sonra adaylar hangi yöntemle belirlenecek. CHP'nin örgütlerden ...
 
Baykal, Gazipaşa'da AKP'ye yüklendi
CHP eski genel başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, terörle mücadelede ...
Toskay: Başbakanın milliyetçiliği mevsimlik
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tunca Toskay, Başbakan ...
Baykal Antalya CHP'de bayramlaştı
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, memleketi ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva