Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
20 Kasım 2011 Pazar - 11:49

Baykal, hırsızların evine girdiği o geceyi anlattı

CHP eski lideri Deniz Baykal’ın evine önceki gün iki hırsız girdi. Hırsızları görüp kovalayan Baykal, “Kendimi Antalya'nın Kemiklik Mahallesi’nde yetişmiş bir delikanlı gibi hissettim, bağırarak üstüne yürüdüm” dedi

Baykal, hırsızların evine girdiği o geceyi anlattı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Angora Evleri’ndeki konutuna önceki gece girilmesi, siyasi kulislerde heyecan yarattı. Bazı dolapların karıştırılmasına rağmen evden bir şey çalınmamış olması, olayın “hırsızlık” olmayabileceği, şahısların “farklı bir amaç için” eve girmiş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi. Ancak Baykal, VATAN’a “Başka bir amaç olduğunu düşünmüyorum. Mutfak camından girmişler, ayak izleri var. Aynı akşam 4 eve daha hırsız girmiş. Polis de hırsızlık olduğunu söylüyor” dedi. Baykal, olay anını da şöyle anlattı: “Yukarıda odadayken aşağıdan sesler duydum. Televizyonu açmamıştım. Birileri olduğu belliydi. Antalya’nın Kemiklik mahallesinde yetişmiş bir delikanlı gibi hissettim. Elime kendimi korumak için ne bulduysam aldım ve ‘Kimsiniz, kim o’ diye bağırarak aşağı inip üstüne yürüdüm, o da kaçmaya başladı. Bir kişi miydi, iki kişi miydi, net göremedim. Daha sonra yaptığımın çok da doğru olmadığını düşündüm. Ellerinde bıçak filan olabilirdi.”

İki hırsız eve girdi


Baykal’ın konuşma sesi duyduğunu söylemesine rağmen, polis önce bir kişi olduğundan şüphelendi ancak yapılan detaylı incelemede eve iki kişinin girdiği tesbit edildi. Parmak izi incelemesi sonuç vermedi ve hırsızların eldiven kullandıkları sonucuna varıldı. Sitedeki kameraların yaptıkları kayıtları da incelemeye alan polis, diğer 4 eve giren hırsızların bıraktığı izleri de incelemeye aldı. Ancak evin içinde ve bahcede hırsızlara ait olduğu sanılan yabancı ayak izleri bulundu. Evden herhangi birşeyin çalınmadığı da bildirildi. Olayın polise aksettiğini belirten Baykal, “Emniyet boyutunda soruşturma halen devam ediyor. Henüz somut bir noktaya varılmış değil. Bize ulaştırılmış bir kimlik tespiti bilgisi yok. Gelen polisler işi ciddeye alan, uzman kişiler. Bizimle de yakından ilgilendiler. Şu anda eldeki tek somut delil ‘ayak izleri. Sonuç için çalışıyorlar” diye konuştu.

Koruma polisi yok


Baykal’ın anamuhalefet partisinin genel başkanlığını yapmış, Dışişleri Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş bir siyasetçi olmasına rağmen, konutunun önünde polis noktası olmaması da hırsızların işini kolaylaştırdı. Baykal, polis noktası için talepte bulunmadığını söyledi. Eşi Olcay Baykal’ın evin güvenliğinden endişe duymasına rağmen, daha önce alarm taktırmayı düşünmeyen Baykal, bu olay üzerine bir güvenlik şirketi ile anlaştığını ve alarm taktırdığını da söyledi.

KIVANÇ EL / VATAN
 

 
Antalya'da bir Cennet; Sarısu
 
Antalya'da işadamına seks tuzağı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Medyada Yeni B PLanı Servis Ediliyor.Yeni, Plan da Baykalla Bozulmalıdır! 23 Kasım 2011 Çarşamba 14:45

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diyenleri ,yüreğinde kor ateşi yananları ;Türk halkını samimi olmaya ve düşünmeye davet ediyorum..Çünkü bunu diyenler ,bu acıyı hissedenler son 30 yıldır Teröre Çözüm bulamayan hükümetlerin hiçbirini cezalandırmamış ve hatta daha güçlü olarak iktidara taşımışlardır.Samimi olan bir halk düşünür ve eğer TERÖR sorununu bir hükümet çözemiyorsa derhal o hükümeti alaşağı... eder.Ayrıca Türkiyenin Yeni bir ANAYASAYA ihtiyacı yoktur.Bu da büyük bir oyundur.CHP de yapılan Genel Başkanlığı değişikliğinin temelinde de bu oyun yatar. CHP de Yeni B planları kamuoyuna sürülüyor şimdi de!Uyanık olmak durumundayız!Ancak kimse şunu unutmasın Mustafa Kemaller bitmez.Büyük ORTADOĞU projesini uygulamaya koyanların Kaddafiye yaptıklarına,Saddama ve Müslüman Halka yaptıklarına bakınız.Kardeşi kardeşe öldürttüler.Yazık değil mi,milyonlar çaresiz ,acı içinde..O nedenle Türk halkı,Kürtler,Müslüman halklar uyanmalı artık.Kaddafi ulusalcı bir lider olarak eğilmedi,kırıldı,kendisini rahmetle anıyorum. Umut ederim Ortadoğudaki acıları Ortadoğu Halkları sona erdirir.Güya Barış ve Demokrasi için ,oysa Yeraltı Kaynakları Sömürüsü için Ortadoğuyu Kan Gölüne çevirenleri ve Ülkemizdeki,Partimizdeki İşbirlikçilerini kınıyorum ve partililerimizi ve vatandaşlarımızı, yeni tezgaha koyulan oyunları görmeye,oyunu bozmaya davet ediyorum. CHP özüne dönmelidir.Yeni CHP diye bir şey sözkonusu olamaz.Bülent Kocabaş ,Gazipaşa/Antalya

Yorumu oyla      4      3  
gerçek chpli konya 21 Kasım 2011 Pazartesi 13:23

KILIÇDAROĞLUYU YIKACAK EKİP KONYADA TOPLANDI DÜN KONYA'DA ESKİ BELEDİYE BAŞKANI OLAN MEHMET YAKICI'NIN OĞLUNUN DÜĞÜNÜNE KATILMAK İÇİN KONYA'YA GELEN ESKİ CHP GENEL BAŞKANI DENİZ BAYKAL 50 ARABALIK 200 PARTİLİ TARAFINDAN COŞKU İLE KARŞILANDI KARŞILAYANLAR ARASINDA DİKKAT ÇEKEN BİRŞEY VARDI KONYA İL BAŞKANI 2 KİŞİ İLE KARŞILAMAYA KATILDI SEVİLMEDİĞİ İÇİN O KALABALIĞIN ARASINA KARIŞAMADI BİLE. NE KADAR ACI BİR OLAY Kİ KENDİSİNE SELAM BİLE VEREN OLMADI KARŞILAMADA SONLARDA DURABİLDİ VE KISIK SESLE EFENDİM BENDE KONYA İL BAŞKANI DİYEBİLDİ. DENİZ BAYKAL SANIRIM KONYADAKİ OLAYLARI ÇOK İYİ BİLDİĞİNDEN SADECE BAŞI İLE SELAM VERMEKLE YETİNDİ.. AYRICA DÜĞÜNDE NİKAH ŞAHİDİ OLAN BAYKAL DÜĞÜN SONUNDA KONYA DEDAMAN OTELDE TEKRARA SAAT 20:30 SULARINDA OTELDE PARTİLİLERLE KONUŞTU SONRA 23:00 DA 50 YE YAKIN ESKİ PARTİ YÖNETİCİLERİNİN VE İL BAŞKANLARININ ARASININDA BULUNDUĞU PARTİLİLERLE OTELİN 15. KATINDA TOPLANDI BURADAKİ TOPLANTIDA KILIÇDAROĞLUNUN BAŞARISIZLIĞI İL BAŞKANININ BAŞARISIZLIĞI HAKKINDA KONUŞMALAR YAPILDI. TOPLANTIDA İBRAHİM ÇINAR, HÜSEYİN KAYA DA KATILDI. DENİZ BAYKAL HERKEZİ TEK TEK DİNLEDİ NOTLAR ALDI SONRADA TEKTEK YANIT VERDİ KONUŞMACILARA TOPLANIYA KATILANLAR ARASINDA SENDİKACI AHMET ÇNKAYA, SENDİKACI VELİ DEMİR, ESKİ İL BAŞKANI RAHMİ BAŞTOKLU , ESKİ İL BAŞKANI İMDAT ŞEN, BİRÇOK ESKİ İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ KATILDI TOPLANTI BU SABAH SAATLERİNE KADAR SÜRDÜ BU TOPLANTIDA DENİZ BAYKAL'IN GERİ GELMESİ PLANI KONUŞULDU BAYKAL'A BASKI YAPILDI SEN SERT BİR AÇIKLAMA YAP BİZ ARKANIZDAYIZ DİYE ODA BENİM BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMAM OLMAZ SİZ BİŞEYLER YAPIN BEN SİZİ DESTEKLİYEYİM DEDİ VE HERKEZ DAĞILDIĞINDA SAAT 03:30'A GELMİŞTİ ODADA ESKİ İL BAŞKANI RAHMİ BAŞTOKLU VE DÜĞÜN SAHİBİ EHMET YAKICI VE 2 KİŞİ DAHA KALDI BU 3. TOPLANTIYA 03:45 SULARINDA 3 DÖNEM CHP KONYA M.V. YAPAN DENİZ BAYKAL'IN CAN DOSTU EŞREF ERDEMİN HALA OĞLU OLAN ATİLLA KART'DA DAHİL OLDUĞU BİLGİSİNİDE ALDIM. BURADA KILIÇDAROĞLUNUN NASIL KOLTUKTAN İNDİRİLECEĞİNİN KONUŞULDUĞU KESİN GİBİ YAKINDA KONYA ÖLÇEKLİ ÇHP DE ÇOK BÜYÜK KAZAN KALDIRILACAK İLK ÖNCE SANIRIM İLÇE KONGRELERİNDE BAYKAL TARAFTARLARI İLÇE BAŞKANI ADAYI OLARAK ÇIKARILACAK SONRADA RAHMİ BAŞTOKLU İL BAŞKANI OLMASI ZORLANACAK VE İL KONGRE DELEGELERİ DENİZ BAYKAL VEYA ONUN DESTEKLEDİĞİ ADAYI GENEL BAŞKAN YAPMAK İÇİN KURULTAYA KATILACAK BU OYUNUN TAŞLARI GECE SABAHA KADAR SÜREN TOPLANTININ ARDINDAN BİR GRUP PARTİ TARAFINDAN MEVANA MÜZESİ ZİYARETİNDE DUALAR YAPILIP DENİZ BAYKAL VE BİRLİKTE GELDİĞİ 2 ESKİ M.V. İLE ANKARAYA UĞURLANDI ..

Yorumu oyla      5      4  
Battal Gazi 21 Kasım 2011 Pazartesi 08:52

GÖNÜLLERİN GENEL BAŞKANI TAM BİR "KEMİKLİK DELİKANLISI", ONU BU BAŞARILI MACERASINDAN DOLAYI YÜREKTEN KUTLUYORUM..

Yorumu oyla      6      4  
K ÇAKIR 20 Kasım 2011 Pazar 13:20

Denzi bey başkanlığı bırakdı ama hırsızları kovalamaya devam ediyor...helal olsun

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal Konya'da nikah şahidi oldu
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Belediyeler ...
AKP'li Elitaş; CHP sanki toplama kampı
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş, CHP ...
Sahili bıraktı, dağları seyretti
BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç, 'Dersim İsyanı'nın yıllardır hep tartışıldığını ...
 
Baykal'ın evinde 2 şüpheli
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, Angora Evleri'ndeki evine önceki ...
CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanlığı’na Ümran Yüksel atandı
CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Yüksel Doy’dan boşalan başkanlığa ...
CHP için şaşırtan sonuç
GENAR Araştırma ve Danışmanlık tarafından yapılan, "Türkiye Sosyal, Ekonomik ...
 
CHP’de istifa bombası
CNN Türk'te ekrana gelen Dört Bir Taraf'ta CHP eski PM üyesi gazeteci-yazar ...
SDÜ'de Arınç'ı protesto eden öğrenciler gözaltında
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin (SDÜ) ...
Tekin; Genel başkanla aramızı bozmak istiyorlar
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin aleyhindeki haberlerin CHP içinden ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva