Hande Yener’den playback tepkisi
Hande Yener’den playback tepkisi
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Teknoloji ile moda birleşti
Teknoloji ile moda birleşti
83 sivil toplum kuruluşu ASSİM’de eğitimde
83 sivil toplum kuruluşu ASSİM’de eğitimde
2 Ocak 2018 Salı - 14:59

Büyük ikramiye o memura mı çıktı

Antalya'da bugün Milli Piyango'nun kime çıktığını merak edenleri heyecanlandıran bir paylaşım yapıldı.

Büyük ikramiye o memura mı çıktı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya'ya isabet eden büyük ikramiyeyle ilgili Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru O.İ., sosyal medya üzerinden 'Büyük ikramiye bende para bozmaz bizi rabbim şükürler sana' diye paylaşımda bulundu. Polis memurunun bu paylaşımı kendisini tanıyanlar tarafından beğenilirken, yorumda bulunanlar da oldu. Ancak gerçek olup olmadığı bilinmiyor.



ANTALYA'da, Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiye çekilişinde 61 milyon lira isabet eden çeyrek bileti satan bayinin, Şarampol Caddesi'ndeki Umut Gişesi'ni işleten Orhan Kostakoğlu ve eşi Havva Kostakoğlu olduğu belirlendi. Kostakoğlu çifti, piyango talihlisinden teşekkür dışında hiçbir beklentileri olmadığını söyledi.


Milli Piyango'nun geçen yıl yılbaşı büyük ikramiyesi 60 milyon TL'nin isabet ettiği Antalya, bu yıl da 9794035 numaralı çeyrek bilete isabet eden 61 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi satan KKTC ve 3 kentten biri oldu. Antalya'da herkesin kime çıktığını merakla takip ettiği büyük ikramiyeyi satan bayi de belli oldu. Büyük ikramiyeyi satan bayiyi, Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar açıkladı. Şarampol Kavşağı üzerinde 23 yıldır Umut Gişesi adlı seyyar büfede bilet satışı yapan Orhan Kostakoğlu ve eşi Havva Kostakoğlu'nun, büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti sattığı belirlendi.

TALİHLİ BİLETİ 20 ARALIK'TA ALMIŞ

61 milyon liralık ödülü vermenin gururunu yaşadıklarını belirten Yalçın Sayar, “Bayilerimizden 071251 numaralı Havva Kostakoğlu bu ikramiyeyi kendisi satmıştır. Faturada görüldüğü gibi 20 Aralık'ta bilet alınmış olup hangi talihliye ulaştığı belli değil. Ama faturada 9794035 nolu biletin buradan satıldığı tescil edilmiştir. Bunu şube müdürlüğümüz ve genel müdürlüğümüzden de teyit ettik. Hanımefendi bu ikramiyeyi satmıştır. Kendisini tebrik ediyor, kutluyorum. Bundan sonraki ikramiyeleri de inşallah Antalya olarak kazandırmaya devam edeceğiz. Geçen yıl da 60 milyonluk ikramiyenin isabet ettiği bilet Antalya'da satılmıştı. Bundan sonra da devam edeceğiz, gururluyuz" dedi.

TESELLİLER VE 500 BİN TL DE ANTALYA'DA

Şans oyunlarında Muratpaşa ilçesi ve Antalya'nın şanslı olduğunu hatırlatan Sayar, “Geçen yıllarda da tüm ikramiyeleri Antalya'da dağıttık. Artık insanlar bilet almaya Antalya'ya geliyor. Uzun kuyruklar oluşturan gişelerin dışında, sıradan bayiler de bu ikramiyeyi verebiliyormuş. Biz bunu yaşattık Antalya'da, bu da güzel bir duygu. Havva hanım yaklaşık 200 tane bu seriden bilet almış ve bunlar arasında 9-10 tane teselli ikramiyesi rahat vardır. Sadece 61 milyon lira değil, ayrıca 500 bin lira da yine Antalya'da çıktı. Vatandaşlarımıza tavsiyem 61 milyonu kaybettim diye biletlerini atmasınlar, 61 milyonun akabinde bir sürü ikramiyemiz var. Biletlerini iyi incelesinler, bir rakamla kaçırma şansları var, o yüzden dikkatli davranırsa mutlu olan birçok aile olacağına eminim" dedi.



TEŞEKKÜR ETSE YETER

Bileti satan Havva Kostakoğlu, 2012'den beri eşiyle birlikte bilet sattığını belirterek, “Mutluyum, güle güle harcasın, iyi yerlerde kullansın, güzel değerlendirsin. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Satış yapılan kişiyle ilgili bilgim yok. Hiç beklentim yok. Ben çalışmayı seviyorum, çalışıp, kazanıp yiyeceğim. Aynen öyle devam edeceğim. Hiç kimseden beklentim yok. Teşekkür etmesini beklerim, maddi manevi başka beklentim yok. Teselli ikramiyeleri de var. Sabah müdürlükten alanlar oldu, teşekkür ettiler" dedi.

'İNŞALLAH KENDİNİ DAĞITMAZ'

23 yıldır bilet satışı yaptığını belirten Orhan Kostakoğlu ise “Kaportacılıktan bu işe döndüm. Bugüne kadar bir sürü ikramiye verdik. Ama en büyüğü bu sene nasip oldu. Kazanan, çıkan arkadaşımıza inşallah para yarar, iyi yerde kullanır, kendini dağıtmaz, kaybetmez diğer arkadaşlar gibi. Parasının kıymetini bilir. Biz bir şey beklemiyoruz. Hanımın dediği gibi biz emekçi insanlarız, çalışmaya devam. En büyüğünü bu sene verdik ama 500 bin, 1 milyon gibi ikramiyeler daha önceki seneler dağıttık" dedi. (DHA)

 

Etiketler:
 
Kırcami'de memnuniyet oranları
 
Ayten'i tehdit edip 'Seni başkalarına yar etmem' demiş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kırcami'de memnuniyet oranları
Muratpaşa Belediyesi bir aylık süre sonunda askıdan inen Kırcami parselasyonu ...
Kadriye polis Merkezi hizmete girdi
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Kadriye Mahallesi'ndeki Polis Merkezi Amirliği hizmete girdi.
Başkan Böcek'e pazarcılardan tam destek
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı ve Hurma Mahallelerine ...
 
Antalya araç yoğunluğunda dördüncü kent
TÜRKİYE İstatistik Kurumu (TÜİK) Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel, Antalya'nın ...
Büyükşehir 2017'de 1600 çiftin nikahını kıydı
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda, 2017 yılında 1600 ...
Antalya'ya sel, yıldırım uyarısı
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü 7 ilçe için meteorolojik uyarı yaptı. İşe o uyarı:
 
Geleceğin Jimnastikçileri Muratpaşa'da
MURATPAŞA Belediyesi'nin 30 Aralık'ta sona eren sonbahar dönemi spor okullarından ...
Aksu Karaöz Çepeli Barajı ve Sulaması tamamlandı
ORMAN ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından ...
Muratpaşa'dan 2018 heyecanı
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni yılın ilk mesai gününe belediye ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva