Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Dışişlerine 3 bakan yardımcısı atandı
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
Generallerin affı; 'Gecikmiş ama doğru bir karar'
28 Şubat davası sanıkları affedildi
28 Şubat davası sanıkları affedildi
'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
'Uluslararası Antalya Türkiye Fly 2 Troy Festivali'
29 Temmuz 2022 Cuma - 09:55

Çöp evde bulunan Cem'in babası, oğlu olduğunu bilmiyor

BURSA'nın Nilüfer ilçesinde boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın (9) annesi Yasemin A. (48) ifadesinde; 2013'te tanıştığı Muhammet isimli kişiden hamile kaldığını, oğlunun babasının, Cem'in doğumundan haberinin olmadığını söyledi.

Çöp evde bulunan Cem in babası, oğlu olduğunu bilmiyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde, 21 Temmuz'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulan Cem Muhammet A., baygın halde bulundu. Kardeşinin oğlu Cem’e bebekliğinden beri annesinin baktığını, ölünce de kendi yanına aldığını söyleyen Kamuran Pınar A., gözaltına alındı. Cem Muhammet A., Antalya'da oturan annesi Yasemin A.'ya teslim edildi, Kamuran Pınar A. ise tutuklandı. Cem Muhammet, savcılık emriyle Antalya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince annesinin yanından alınarak, tedavisi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Durumu her geçen gün iyiye giden Cem Muhammet'in tedavisinin sürdüğü bildirildi.

BURSA'DA BOSALTILMAK ISTENEN COP EVDEKI KILITLI ODADA BAYGIN HALDE BULUNAN CEM MUHAMMET A.'NIN (9) ANNESI YASEMIN A. (48) IFADESINDE, OGLUNUN BABASININ, CEM'IN DUNYAYA GELDIGINI BILMEDIGINI KAYDETTI. YASEMIN A., OGLUNU ALIKOYAN ABLASI KAMURAN PINAR A.'NIN ISE CEM'E KENDISINI ANNESI OLARAK TANITTIGINI BELIRTTI.(REKTOR PROF. DR. OZLENEN OZKAN ILE)(FOTO:ANTALYA-DHA)

'OĞLUM BANA 'YASEMİN', BEN ONA 'CEM' DERDİM'

Çocuğunu alıkoyduğu ve kendisine göstermediği için kardeşinden şikayetçi olan Yasemin A. polisteki ifadesinde, Kamuran Pınar A.'nın oğluna kendisini annesi olarak tanıttığını söyledi. Yasemin A. ifadesinde, "Rahmetli annem, çocuğum ile annelik bağı kurmamam için 'annem, oğlum' diye birbirimize, hitap etmemizi yasaklamıştı. Oğlum bana 'Yasemin', ben ona 'Cem' diye hitap ederek telefonda konuşurduk. Annemin bu şekilde davranmasının sebebi ise kardeşim Kamuran Pınar A.'nın oğluma kendisini annesi olarak tanıtması. Benim yüz yüze görüşme taleplerimi hep reddettiler. Annemin bana çocuğumu göstermemesinin sebebinin, kardeşim Pınar A.'nın, Cem'i kendi çocuğu gibi sahiplenmesi olduğunu düşünüyorum" dedi.

BABASI, OĞLU OLDUĞUNU BİLMİYOR

Yasemin A. ifadesinde; eski eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 2012 yılında boşandığını, 2013 yılı başlarında ise 'Muhammet' adlı bir kişiyle tanışıp, gönül ilişkisi yaşadıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Çocuk sahibi olmak istediğim için 2013 yılında Muhammet'ten, Cem Muhammet A. isimli çocuğum dünyaya geldi. Çocuğumun babası oğlumun doğumu için kararsızdı. Ben de bu süreçte kendisinden ayrıldım. Haberi olmaksızın çocuğum Cem Muhammet'i doğurdum. Çocuğumun bütün velayet hakları doğumdan beri benim üzerimedir."

BURSA'DA BOSALTILMAK ISTENEN COP EVDEKI KILITLI ODADA BAYGIN HALDE BULUNAN CEM MUHAMMET A.'NIN (9) ANNESI YASEMIN A. (48) IFADESINDE, OGLUNUN BABASININ, CEM'IN DUNYAYA GELDIGINI BILMEDIGINI KAYDETTI. YASEMIN A., OGLUNU ALIKOYAN ABLASI KAMURAN PINAR A.'NIN ISE CEM'E KENDISINI ANNESI OLARAK TANITTIGINI BELIRTTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

CEM YARIM KİLO ALDI, KAN DEĞERLERİ DÜZELDİ

​Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yıldıray Çete, 5 gündür tedavi gören Cem Muhammet'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Çete, "Yakın bir takiple psikiyatrik tedavisi de devam ediyor. Buraya geldiğinde tekerlekli sandalyedeydi. Kan elektrolitlerinde bozukluklar ve ciddi kas kaybı vardı. Onlarla ilgili olumlu yönlerde düzelmeler var. Şu anda elektrolit bozukluğu yok, kan değerlerinin hepsi düzeldi. Yatışından beri toplam 500 gram kadar kilo alımı var. Artık desteksiz olarak tek başına, kısa süreli mesafeler de olsa yürümeye başladı. Bunlar oldukça olumlu gelişmeler. Şu an her şey yolunda gidiyor" dedi.

Hem fiziksel hem biyokimyasal hem de psikolojik açıdan tedavi sürecinin sürdüğünü ifade eden Prof. Dr. Çete, "Elektrolit dediğimiz aslında sodyum, fosfat, kalsiyum gibi minareller. Beslenme bozukluğu olan çocuklarda bu elektrolit anormallikleri sık görüyoruz. Geldiğinde hem fosfatında hem de kalsiyumunda ciddi sorunlar vardı. Bunlar hepsi normal düzeye ulaştı" diye konuştu.

AKDENIZ UNIVERSITESI HASTANESI BASHEKIMI PROF. DR. YILDIRAY CETE, 5 GUNDUR TEDAVI GOREN CEM MUHAMMET'IN SAGLIK DURUMU HAKKINDA BILGI VERDI.(FOTO:ASLI DURAN/ANTALYA-DHA)

'BOŞANDIĞIMDA 2012'YDİ, ÇOCUĞUM 2013'TE DOĞDU'

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın Antalya'da oturan annesi Yasemin A., eski eşi Ufuk Çelikol hakkında konuştu. Çelikol'un "Annesi benden boşandığında, hamile olmadığını, bebeği düşürdüğünü söylemişti. Çocuğun benim olduğuna inanıyorum, sonuna kadar mücadele edeceğim" açıklamasına cevap veren Yasemin A., şöyle dedi: "Onun matematiği kötüdür. Ondan şiddete uğrayıp, devlet korumasına alındığımda yıl 2011'di. Boşandığımda ise 2012. Ve benim çocuğum 2013'te doğdu. Üstelik benim oğlum hastanede yatıp, iyileşmeye çalışırken; böyle magazinsel haberler peşinde koşan herkesi kınıyorum." 

BURSA'DA BOSALTILMAK ISTENEN COP EVDEKI KILITLI ODADA BAYGIN HALDE BULUNAN CEM MUHAMMET A.'NIN (9) ANNESI YASEMIN A. (48) IFADESINDE, OGLUNUN BABASININ, CEM'IN DUNYAYA GELDIGINI BILMEDIGINI KAYDETTI. YASEMIN A., OGLUNU ALIKOYAN ABLASI KAMURAN PINAR A.'NIN ISE CEM'E KENDISINI ANNESI OLARAK TANITTIGINI BELIRTTI.(ANNESI)(FOTO:ANTALYA-DHA)

BURSA'DA BOSALTILMAK ISTENEN COP EVDEKI KILITLI ODADA BAYGIN HALDE BULUNAN CEM MUHAMMET A.'NIN (9) ANNESI YASEMIN A. (48) IFADESINDE, OGLUNUN BABASININ, CEM'IN DUNYAYA GELDIGINI BILMEDIGINI KAYDETTI. YASEMIN A., OGLUNU ALIKOYAN ABLASI KAMURAN PINAR A.'NIN ISE CEM'E KENDISINI ANNESI OLARAK TANITTIGINI BELIRTTI.(BULUNDUGUNDAKI HALI)(FOTO:ANTALYA-DHA)

BURSA'DA BOSALTILMAK ISTENEN COP EVDEKI KILITLI ODADA BAYGIN HALDE BULUNAN CEM MUHAMMET A.'NIN (9) ANNESI YASEMIN A. (48) IFADESINDE, OGLUNUN BABASININ, CEM'IN DUNYAYA GELDIGINI BILMEDIGINI KAYDETTI. YASEMIN A., OGLUNU ALIKOYAN ABLASI KAMURAN PINAR A.'NIN ISE CEM'E KENDISINI ANNESI OLARAK TANITTIGINI BELIRTTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

BURSA'DA BOSALTILMAK ISTENEN COP EVDEKI KILITLI ODADA BAYGIN HALDE BULUNAN CEM MUHAMMET A.'NIN (9) ANNESI YASEMIN A. (48) IFADESINDE, OGLUNUN BABASININ, CEM'IN DUNYAYA GELDIGINI BILMEDIGINI KAYDETTI. YASEMIN A., OGLUNU ALIKOYAN ABLASI KAMURAN PINAR A.'NIN ISE CEM'E KENDISINI ANNESI OLARAK TANITTIGINI BELIRTTI.(TEYZESI)(FOTO:ANTALYA-DHA)

Hasan ALAYBEYOĞLU/ANTALYA, (DHA)

 
Manavgat yangınının yıl dönümü
 
Sokak köpeklerine içki şişesi fırlattı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 29 Temmuz 2022 Cuma 13:30

Nasıl bir vijdansızlık...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manavgat yangınının yıl dönümü
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Manavgat ilçesinde geçen yıl 28 Temmuz'da ...
Yangın büyümeden söndürüldü
ANTALYA'nın Demre ilçesinde çıkan yangın hızlı müdahale sayesinde kısa sürede söndürüldü.
40 metrelik falezden ölümcül atlayış
ANTALYA'da yüksekliği 40 metreyi bulan falezlerden denize atlıyor. Akdeniz ...
 
Yaylalarda enerji kesintisi en aza inecek
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi'nin yenilik, buluş ve girişim destekleme ...
İbrahim düşmemiş, başı ezilerek öldürülmüş
ANTALYA'nın Kepez ilçesinde ormana yakın yol kenarında ölü bulunan İbrahim ...
Antalya'da kaçak sigara operasyonu
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda ...
 
Sigortacılık sektöründe zorunlu trafik poliçesi sıkıntısı
ATSO Başkanı Davut Çetin, bazı sigorta şirketlerinin son günlerde teminatlardaki ...
Kepez sporcularına yaz tatili hediyesi
KEPEZ Belediyesi Spor Okulları öğrencileri, bilim, teknoloji, doğa ve ...
Vali Yazıcı'dan OSB'ye ziyaret
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva