Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti
Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti
Antalya'da aranan hükümlüyü jandarma yakaladı
Antalya'da aranan hükümlüyü jandarma yakaladı
Gümüş Eller Sergisi, Antalya'da ziyaretçilerini ağırlıyor
Gümüş Eller Sergisi, Antalya'da ziyaretçilerini ağırlıyor
Aspendos'a muhteşem final
Aspendos'a muhteşem final
1 Mart 2012 Perşembe - 15:31

DANA GULAŞ

DANA GULAŞ
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

MALZEMELER

1 kg. dana gulaş
2 adet kurudoğan
1 çay bardağı sıvıyağ
2 çorba kaşığı salça
2 adet domates
2 adet çarliston biber
4 adet patates

HAZIRLANIŞI

Dana gulaş etini kuş başından biraz büyük doğrayın. Bir tencereye sıvıyağ koyun ve hafif kızınca doğranmış et katın, harlı ateşte kapaksız olarak, ara sıra karıştırarak pişirin. Et, suyunu salıp çekmeye başlayınca, ince doğranmış kuru soğanı ekleyin ve karıştırıp kapağını kapatın. Soğanlar pembeleşince iri doğranmış çarliston biberleri ekleyin. Biberler de rengini kaybedince önce salça, sonra rendelenmiş domatesi ilave edin. Ocağı kısık ateşe ayarlayın, üstüne bir su bardağı sıcak su koyun ve tencerenin kapağını kapatın. 25 dakika kapağı açmadan kısık ateşte pişirin. Ardından tuz ekleyip, 5 – 10 dakika daha kapağı kapalı olarak pişirdikten sonra, ocaktan alın. Biraz dinlendirip tencerenin kapağını açın ve servis tabağına alın, isteğe göre yanında kızarmış patatesle birlikte servis yapabilirsiniz.
 
 

 

 
''Gaddarca engelleniyoruz''
 
MASERATİ GRANTURİSMO SPORT
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ISLAK EKMEK ARASI
AŞURE
GÜVEÇTE TÜRLÜ
 
MANTARLI KÖFTE
TERBİYELİ PALAMUT TAVA
PÜRELİ TAS KEBABI
 
DOMATESLİ MANTAR SOSLU SPAGETTİ
Malzemeler: 1 paket spagetti makarna 12 bardak su (haşlamak için) 2 ...
FESLEĞEN SOSLU TAVUK
LAZANYA
Malzemeler 200 gr. kıyma 1 paket lazanya 3 adet kuru soğan 3 adet ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'da vurgun yiyen iş insanlarının tam listesi
YAZARLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya sahnesinde kadınların gücü
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer’in üzerine çöken gölgeler
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Türkiye bir ulus devlettir
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Oktoberfest başladı...
İsa Altun
İsa Altun
Tatile çıkarken...
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Ekim ayı sizin için spot ışıklarının tamamen üzerinize döndüğü, kişisel bir zirveyle başlıyor ve ayın ikinci yarısında ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva