Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
13 Mart 2011 Pazar - 17:16

DP'den memura yüzde 50 zam vaadi

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, iktidara geldiklerinde memur, işçi ve emeklilere yüzde 50 zam vereceklerini, maddi durumu iyi olmayan ailelere kişi başına yılda 1000 lira yardımda bulunacaklarını söyledi.

DP den memura yüzde 50 zam vaadi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Zeybek, bu konuda CHP liderinin yoksul ailelere her ay 600 lira verme vaadinde bulunmasını eleştirerek "Verirsen kimse çalışmaz ve Türkiye'yi batırırsın" dedi.

Ankara'dan gelen DP lideri Namık Kemal Zeybek, Eskişehir girişinde 100 araçlık konvoyla karşılandı. Kendisini karşılayan partililerle tek tek tokalaşan Zeybek, seçim otobüsüne binerek konvoyla birlikte kent merkezine geldi ve partisi tarafından Gar Düğün Salonu'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Partililerin sevgi gösterisinde bulunduğu Zeybek, kürsüye gelerek önce Hoca Ahmet Yesevi'nin yaptığını belirttiği bir kepçeyi eline aldı, ardından kürsünün yanında kendi foğrafının bulunduğu posteri kaldırarak salonda oturanların önünü açtı. Zeybek getirttiği sandalyenin üzerine çıkarak konuşma yaptı.

Elindeki kepçenin 850 yıl önce Hoca Ahmet Yesevi tarafından yapıldığını ve yüzlerce yıl sonra kendisine emanet edildiğini söyleyen Zeybek, "Hoca Ahmet Yesevi 90 bin öğrenci öğretmen yetiştirerek Türk dünyasına kattı. Onun Eskişehir'deki temsilcisi Yunus Emre, Hacı Bektaş-İ Veli. Hepsinin pirinin kendi eliyle yaptığı kepçesi benim elimde. Bu da bana büyük yük bindiriyor" dedi. Adnan Menderes'in zalimce asıldığını ve milletin Menderes'e ağıtının uzun zaman gizli kaldığını ifade eden Zeybek, Türkiye'nin taşında toprağında demokratların hizmetinin olduğunu, Türkiye'ye gerçek demokrasiyi, iktisadi demokrasiyi Demokrat Parti'nin getirdiğini söyledi. Zeybek, şöyle konuştu:

"Demokrat Parti Türkiye'ye ağır sanayiyi getirdi. Getirdiğinde eşkıyalar tarafından yolu kesildi, milletimizin sevgilisi Adnan Menderes zalimce asıldı. Demokrat Parti zamanında halk kalkındırıldı, Türkiye gıda üretiminde kendi kendine yeten 7 ülkeden biri oldu. Milli sanayi desteklendi, girişimci desteklendi, karşılığında da Türkiye'nin her yeri hizmetlerle, yatırımlarla donatıldı." 

"AKP 28 ŞUBAT ÜRÜNÜ"

Namık Kemal Zeybek, 28 Şubat sürecinin baskı ve korku dönemi olduğunu, Kuran-ı Kerim'in sanık sandalyesine oturtulduğunu söyledi. AK Parti'nin 28 Şubat'ın bir ürünü olduğunu öne sürerek şöyle dedi:

"28 Şubat öyle baskı ve korku dönemidir ki sadece hükümet değil, doğrudan doğruya Kuran-ı Kerim sanık sandalyesine oturtuldu. Doğrudan doğruya Kuran-ı Kerim'e saldırdılar. 28 Şubat'ın bittiği günün 28 Şubat'ın ürünü olan AKP'nin bitmesi gerek, ancak o zaman 28 şubat o zaman biter. 28 Şubat satranç hamlelerinden biriydi. Hedef böyle bir iktidar oluşturmaktı ve oluştu. Yabancı dev şirketler Türkiye'de kendilerine tam anlamıyla teslim olabilecek bir iktidar aradılar ve buldular. Onlardan Türkiye'yi kurtaramazsanız, Türkiye'nin korkunç gidişini önleyemezsiniz. Türkiye'nin temel dengeleri, dokusu bozuluyor. Cumhuriyetimizin bütün kazanımları haraç-mezat satılıyor. Topraklarımız yabancılara satılıyor. Satılan fabrikalar kapanıyor, insanlar işsiz kalıyor, işsiz kalanlardan bazıları PKK terör örgütüne katılıyor. Artık devlet yatırımı olmayacak diye bir saçmalık ortaya attılar. Biz aksini söylüyoruz. Devlet yatırımı olacak. Nereye yapılacak? Özel sektörün olmadığı yere devlet gidip yatırımını yapacak, gençler iş bulacak, terör örgütüne gitmeyecek."

Zeybek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık sistemini getirmeyi ve valilerin halk tarafından seçilmesini istediğini söyleyen Zeybek, bunun bir çok sakıncaları olabileceğini kaydederken, "Bu zat başkan olursa arkasından halifelik isteyecek. İsteyeceği halifelik de Yezit ve Yezit'in babası gibi olacak. Bunun başına bu da gelecek. Diyorum ki seçmenler ayık olun, bu zatı bu kadar şımartırsanız desteklerseniz sonunda bu zata yazık olacak, siz bile kurtaramazsınız" dedi. DP'nin önümüzdeki seçimlerde koalisyon kurarak iktidara geleceğini, 2 yıl sonra yeniden seçime gidileceğini ve bu kez de tek başına iktidar olacağını söyleyen Zeybek, "Türkiye'yi kurtarmak lazım. Bu seçim ve bu seçimden sonra iktidar biz olacağız. İki yıl sonra seçim var. İki yıl sonra tek başına iktidarız. Bu seçimler 4 ay sonra olmasa da bir yıl sonra olsaydı o zaman size tek başına iktidar olma sözü verirdim" diye konuştu.

 
Şahini polis kurtardı
 
Antalya’da ön seçim olacak mı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'AKP ülkeyi çürüttü'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin ülkeyi iyi yönetemediğini ...
Akaydın vekilliği reddetti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Türel son noktayı koydu
Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel, “Milletvekili ...
 
Savcılara yüklendi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, , Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun ...
Doktor Nefi Kara CHP'den aday adayı
Antalya Araştırma ve Eğitim Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahîsi görevinden ...
Erdoğan'dan sert sözler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı’nca ...
 
Baykal'dan tazminat davası
CHP eski Genel Başkanı Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Odatv muhabiri ...
Muhittin Böcek kararını verdi
Haziran’daki Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde aday olmak için istifa ...
Aile sigortasını anlattı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Etimesgut Kent Konseyleri Binası’nda ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva