Eylem Tok'tan cezaevi mektubu: Aileyle helalleştik
Eylem Tok'tan cezaevi mektubu: Aileyle helalleştik
Akaryakıt fiyatlarında son durum
Akaryakıt fiyatlarında son durum
Huzurevleri yönetmeliği Resmi Gazete’de yürürlüğe girdi
Huzurevleri yönetmeliği Resmi Gazete’de yürürlüğe girdi
Fahiş aidat düzenlemesi TBMM'de görüşüldü
Fahiş aidat düzenlemesi TBMM'de görüşüldü
28 Şubat 2026 Cumartesi - 23:40

Dede Muhittin cezaevinde, torun Muhittin Özgür Özel'in kucağında...

CHP Lideri Özgür Özel'i Antalya'da havalimanındaki karşılama törenine Muhittin Böcek'in aynı dosyada tutuklu yargılanan oğlu Gökhan Böcek'in eşi Zuhal Böcek ile oğlu Muhittin Aslan Böcek'in de katıldığı ortaya çıktı.

Dede Muhittin cezaevinde, torun Muhittin Özgür Özel in kucağında...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur mitingi öncesi geldiği Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet soruşturması kapsamında tutuklu Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti.

Özgür Özel'i Antalya'da havalimanındaki karşılama törenine Muhittin Böcek'in aynı dosyada tutuklu yargılanan oğlu Gökhan Böcek'in eşi Zuhal Böcek ile 24 Kasım 2024 doğumlu oğlu Muhittin Aslan Böcek de katıldı.

Özgür Özel'in Böcek'in torununu kucağına aldığı fotoğraf karesi Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Müge Gezginci tarafından sanal medyada paylaşıldı.

Öte yandan Zuhal Böcek de Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik rüşvet operasyonları kapsamında bir süre cezaevinde kalmış, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

(DHA)

Etiketler:
 
İstanbul'un Hurdacısı Güncel Hurda Fiyatları ile Güvenilir Hurda Metal Alımı
 
İran Dini Lideri Hamaney öldürüldü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 2 Mart 2026 Pazartesi 08:28

Bu ne ya.Dede ve oğul BÖCEK'lerin maceralarını 30 yıldır Antalya halkı dinledi. Haklarında şimdi bir iddianame hazırlanmış,önce yargıda hesabını versinler.Vatandaş bir görmek istiyor,iddianamelere ne cevap verecekler. Dikkat ederseniz,30 yıldır Muhittin Böcek'ten siyaseten faydalananların dışında Böcek'i inandığı için savunan kimse yok.Suçludur,suçsuzdur ona mahkeme karar verecek. Torun Böcek'e gelince,çocukların hiç bir günahı yok,sağlıklı büyüsün.Ancak daha bebek denecek yaştaki çocuk üzerinden kamuoyunu etkileme çalışması gibi bir kurnazlık kokuyor.Binlerce ailenin o yaşta çocukları ve torunları var.Onlar şu kış günlerinde yaşam mücadelesi veriyorlar.Ekonomik zorluk içerisinde adeta boğuşuyorlar.Hiç kimse Böcek torun gibi şanslı değil,onun gibi altın beşikte doğmadılar. CHP Genel Başkanının kucağına vererek fotoğraflarını servis edin,milletin duygularına hitap edeceğinize,iddianamelere savunma harcasanız daha iyi olur. 100 yıllık CHP tek başına iktidara 1950 den beri gelemiyordu ama hiç bir zaman böyle olduğu gibi,yolsuzluklarla bir araya getirilemedi.Mahkemeler ne karar verecekler bilinmez ama,bu söylenenlerin birazı bile doğru çıkarsa vahim ki vahim. Kamu görevlisinin hakkında AĞIR CEZADA dava açıldı mı açığa alınır ve mahkeme sonucuna kadar göreve başlayamaz.Siyasilerin ayrıcalıkları ne ki,onlarda yargı sonucuna kadar işten uzaklaşsınlar.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gazipaşa'da kaçak tütün operasyonu
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekiplerince yolcu otobüsünde yapılan ...
Antalya Aksu’da uyuşturucu operasyonu
ANTALYA'nın Aksu ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu ...
Antalya'da kaybolan Alzheimer hastası ormanda bulundu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde dün kaybolan Alzheimer hastası Ahmet Erdem ...
 
Antalya Serik'te kaza: 2 yaralı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde Metin Gektaş'ın kullandığı otomobille Dursun ...
Özel ile Uysal arasında küslük yok, birlik ve beraberlik var
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur’da bugün gerçekleştireceği “Millet ...
'Taşınmazların yıllarca atıl kalmasının önüne geçilecek'
HKMO Antalya Şube Başkanı Serter Kocababa, kamu hizmetine ayrılmasına ...
 
Muratpaşa’dan bal mumu atölyesi
Muratpaşa Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “Bal Mumu ...
Vali Şahin, Kumluca'da gençlerle bir araya geldi
ANTALYA’da Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'Geleneksel ...
Antalya'da aynı depoda ikinci kez yangın kabusu
ANTALYA Alanya'da klima ve kuluçka makineleriyle dolu depoda çıkan yangın ...
 
Dursun Gündoğdu
Akıllara ziyan bir aday profili
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Yeşilçam'a vefa değil, borç var!
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gazetecilik adına üzücü
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya semalarında gurur, içimizde burukluk
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bundesliga’da şampiyon Bayern Münih
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında burcunda gerçekleşen Yeni Ay, sana finansal anlamda güçlü bir imparatorluk kurma gücü veriyor. Kariyerindeki ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva