Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
6 Ağustos 2019 Salı - 11:39

Döşemealtı'ndan dünyaya hizmet veriyor

Özel Şelale Termessos Hastanesi Antalya-Burdur çevre yoluna 3 km. uzaklıkta Döşemealtı Belediye’si sınırları içinde toplam 11.715m2 olup bölgenin ilk Yataklı Sağlık Tesisi olma özelliği taşımaktadır.

Döşemealtı ndan dünyaya hizmet veriyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Faaliyetine 2018 yılının Ağustos ayında hizmete başlamıştır. Açılışından bugüne kadar yerli ve yabancı hastaların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için sürekli yenilenme ve hizmet çerçevesini büyütmek amacıyla personel ve donanım portföyünü gün geçtikçe arttırmaktadır.  32 adet Erişkin Yoğunbakım, 17 adet Yenidoğan Yoğunbakım ve 26 yatakta süit oda hizmeti bulunmaktadır.

Özel Şelale Termessos Hastanesi temel tüm branşlarda hizmet sunmakta olup hastalıkların teşhis aşamasında ileri tetkik ve görüntüleme özelliklerini sahip tıbbi laboratuvar ve radyoloji ünitesi ile 7/24 hizmet vermektedir.

Kadın hastalıkları ve doğum,  Çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları, kardiyoloji ve nöroloji, genel cerrahi, fizik tedavi ve rehabilitasyon, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, göğüs, kalp ve damar cerrahisi, üroloji, beyin ve sinir cerrahisi, ortopedi ve travmatoloji,  anestezi ve reanimasyon, plastik cerrahi, dermatoloji, girişimsel radyoloji, enfeksiyon hastalıkları, beslenme ve diyetetik, psikolog ve diğer ana branşlarla birlikte ağız diş sağlığı bölümü ve uyku laboratuvarı ile tedavi hizmetleri sunmaktadır.

Özel Şelale Termessos Hastanesi, tıp alanında zorlu ve tehlikeli olarak bilinen kanser ameliyatlarının çoğunu alanında operatör doktorlar tarafından yoğun bir şekilde yapmaktadır. Buna ek olarak beş adet ameliyathanede birçok özellikli ameliyat gerçekleştirilmektedir. Obezite cerrahisinde, mide botoksu uygulamaları ve diyabet ameliyatları ile yerli hastalara hizmet verdiği gibi her geçen gün artan yurtdışı hasta sayısı ile birçok başarıya imza atmaktadır. Avrupa, Asya ve Orta Doğu’dan obezite cerrahisi ve plastik cerrahisi için gelen hasta sayısında ki artış alansal düzenleme gerektirdiği için kurumumuz içerisinde pek çok yapısal düzenlenmeler yaptık. Kurumumuza başvuran yerli ve yabancı hastaların tıbbi ve istatistiki verileri sağlık bakanlığı sistemi ile entegre bir şekilde muhafaza edilmektedir.

Özel Şelale Termessos Hastanesi 32 erişkin yoğun bakım yatağı ile dahili ve cerrahi yoğun bakım hizmeti sunmakta ve 24 saat uzman doktor gözetiminde etkin ve güncel teknolojik altyapısı ile tedavi hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Yoğun bakım için oluşturulan özellikli alanlarda izole edilmesi gereken hastalara yönelik tedavi hizmeti de verilmektedir. Merkezi monitörizasyonu ve her basamakta yoğun bakım hastası kabul edebilecek nitelikte tasarım, insan kaynağı ve ekipman yeterliliğine sahip olan Özel Şelale Termessos Hastanesi bu yatırımı ile bölgeden başka illere hasta sevkini azaltarak bölge halkına önemli bir hizmet sunmakla beraber çoğu hastaneden hasta sevki yapmaktadır.

Anne ve çocuk sağlığı konusunda tüm tıbbi branşlara sahip olan Özel Şelale Termessos Hastanesi 17 yenidoğan yoğun bakım kuvözü ile erken doğum ya da tıbbi destek gerekli doğum sonrası tedavilerde bölge halkı ve çevre il vatandaşlarının bebeklerine hizmet sunmaktadır. Erişkin yoğun bakım gibi yenidoğan yoğun bakımda tüm basamaklarda tedavi ihtiyacı olan bebeklere tedavi vermek için yapılanmıştır.

Konumu itibari ile acil tıbbi müdahale gerektiren durumlar için yeterli ve hazırlıklı olmak için tasarlanmış acil servisi ile Özel Şelale Termessos hastanesi 24 saat travma dahil tüm vakalara anında muayene, müdahale ve tedavi hizmeti sunmaktadır.

Hastanede özel bir birim olarak yapılanmış olan girişimsel teşhis ünitesi endoskopi, kolonoskopi, sistoskopi işlemlerini gerçekleştirmektedir.

5 adet özellikli ameliyathanesi ile cerrahi tedavilerde hastalara hizmet verecek olan Özel Şelale Termessos Hastanesi bağlı görüntüleme sistemleri ile de gelişmiş tedavileri gerçekleştirebilmektedir. Ameliyathane içerisinde bütün kapalı yöntemle yapılan ameliyatlar, artroskopi ameliyatları, ortopedik ameliyatları, göz ameliyatları, beyin ve sinir cerrahisi ameliyatlarını geçekleştirebilmek için yeni ve modern  cihazlar bulunmaktadır.

Hastane İşletme Müdürü Betül Palaz

Her türlü fiziksel rehabilitasyon gereksinimlerine cevap verecek fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi uzman hekim yönetiminde ve uzman terapistler eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Fizik tedavi ünitesi içerisinde bulunan ESWT (şok dalga cihazı) ile topuk dikeni, tenisçi dirseği, golfçü dirseği ve aşil tendiniti gibi kalsifik tendinitler tedavisi, Omuz CPM cihazı ile omuz ağrıları, kas yırtıkları vb. hastalıkların tedavisi, kuru iğne tedavisi gibi birçok ileri yeterlilik ve uzmanlık gerektiren uygulamalar yapılmaktadır.  Güncel ve geçerli teknolojik donanım altyapısı ile cerrrahi gerektirmeden hasta konforunu sağlayacak tedaviler için özelleşmiş birimde fizik tedavi alanında tanımlanmış tüm hastalık gruplarına rehabilitasyon ve tedavi sunmaktadır.

İnsan sağlığının sahip olunabilecek en büyük değer olduğu bilinci onu kaybetmeden önce oluşmalı, bu bilinç sağlık çalışanında en üst düzeyde olmalı ki verilen sağlık hizmeti son derece kusursuz olsun. Bu düşünceyle çalışma hayatını şekillendiren Özel Şelale Termessos Hastanesi 35 uzman doktor,93 sağlık çalışanı,16 idari personel ve 97 yardımcı personel ile kaliteli ve etkin hizmetini sunmaktadır.

Özel Şelale Termessos hastanesi çalışanları için en büyük başarı kriteri hasta ve yakınlarının ulaştıkları sağlıkla elde ettikleri mutluluktur. Bu amaçla ekip ruhu yüksek olan personelimizle sizlere sağlık hizmeti sunabilmenin onurunu ve gururunu yaşıyor ve bunun için çok çalışıyoruz.

Bizim gayretimiz sizin hastaneniz olabilmek için…

(Advertorial)

 
Emre Çay göreve başladı
 
Düşmek üzere olan çocuğun imdadına komşusu yetişti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa Çınar 6 Ağustos 2019 Salı 17:07

Başarılarınız daim ola

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Halk ozanı Hilmi Şahballı, katarakt ameliyatı oldu
TÜRK Halk Müziği Sanatçısı ve halk ozanı Hilmi Şahballı, Akdeniz Üniversitesi ...
Herkes 'duymuyorsun' dedi ama o 'dikkatsizlik' sandı
ANTALYA'da özel bir şirkette çalışan Burcu Demir (24),kulak zarındaki ...
Sıcak hava kalp sağlığını tehdit ediyor
AKDENİZ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Öğretim Üyesi ...
 
Bir günde dünyaları aydınlandı
AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi'nde bir günde 7, bir ayda 22 kornea nakli gerçekleştirildi.
Oğluna böbreğini vermek için 'yaşlanmayı' bekledi
KAHRAMANMARAŞ'ın Onikişubat ilçesinde yaşayan ve kronik böbrek yetmezliği ...
Gırtlağı alınan annenin tek isteği kızıyla konuşabilmek
ANTALYA'nın Finike ilçesinde oturan Dilek Demir'in (30), 2 yıl önce geniz ...
 
Ağabeyine Antalya'da can oldu
ANTALYA'da, Metin Acar (25), kronik böbrek hastalığı teşhisi konulan ağabeyi ...
Çelik: İşçilerin yükü aile hekimlerinin üstünden kaldırılmalı
ANTALYA Aile Hekimleri Derneği (ANTAHED) Başkanı Dr. İbrahim Çelik, aile ...
Annesinin böbreğiyle yaşama tutundu
MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde 7 yıl önce kronik böbrek yetmezliği teşhisi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva