ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
ANSİAD'ın geleneksel bahar buluşması
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
9 Mayıs Avrupa Günü Etkinlikleri düzenlendi
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Serik'te öğretmenlerden şiddete karşı eylem
Burdur'da adliye lojmanları için imza
Burdur'da adliye lojmanları için imza
4 Eylül 2020 Cuma - 09:38

Elart Satış Noktaları

Elart, ev tekstili ve çeyiz alışverişi alanında 2001 yılından bu yana hizmet vermektedir. Ticaret hayatına çeyiz mağazası olarak başlayan firma, geçen zaman içerisinde çeşitli inovasyonlarla değişim ve gelişim göstererek günlük ev tekstili alanında da üretim yapmaya başlamıştır.

Elart Satış Noktaları
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İki kulvarda da oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Elart, birbirinden güzel tasarımlarıyla rakiplerini geride bırakmayı başarmış, en çok aranan ve tercih edilen marka haline gelmiştir. Web sitesi adresi ve mağazaları üzerinden yatak örtüleri, pike-yatak setleri, battaniye setleri, nevresim takımları, havlu-banyo setleri, nişan setleri ve cibinlik, yemek-salon takımları gibi birçok başlık altında yüzlerce model, renk seçeneğine ulaşmak mümkün.

Elart Ürünleri %100 Kalitesi

ISO 9001 belgeli ve kalite standartlarına uygun üretim yapmakta olan firma, dokunan en kaliteli kumaşları muhteşem tasarımlarıyla buluşturuyor. Marka olarak 19 yıllık sektör tecrübesini her geçen gün daha iyiye taşımak için çalışan Elart, zamanla değişen ve gelişen modern yaşama ayak uyduruyor. Trend renk ve modelleri ürün skalasına ekleyerek, daha fazla kitleye ve daha fazla zevke hitap etmeyi başarıyor. Bu firma, günden güne büyüyerek, içinde bulunduğu sektörde kendine kalıcı bir yer edinmiş durumda. Son 3 yıl içerisinde göstermiş olduğu %50 büyüme oranıyla, rakiplerine ciddiyetini göstermiş bulunmaktadır. Çıkış noktası Bursa olan bu firma, Türkiye’de 3 satış noktası ile hizmet vermektedir. İstanbul, Bursa, Ankara gibi büyükşehirlerde satış noktaları bulunmaktadır.

Bu firma birçok bayiliği aracılığı ile çeşitli il ve ilçelerde hizmet vermektedir. Bilinen en geniş bayilik ağı ise İstanbul, Ankara ve Bursa illerinde bulunmaktadır. Çeşitli ürün içerikleri, modelleri ve kalitesi ile en çok tercih edilen marka olan Elart, müşterisinin güvenini boşa çıkarmıyor. Türkiye’nin en modern ve gelişmiş teknolojiler ile donatılmış üretim tesislerinde, profesyonel kadrosu ve kaliteli malzemeleriyle üretim yapan firma, vizyonunumüşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışı üzerine oluşturmuş bulunmaktadır. Firmanın Türkiye’de çeşitli il ve ilçelerde satış noktaları olduğu gibi, yurt dışında da 40’dan fazla ülkede müşterisi vardır. Elart, yurtiçi veya yurtdışından internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenlere www.elart.com internet adresi üzerinden hizmet vermektedir.

Elart’tan Nasıl Alışveriş Yapabilirim?

Mağazaları üzerindenulaşabileceğiniz ürünlere, www.elart.com internet adresi üzerinden de ulaşabilir, güven içerisinde alışverişinizi yapabilirsiniz. Firma, müşterilerine tek tek ürün alabilmelerinin yanında, paket halinde kampanyalar sunarak daha fazla ürünü daha uygun fiyata alma imkanı da sunuyor. Hem www.elart.com internet adresinden hem de satış noktaları aracılığı ile yapacağınız alışverişlerde firma sabit fiyat garantisi veriyor. Hatta bazen internet adresi üzerinden yapılan satışlarda indirim ve kampanyalar düzenleniyor. Bu indirimler ve kampanyalar sayesinde almak istediğiniz ürünü daha uygun fiyata almanız mümkün. Bu firma, mağazalarındaçalıştığı profesyonel ekip ile müşterilerine güler yüzlü hizmet anlayışı çerçevesinde hizmet veriyor. İşini çok iyi yapan personeller müşteri iletişimi konusunda oldukça eğitimli. www.elart.com internet adresi üzerinden yapacağınız alışverişlerde de her zamanki gibi müşteri memnuniyeti öncelikli temayı oluşturuyor.

İnternet sitesinden beğenip almış olduğunuz ürünler, birebir aynısı olmak üzere en kısa sürede elinize ulaşıyor. Siparişinizi verdikten sonra ürünle alakalı sipariş takibini de yine web sitesi üzerinden yapmanız mümkün. Firma müşterilerine mağduriyet yaşatmamak adına üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Gerek üretim, gerek pazarlama, gerek müşteri ilişkileri konusunda profesyonel bir ekiple çalışanbu firma, daha çok uzun yıllar evlerimizin baş tacı olmaya, çeyiz alışverişlerimizin vazgeçilmez adresi olmaya devam edecek gibi görünüyor.

 
Eşini öldürdüğü iddia edilen kadın: Benim elim tetiğe değmedi
 
Dünya genelinde can kaybı 873 bin 285’e yükseldi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Nur şirin 12 Şubat 2022 Cumartesi 20:08

Elart marka eşyaları istanbul da nerden satın alabilirim

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eşini öldürdüğü iddia edilen kadın: Benim elim tetiğe değmedi
ADANA’da, kendisini darbettiğini öne sürdüğü eşi Hakan Özbek’i (33) pompalı ...
Polis motosikleti ile otomobil çarpıştı: 2'si polis 4 yaralı
İZMİR'in Konak ilçesinde, Yunus timinde görevli iki polis memurunun üzerinde ...
İşten çıkarma yasağı uzatıldı
KORONAVİRÜS salgınının ekonomik etkilerini azaltmak için getirilen 3 aylık ...
 
Marmaris polisi turistlere maske dağıttı
MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, polisler yabancı turistlere maske dağıtımı ...
Evde fenalaşan Berat, hastanede öldü
İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, aniden fenalaşıp, yakınlarının eve çağırdığı ...
Taşova: Koronavirüs 40 derece üzerindeki sıcaklıkta ölmüyor
ÇUKUROVA Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ...
 
Galatasaray'da koronavirüs vakası
Galatasaray Kulübü, altyapı oyuncularının koronavirüs testinden geçtiğini ...
Otomobili park ederken kuaför dükkanına girdi
BODRUM'da, Nergis Kılınç'ın yavru köpeklerini getirdiği veteriner kliniğinin ...
Sulama kanalına giren Afgan çoban boğuldu
KAYSERİ'nin Bünyan ilçesinde, Afganistan uyruklu çoban Suuba Tullah (28) ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva