Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
10 Kasım 2022 Perşembe - 15:50

En ucuz uygun mobilya nereden alınır?

Mobilya hayatımızın en önemli alanlarından biridir. Evde, ofiste, bahçede, balkonda ve terasta hep karşımıza çıkar.

En ucuz uygun mobilya nereden alınır?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hatta araçların içindeki koltukları da mobilya sektöründen sayarsak mobilyasız bir ortam kalmaz sanırım. Yani mobilyalar hayatımızın bir parçası olmuş desek yeridir. Pekiyi insanlar mobilyaları ne kadar önemsiyor? Hayatımızın her alanında bizimle beraber olan mobilyaları dikkatle seçip ilgileniyor muyuz? Tabii ki cevap; hayır. Neden diyeceksiniz? Mobilya alırken ya ucuz olanı tercih ediyoruz ya da görüntü olarak gözümüze hoş geleni. Fakat mobilyanın kalitesine ne kadar göz atıyoruz. Son yıllarda özellikle koltuk sektöründe kullanılan kumaşlardan bahsedeyim size. Son zamanlarda uzak doğudan gelen ucuz kumaşlar, dokuma kumaş olmayıp, kimyasal maddelerle püskürtme teknolojisi kullanarak yapılıyor. Birçoğu değil neredeyse tamamı insan sağlığına zararlı. Kansorejen maddeler içeren bu tarz kumaşlar aynı zamanda çok kalitesiz. Pekiyi bizim ülkemiz bir tekstil ülkesi olmasına rağmen, pamuk ve yün gibi ürünlerde marka olmamıza rağmen neden yurt dışından insan sağlığına zararlı, doğal olmayan kumaşlar alıyoruz? Tek sebebi kumaşlar baskı kumaş olduğu için kolay yapılıyor. Bu da kumaşın fazla üretilmesine, çeşitliliğin artmasına sebep oluyor. İşte bu yüzden hem daha ucuz ve hem de daha fazla görsele sahip güzel görüntülü kumaşları tercih edebiliyoruz.

Döşemelik Kumaş ve Özel Ölçü Yatak Nereden Alınır?

Yazımızın bu kısmında döşemelik kumaş, özel ölçü yatak nereden alınır ve yer minderi nereden alınır sorularına cevap vereceğiz.

İstanbul’da özel ölçü koltuk, özel ölçü sünger yatak ve kaliteli minder alma konusunda size MARMARA KOLTUK’u tavsiye edebiliriz. Firma İstanbul’da bulunan bir koltuk atolyesi olmasına rağmen Türkiye’nin birçok şehrine sevkiyat da yapıyor. Bununla beraber yurt dışına da satış yapmaktadır. Firmayı tavsiye etmemizin sebebine gelince, internet ortamında yapılan yorumlara bakılırsa, müşterileri ilişkileri gerçekten iyi ve alınan ürünlerden müşteriler de gayet memnun. MarmaraKoltuk ile tanışmanızı tavsiye ederiz.

En ucuz yemek odası takımları nereden alınır?

Aynı konu yemek odası için de geçerli. Her gün üzerinde yemek yediğimiz yemek masaları ne kadar sağlıklı? Yada yatak odaları.. Her gece sabaha kadar aynı havayı soluduğumuz kanserojen madde içeren mobilyalar ucuz olması bizim için kar mı?

Mobilya Kampanyalarını Nasıl Takip Edebilirim?

Ucuz mobilya arıyorsanız ve kalite sizin için önemli değilse, size tavsiyemiz direk olarak spotçu çarşılardır. Buralarda fiyatlar piyasanız çok altındadır. Fakat müşteri hizmetlerinde sorunlar yaşayabilir, evinize farklı bir yemek odası takımı, ya da genç odası takımı gelebilir. En sağlıklısı stokta olan mobilya neyse onu almak. Fakat siz kaliteli koltuk almak istiyorsanız öncelikle araştırma yapmanız gerekiyor. Mobilya konusunda iyi bir araştırma yapmak istiyorsanız size bir site tavsiye edelim: mobilyadekorasyonmodeli.com

İstanbul'da ucuz mobilya mağazaları

İstanbul'da yaşıyorsanız ve kaliteli ürün alacaksanız size bazı tavsiyelerde bulunmak istiyoruz. Öncelikle mobilya alacakların akıllarına ilk gelen iki mobilya çarşısı geliyor. Birincisi İstanbul Anadolu yakasın Modoko , ikincisi İstanbul Avrupa yakası Masko mobilyacılar sitesi. Mobilya çarşısı olduğu için mobilya takımlarının fiyatları ucuz olduğu düşünülüyor. Fakat mobilya çarşısına gidince hayal kırıklığına uğrayanlar çok oluyor. Neden? Çünkü bu tarz siteler son yıllarda çok popüler oldu. Araplar başta olmak üzere yabancıların Türkiye'den mobilya alma oranları artınca, bu tarz mobilya sitelerinin değeri de arttı. Çünkü yurt dışından gelen turistler öncelikle bol çeşit görecekleri bu tarz çarşıları tercih ediyor. Bu da direk olarak bu tarz mobilya, koltuk imalatı ve satışı yapan sitelerin değerini artırıyor. Sitede bulunan esnafların yüksek hava parası, kira ve aydat ödemeleri maliyetleri şişiriyor. Bu da tabii koltuk, yemek odası, yatak odası, çocuk odası, genç odası gibi mobilyalara yansıyor. Sonuç: Bu tarz mobilya çarşılarında fiyatlar yüksek ve şişirme!

Bellona, İstikbal, Kelebek, Vivense, Doğtaş gibi mobilya markalarından alışveriş yapmak mantıklı mı?

Aslında yukarıda bahsettiğimiz durumun neredeyse aynısı bu tarz mobilya markalarında da geçerli. Çünkü bu tarz firmalar oldukça lüks mağazalar açmaktadır. Şehirlerin en merkezi konumlarında ve en lüks çarşılarında.. Bununla birlikte internet ve televizyon dünyasında tasarım, dekorasyon ve mobilya üzerine bolca reklamları bulunuyor. Tabii bunların dışında yapılan arge çalışmaları, geri dönüş hizmetleri, pazarlama ve servis masrafları da var. Bu kadar masraf koltuğun maliyetini de artırdığı için aslında 1000 $ olan bir koltuğu ya da 1200 $ olan bir yemek odasını 3000 $ a da alabilirsiniz. Çünkü bu rakamların içinde yukarıda bahsettiğimiz marka değeri de bulunuyor.

Kaynak: www.mobilyahocasi.com

 
Otomobilin çarptığı Efekan’ın babası: Önlem alınsın
 
Kayıp olarak aranırken, cesedi bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Metaverse Coinleri Nasıl Çıktı, Kriptoda Metaverse Kim Tarafından Yaratıldı?
Öte evren ya da evren ötesi gibi anlamlarda kullanılan metaverse son aylarda ...
Online Terapinin Faydaları Nelerdir?
Online terapi sayısız faydası ile birlikte birçok kişinin öncelikle tercih ...
Ekskavatör Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Etmeliyiz?
Bir kazam projesi ekipmanı seçmek seçmek, özellikle doğru seçimi yapmak ...
 
Biçerdöver Kullanımında Ehliyete Gerek Var mı?
Ekinleri hasat etmek için üretilen ve büyük tarlalardaki ekinleri kısa ...
Stres vücutta morluklara neden olur mu?
Morluklar genellikle dışardan gelen darbeler sonucu oluşabilirken aynı ...
Gülşehir Haber İle Gündemi Herkesten Önce Takip Edin
Son dakika haberleri ile gündemi günümüzde en hızlı haliyle internet üzerinden ...
 
QUA, Sandbox’taki adasında villa tasarımını tamamladı
Türkiye’nin en yenilikçi granit markası QUA Granite, metaverse dünyasına ...
Popüler Ciklet Balığı Türleri Nelerdir?
Ciklet balıkları, modern akvaryum hobisinin temelini oluşturan eski bir Afrika balığı grubudur.
En İyi Eşya Depolama Firmaları
Yaşam ve çalışma alanlarının olmazsa olmaz parçalarını eşya ve eşya grupları ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva