Gastronomi dünyasının ünlü isimlerinden Şef Guiseppo Di Lorio'nun önderliğinde hazırlanan menü, davetlilere lezzet deneyimi yaşattı. Akdeniz'in derin sularından özenle seçilen grida balıkları, Toros Dağları'nın baharatları ile marine edilerek servis edildi.
Ana yemeğin ardından, İsveç çikolatası ve Rize fındığı ile hazırlanan mus (Mousse), ev yapımı balbademli keçi sütlü dondurma ve tahin susam ile hazırlanan çıtır tatlılar misafirlere ikram edildi.
Geceye canlı müzik ve etkileyici sahne performansları eşlik etti. Rixos Hotels, sezon boyunca düzenleyeceği Meet & Taste ve Privé Dinners gibi özel etkinliklerle misafirlerine deneyimler sunmaya devam edecek.
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
Koç 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||