Fatih Altaylı'dan Hakan Ural eleştirisi
Fatih Altaylı'dan Hakan Ural eleştirisi
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' uyarısı
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' uyarısı
Mauro Icardi'den gol krallığı açıklaması
Mauro Icardi'den gol krallığı açıklaması
Arda Turan ev sahibiyle davalık oldu
Arda Turan ev sahibiyle davalık oldu
7 Aralık 2019 Cumartesi - 10:49

Finike Belediyesi'nde aralık meclisi

FİNİKE Belediyesi'nin aralık ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi yönetiminde gerçekleştirildi.

Finike Belediyesi nde aralık meclisi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Finike Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı, 15 meclis üyesinin katılımıyla yapıldı. Toplantıda önergelerle birlikte 16 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Mustafa Geyikçi, toplantıda alınacak kararların ilçeye hayırlı olması dileğinde bulunarak. gündem maddeleri hakkında meclis üyelerine bilgi aktardı. Toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce İYİ Parti grup sözcüsü Ertürk Yazar ile MHP grup sözcüsü Çiğdem Aytekin, aralık ayının önemli günlerine dikkati çekmek amacıyla hazırladıkları yazıyı meclis üyeleriyle paylaştı.

Toplantıda, 7 gündem maddesi Plan Bütçe Komisyonu'na sevk edilerek ikinci oturumda yeniden ele alındı. Turunçova Çavdır Mahallesi 276 ada 1 parselin, ticaret alanından, tarım ve hayvancılık tesis alanına dönüştürülmesine ilişkin madde oybirliğiyle kabul edildi. Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün evsel katı atık ücret tarifesi komisyondan geldiği şekliyle kabul edildi. Ücretler hane başı yıllık 75.29 TL, sanayi kuruluşları çalışan başı yıllık 305.36 TL, diğer ticari kurumlar çalışan başı yıllık 113.78 TL, oteller yatak başı yıllık 81.99 TL, restoranlar metrekare başı yıllık 51.03 TL, marketler, bakkallar metrekare başı yıllık 51.03 TL, ticari olmayan kurumlar çalışan başı yıllık 55.22 TL, kamu binaları çalışan başı yıllık 49.36 TL, hastaneler yatak başı yıllık 49.36 TL, okullar öğrenci başı yıllık 5.44 TL olarak belirlendi.

Toplantının 7. gündem maddesinde; Finike Altın Portakal Turizm ve Sanayi Limited Şirketi'nin Sosyal Güvenlik Kurumu'na olan borçlarına yönelik taksitlendirme için belediyenin kefil olması ve bir taşınmazın teminat gösterilmesi gerektiği ifade edilerek işlemler için Başkan Geyikçi'ye yetki istendi. Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen konu ikinci oturumda yeniden ele alınarak, değerlendirildi. Belediyenin kefil olması, Yeni Mahalle 530 ada 8 parselle aynı mahallede bulunan 2 ve 3 nolu parsellerin teminat olarak gösterilmesi, ayrıca işlemler için Başkan Geyikçi'ye yetki verilmesini uygun bulan komisyon kararı oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantının 8. gündem maddesinde ise beton santralinde kullanılmak üzere araç satın alınması görüşüldü. Başkan Geyikçi, beton santralinde kiralama yöntemiyle kullanılan araçların belediyeye ait şirkete külfet olduğu dolayısıyla kampanyalardan faydalanarak araç satın almanın daha uygun olacağı görüşünü savundu. 1 adet çift kabin araç, 2 adet kırkayak mikser kamyon, 1 adet 10 teker mikser kamyonun satın alınarak Finike Altın Portakal Turizm ve Sanayi Limited Şirketi'ne sermaye aktarımı yapılması, komisyonun da uygun görüş belirtmesiyle kabul edildi.

Toplantının 9 gündem maddesinde ihtiyaç sahibi hastaların tedavi amacıyla Antalya'ya götürülüp, getirilmesi için minibüsle 1 adet 350 ED uzun şase kamyonet, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne 1 adet çift kabin araç, Temizlik İşleri Müdürlüğü için de 1 adet çift kabin araç satın alınması görüşüldü. Başkan Geyikçi, belediyenin hizmet alanının geniş olması sebebiyle araç sıkıntısı yaşandığını, hizmetlerin daha ekonomik sürdürülebilmesi için kiralamayı devam ettirmek yerine satın almayı uygun gördüklerini kaydetti. Konu, daha sonra Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. Komisyonun da uygun bulduğu talep oybirliğiyle kabul edildi.

Toplantıda ayrıca sağlık, sosyal, eğitim ve spor alanlarında çalışacak gönüllülere ilişkin hazırlanan, Gönüllüler Yönetmeliği kabul edildi. Yazır Mahallesi'nde yapılacak kadastro çalışmalarında, kurum ekipleriyle görev yapacak 6 bilirkişi seçilmesi kararlaştırıldı. Kale Mahallesi 14 ada 132 parsel üzerindeki apartmanın zemin katında bulunan 1 ve 2 bağımsız asma katlı dükkanlar ile çatı katında bulunan dairenin satışı görüşüldü. MHP meclis üyelerinin ret verdiği satış kararı oy çokluğuyla kabul edildi.

FINIKE BELEDIYESI'NIN ARALIK AYI OLAGAN MECLIS TOPLANTISI BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GEYIKCI YONETIMINDE GERCEKLESTIRILDI.(FOTO:FINIKE-DHA)

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA)

Etiketler:
 
Antalya'da fuhuş operasyonları; 12 tutuklama
 
Yürüyen merdivenlerden düşen anne kız yaralandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da fuhuş operasyonları; 12 tutuklama
ANTALYA'da jandarma ekiplerince Finike, Kumluca ve Elmalı ilçelerinde ...
Çaldığı motosikleti satarken yatarken yakalandı
ANTALYA'da çaldığı motosikleti parçalayarak sosyal medya üzerinden satmaya ...
Durdurulan araçta sahte içki bulundu
ANTALYA'nın Serik ilçesinde polisin durdurduğu araçta 21 şişe sahte içki ele geçirildi.
 
Karain Mağarası’nın ziyaretçi sayısı arttı
TÜRKİYE'nin 500 bin yıl öncesine ait ilk iskanı olan Karain Mağarası’nın ...
Baz istasyonuna 'leylek' düzenlemesi
ANTALYA'da 15 yıldan beri, her yıl aynı baz istasyonunun tepesindeki yuvayı ...
Antalya pazarında zehirli balık satılmış
Antalya Döşemealtı Belediyesi, ‘Önemli Sağlık Uyarısı’ başlığı altında ...
 
Antalya'da PKK operasyonları; 33 gözaltı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde 'Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında ...
'Cin çıkarma' seansları düzenleyen dolandırıcıya hapis istemi
ANTALYA'da, 'Sende ölüm büyüsü var' yalanıyla yüksek miktarda para karşılığı ...
Cam eserler sergisi açıldı
CAM sanatçısı Derya Geylani Vuruşan'ın cam çalışması eserlerinin yer aldığı ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Bayram nostaljisi
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva