Alanya'da otel lojmanında yangın
Alanya'da otel lojmanında yangın
Antalya'da balıkçılardan tekneli kortej
Antalya'da balıkçılardan tekneli kortej
Aspendos'ta gençlik ve spor gösterisi
Aspendos'ta gençlik ve spor gösterisi
Manavgat Irmağı'nda su gösterisi
Manavgat Irmağı'nda su gösterisi
10 Ağustos 2012 Cuma - 01:19

GENPOWER’ın Hedefi “Dünya Lideri Olmak”

Üretiminin yarısından fazlasını ihraç eden Genpower Jeneratör, ürünlerini dünyanın tek çatı altındaki en büyük kapasiteli fabrikasında üretiyor.

GENPOWER’ın Hedefi “Dünya Lideri Olmak”
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 
Türkiye’de pazar lideri olan firma, global pazardaki önemli başarısıyla Avrupa’da ilk üç içinde, dünyanın yedincisi konumundadır. Dünya liderliği için yatırıma devam eden Genpower firma yetkilisi “Dünyanın gelecekte küresel bir köy olacağını ve sınırlarının da anlam ifade etmeyeceğini göz önüne alırsak, Genpower Jeneratör olarak, bizim de bu sistem içinde en doğru hareket eden dünya lideri olma hedefi ile sektörün bir numarası olma yolunda yatırım ve çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
 
Genpower’ın jeneratör üretimi konusunda Türkiye’de rakibi yok. Dünyanın en büyük 10’u listesinde 7’ncı jeneratör firması. Afrika, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri, Rusça konuşan ülkeler topluluğu, Batı ve orta Asya, Asya Pasifik ülkeleri ve Batı ve Doğu Avrupa’nın birçok bölgesinde çok sayıda önemli projenin yapımında da büyük rol aldı. 2 kıtada üretim yapıp 100 ülkeye kendi markasıyla ürün satıyor. 30.000 adedi geçen üretim kapasitesiyle sektörün Türkiye’deki dev markası Genpower dünya liderliğine emin adımlarla ilerliyor. 1999 yılında küçük bir atölye şeklinde temelleri atılan firma bugün küresel güveni, yerel samimiyetiyle birleştiren bünyesindeki 16 şirket ve 216.000 m2 toplam alanda 2 kıtada üretim yapan bir global oyuncu oldu. Dünya çapında istihdamı yaklaşık 2.500 kişi. Bir önceki yıla göre büyüme oranı % 40 seviyesinde olan Genpower kuruluş felsefesinin ilkelerinden ayrılmadan basamakları “hızlı tırmananlar” arasında yer alıyor. Jeneratöre dünyada ilk kez 3 yıl garanti veren firma marka değerini; Türk insanının, üstün nitelikli genlerini temsilen ‘’GEN’’ ve gücünü temsilen ‘’POWER’’ kelimelerinden oluşturmuş. Dünyanın yüzden fazla ülkesinde gerek bayileriyle, gerek servisleriyle, gerek reklamlarıyla gerekse de katıldığı fuarlarda Türk Bayrağını ve Türk Markasını gururla sergilemiş bir firma olarak Türkiye’nin de gurur duyduğu bir isim olmuştur.
 
 
GENPOWER YÖNETİM KURULU Başkan Yardımcısı Murat USLU
“JENERATÖRDE SINIR TANIMIYORUZ”
“UÇAN PİLOTLARIN YOLUNU AYDINLATTIK”
 

“Yeşil kabinleri ile gözden kaçmayan jeneratörlerimiz inşaattan sağlığa, akaryakıttan turizme, gıdadan eğitime her alanda kullanılıyor. Telekomünikasyonun 3 devi Turkcell, Avea ve Vodafone’nun yanı sıra Türk, İtalyan, Amerikan ordularından, farklı ülkelerdeki stadyumlara, devlet binaları, oteller, Üniversiteler, Hastaneler gibi dünyanın takip ettiği kurum ve organizasyonlarda jeneratörlerimizle çözümler sunduk. Akaryakıtın dev isimleri Shell, Total, bpet, Starpet, Lukoil, Kadöil, Termo,  ve BP aydınlatmada yeşil kabinleri tercih etti. Formula 1 Night Race 2011 sezonunda bir Türk firması olarak uluslar arası arenada Türkiye’nin gururu olduk. Elbette Formula 1 gibi bir endüstride yer almak kolay olmadı. Avrupa’nın bu alandaki devleri Genpower’ın da yer aldığı masadan 2 yıldır eli boş kalkıyor. Türkiye’de tesislerdeki her iki jeneratörden biri Genpower Jeneratör. Hedefimiz dünyadaki her iki jeneratörden biri olmak. Yeni pazarlara yeni ürünleriyle de giren fabrikamızda sadece Avrupa’da eşleri bulunan ileri teknoloji üretim araçlarını kullanılmaktadır. (lazer, abkant makineleri, saç üretim, boya, şasi üretim tesisleri, test birimleri vb.) Hammadde ve yarı mamul kullanımında; dünyada ilk sıralara giren devlerin, Türkiye yolculuklarına başladıkları ilk günden itibaren uzun yıllar süren partnerliğini yaptık ve teknik ekibine bu sayede ileri düzeyde eğitim verme, çatısı altında diğer firma ekipleriyle buluşturma şansı yakaladık. Genpower üretim tesislerinde üretilen, 1 kVA’dan 3500 kVA'ya kadar dizel, benzinli jeneratörler, kaynak jeneratörleri, aydınlatma kuleleri (ışıldaklar), tarım ürünleri (çim biçme makinesi, çapa makinesi, su pompası, süt sağma makinesi vb.); basit ve PLC'li senkronize sistemleri profesyonel bir ekibin çalışmaları sonucu düşük maliyet ve üstün teknik özelliklere ulaştırmayı başardık”

 
Vakıf Zeytinliği yangınından fotoğraflar
 
İzmir'de kaç kişi kan vermek için başvurdu?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ruslar'a Antalya'dan ev yok
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı Mütekabiliyet Yasası ile 183 ...
Antalya Bauhaus açıldı
TÜRKİYE'de 'kendin- yap' kavramını yerleştiren yapı marketler zinciri ...
İşsiz gençlere 740 TL maaş
Çalışma Bakanlığı, sayıları 2 milyona ulaşan genç işsizler için yeni bir ...
 
Antalya’nın lideri yine Adopen
Antalya’da kurulu sanayi tesisi Adopen, İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı ...
2 B'de başvuru rekoru Antalya'dan geldi
Milli Emlak Otomasyon Projesi kayıtlarına göre de 2B başvurusu yapılan ...
600 bin hırsız aklandı
3. yargı paketiyle kaçak elektrik kullanmak ‘hırsızlık’ kapsamından çıkarıldı. ...
 
Birebir izdihamı
Geçtiğimiz günlerde Döşemealtı TOKİ Mağazası’nı hizmete açan birebir, ...
95. Kapı Konaklı’da açıldı
Genpa Alışveriş Merkezleri 95. mağazasının kapılarını Konaklı Telatiye Mahallesi’nde açtı.
Enflasyonda yaz dönemi düşüşü
ATSO Başkanı Osman Çetin Budak, enflasyondaki düşüşle ilgili bir açıklama ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva