'Giselle'den mayısta son 3 perde
'Giselle'den mayısta son 3 perde
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özkan çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Özgür Özel'den Bahçeli'ye ziyaret
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
Devrilen ATV'nin altında kalıp öldü
5 Mart 2023 Pazar - 08:25

İyi Partili vekilin 3 saatlik istifası

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamalarına parti mensuplarından tepkiler sürüyor.  Son olarak İYİ Parti Ankara Mileltvekili Ayhan Altıntaş sosyal medya hesabından istifa kararını duyurdu. Altıntaş, 3 saat sonra da istifasını geri çekti.

İyi Partili vekilin 3 saatlik istifası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Altıntaş paylaşımında, "Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum. Prof.Dr. Ayhan Altıntaş, Ankara Milletvekili" ifadelerini kullandı.

İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ

İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, kararını değiştirerek istifasını geri aldı. Altıntaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesi sonrası kararını değiştirdiğini söyledi. Altıntaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli Genel Başkanımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum" dedi.

Altıntaş 3 saat sonra şu mesajı attı:

"Değerli Genel Başkanımla yaptığımız değerlendirmede, son günlerde liderler seviyesindeki iletişim dilinin toplumun geniş kitlelerinde itham edici ve ayrıştırıcı hale gelmesinin, karşı karşıya olduğumuz problemlerin çözümünü zorlaştırdığına dair inancımı dile getirdim. 

Cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinin daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde yürütüleceğine dair inancım artmış bulunmaktadır. Özlediğimiz huzur ve güven dolu günlere bir an önce kavuşma dileğimle milletimize saygılarımı sunuyorum."

 

 
Arkadaşını öldüren şüpheli tutuklandı
 
Direğe çarpan otomobilde 3 silah bulundu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 5 Mart 2023 Pazar 09:57

Satır aralarını okursanız şöyle bir anlam çıkıyor.Vekil neden istifa ediyor,şu an itibariyle İyi Parti'nin Millet İttifakından ayrılışından,ancak anlaşılan o ki konuşmalar sonucu ikna olmuş,birinci turda kendi adayımızla çıkalım ve partiyi bölmeden seçimi atlatalım.Ancak ikinci tura kalacak olan Millet İttifakı adayını destekleriz,zaten parlamenter sistemi istiyoruz,rahat ol denmiş gibi görünüyor.O nedenle seçim 15 gün daha uzayacak hepsi o,rahat olun ikinci turda İyi Parti'de bu sürece katılır,zaten meclis aritmetiği de onu gösterecek 360'ı bulmak için herkesin herkese ihtiyacı var.Yok bulamazlarsa da 301 vekile ihtiyaç var,meclisten yasaların geçmesi için.O nedenle siyasi tablo anlaşmayı zorunlu kılıyor,rahat olun bu seçimi MİLLET İTTİFAKI alır.Nasıl olsa birinci turda herkes kendi gücünü görecek,öyle atıp tutmayla olmuyor.Memleketin geldiği noktaya bakın yeter,toplumun % 80 i perişan vaziyette,yarını bekleyin aday açıklansın bakın siyasi hava birden değişecek.Az kaldı 3 ay sabır.BU SENEKİ BAHAR ÇOK GÜZEL OLACAKTIR.

Yorumu oyla      0      0  
taş 5 Mart 2023 Pazar 05:28

Şimdi durup dururken İyi Parti'nin Millet ittifakından ayrılması sonucu ortalık karıştı.Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapmakta neyin nesi kimse anlayamadı,kişilerin oluru alınmadan böyle bir çağrı yapılır mı.Masadan ayrılsanız bile bunu bu kadar sert yapmaya gerek varmıydı,belki ikinci turda sistemin değişmesi görüşünde olduğunuz için Kemal KILIÇDAROĞLU ile tekrar görüşmek ve onu desteklemek için şartlar öyle gerektiğinde ne olacak.Öyle ya iki kişi kaldığında bir tercih yapacaksınız,ayrıca Millet ittifakında olan İyi Parti toplumda sempati uyandırıyor ve sürekli oylarını artırıyordu.Bu karardan sonra herhalde bir hafta içerisinde yapılacak kamuoyu yoklamalarına nasıl yansıyacak görülecek.Kısacası masada 6 kişiden 5 i bir isim diyorsa siz ya kabul edersiniz ya da iyi çalışmalar der ayrılırsınız.Hem metine imza atacaksınız hem de acele bir sürü gürültü koparacaksınız,millete bunu anlatamazsınız.Çıkaracağınız adayın ikinci tura kalma şansı sıfır iken neden böyle bir maceraya girdiniz anlayan yok.Şimdi Ersan Şen hoca iyi hoş tv,lerde konuşuyorda,Cumhur ve Millet ittifakı adayları karşısında şansı sıfıra yakın iken ben aday olurum diye meydana çıkması cesaret açısından iyi,ancak sadece 3 aylık maceradan öteye gidemez,eğer aday olursa desenize mitingler renkli geçecek.İstifalara gelince maalesef siyasi hayatımızın bir gerçeği,kimler nerelerden istifa etmedi ki,istifa edenler,geri dönenler,parti değiştirenler,bu millet neler görmediki.İstifasını geri aldığı söyleniyor,siz sadece Dünya'nın mı döndüğünü sanıyorsunuz,siyasetçi bir şey diyorsa 10 dakika düşünün,acaba neden böyle söyledi diye,çoğu bilye gibiler,köşeleri yoktur.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener, belediye başkanlarıyla bir araya geldi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin ilçe belediye başkanlarıyla ...
CHP'li büyükşehir belediye başkanları, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı için ...
CHP'li 5 büyükşehir belediye başkanından olağanüstü toplantı
CHP'li 5 büyükşehir belediye başkanı, Ankara'da olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. ...
 
Yavaş ve İmamoğlu'ndan açıklama
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, cumhurbaşkanlığı adaylığı için ...
Kılıçdaroğlu: Ben bu saatten sonra değişmem, ben birleştiririm
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben bu saatten sonra değişmem, ...
Kılıçdaroğlu: Bütün taşlar yerine oturacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ...
 
İYİ Partililerden istifa dalgası
Meral Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı ...
6'lı masayı dağıttı, sıra CHP'de mi?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Altılı Masa'nın 6 Mart Pazartesi ...
Vekil sayıları güncellendi
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), TÜİK verilerine dayanarak illerin milletvekili sayılarını güncelledi.
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva