Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Ferman Akgül Kopenhag'a taşınıyor
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Tarık Mengüç'ten çarpıcı açıklama
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
Başkan Kotan'dan Doyran ve Bahtılı'ya hafta sonu ziyareti
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
2 aylık evli çift, motosiklet kazasında yaralandı
4 Ekim 2023 Çarşamba - 10:28

Kemer Belediyesi'nde ekim meclisi yapıldı

KEMER Belediyesi ekim ayı meclis toplantısı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında yapıldı.

Kemer Belediyesi nde ekim meclisi yapıldı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinden Ahmet Can ile Emrah Ayhan mazeretleri nedeniyle katılmadı. Belediye Başkanı Topaloğlu, toplantı öncesinde meclis üyelerine Kemer gündemi ile ilgili bilgi verdi. Kuzdere Mahallesi'nde hummalı şekilde alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Topaloğlu, "Kuzdere Mahallesi Çaybaşı Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmaları en geç cuma günü başlayacak. Çaybaşı Caddesi'nde yolun 12 metre olması 24 Ocak 2014'te yapılan imar planlarıyla ilgili. Vatandaşlarımızı bu konuda ilgilendirmek isterim" dedi. 

TÜRKİYE 117'NCİSİ ÖZTÜRK'E BİLGİSAYAR 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından eğitim yuvasına dönüştürülen Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda belediye tarafından verilen ücretsiz üniversiteye hazırlık kursuna giden ve girdiği üniversite sınavında Antalya ve Kemer birincisi, Türkiye 117'ncisi olan Şevval Yağmur Öztürk'e bilgisayar hediye edildi. Öztürk'ün bilgisayarını annesi Fatma Öztürk ile babası Gökhan Öztürk, Belediye Başkanı Topaloğlu'ndan teslim aldı. Fatma ve Gökhan Öztürk çifti eğitime verdikleri desteklerden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Başkan Topaloğlu, Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı'nı olimpiyat elemelerinde elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ettiğini kaydetti. Kuzdere Mahallesi'nde yapılan arıtma tesisi ile ilgili de bilgiler veren Başkan Topaloğlu, "Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile bir anlaşma yaptı. Kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu drenaj hattı Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait. Anlaşma gereği 27 yıl atık su parasını Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın alması şartıyla bu arıtmayı yapıyor. Kemer Sanayi Sitesi'nden Kuzdere merkeze kadar yapılan tüm çalışmalar Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait. Bizi ve esnafı zor duruma soktular. Buradaki gecikmeler bizimle ilgili değil" diye konuştu.

Kuzdere Mahallesi'nde Akdeniz Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve yurt binası yapım çalışmalarının başladığına değinen Başkan Topaloğlu, üniversiteye giden öğrencilere verdikleri burs kayıtlarının devam ettiğini aktardı. Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar alanı yapılacağına da değinen Başkan Topaloğlu, "Pazar yerimiz bu hafta içi ihaleye çıkıyor. Arkadaşlarımız bunun için çalışıyor. Arkasından Tekirova Mahallemiz içinde pazar yerimizi yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Mecliste Göynük kapalı pazar yeri ile ilgili bir sunum yapıldı. 172 ada 1 parselde 1835 metrekarelik bir alanda yapılacak olan pazar yerinde tuvalet, zabıta noktası ve çay ocağı, satış ünitesinin olacağı ve 80 pazar esnafının tezgah açabileceği belirtildi. 

Mecliste 2024 yılı gelir tarifesinin görüşülmesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edildi. 2024 mali yılı bütçesinin görüşülmesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevk edilirken, söz konusu maddeyle ilgili 18 Ekim Çarşamba günü saat 14.00'te ara meclis yapılması kararlaştırıldı. Kemer Belediyesi norm kadrosunda yapılacak olan değişikliğin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. 

Kemer'in 2024 yılında İngiltere turizm pazarında dijital pazarlama ve tanıtım kampanyası için İngiltere'nin en önemli tur operatörlerinden Jet2 ile sözleşme yenilenmesi, sözleşmeyi imzalamak üzere belediye başkanına yetki verilmesi ve ücretinin Kemer Belediyesi bütçesinden karşılanması konusu oy birliği ile kabul edildi. 

Mecliste, Kemer Belediyesi'nin Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) üyeliğinden çıkması ile ilgili hazırlanan Turizm Komisyonu raporu görüşüldü. Yapılan oylamada, oy çokluğu ile üyeliğin devam ettirilmesi kararlaştırıldı. 

Meclise sunulan önergede ise Antalya Kadastro Müdürlüğü'nün yazısı ile Kemer Belediyesi sınırları içerisinde Ulupınar Mahallesi'nde 3402 sayılı kadastro hükümleri gereğince yapılacak olan kadastro çalışmalarında kadastro ekipleriyle görev yapmak üzere 6 bilirkişi seçilmesi oy birliği kabul edildi.

KEMER BELEDIYESI EKIM AYI MECLIS TOPLANTISI KEMER BELEDIYE BASKANI NECATI TOPALOGLU BASKANLIGINDA YAPILDI. (FOTO:KEMER-DHA)

KEMER, (DHA)

 
Antalya'da tadilat halindeki evin çatı katı yandı
 
Bucak'ta çiftçilere trafik eğitimi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da tadilat halindeki evin çatı katı yandı
ANTALYA'da tadilat gören evin çatı katındaki izolasyon malzemeleri bilinmeyen ...
Antalya'da taksicinin başına silah kabzasıyla vuran şüpheli, tutuklandı
ANTALYA'da, taksi şoförü Ahmet Er (40) ile tartışan Haydar Ergin, belinden ...
Antalya'da bu ilçenin bebekleri çok mutlu
TÜRKİYE'de ilk kez Konyaaltı Belediyesi tarafından hizmete açılan Bebek ...
 
Antalya'da kamyonetteki 3 çocuk, polisi alarma geçirdi
ANTALYA'da seyir halindeki açık kasa kamyonette 1'i şoför mahallinde 3 ...
Antalya'da silaj makinesi yandı
ANTALYA'nın Serik ilçesinde mısır tarlası hasadı sırasında yangın çıkan ...
Antalya'da eylülde uyuşturucuya büyük darbe
ANTALYA'da eylül ayında yapılan narkotik operasyonlarında çok sayıda uyuşturucu ...
 
Antalya'da üniversiteliye otel konforunda, aile sıcaklığında yurt
ANTALYA'da 24 bin 357 öğrenci, otel konforunda, aile sıcaklığındaki yurtlarda ...
Antalya'da davulcu Hüseyin'i öldüren sanığa indirimsiz müebbet
YILBAŞI eğlencesinde davul çalmak için Hatay'dan Antalya'ya gelen Hüseyin ...
Antalya'da erkek cesedi bulundu
ANTALYA'da apartmanın bahçe duvarı yanında, üzerinden kimlik çıkmayan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva