Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
8 Temmuz 2023 Cumartesi - 08:02

Likit Kimyasal Madde Taşımacılığında İhtiyacınız Olan Uzmanlık Tet Global’de

Günümüzde en çok tercih edilen lojistik hizmetler arasında ilk sırada likit kimyasal madde taşımacılığı gelir.

Likit Kimyasal Madde Taşımacılığında İhtiyacınız Olan Uzmanlık Tet Global’de
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yalnızca Türkiye’de değil Avrupa genelindeki lojistik hizmetler konusunda da en güvenilir isimlerden biri olan Tet Global günlük ortalama 10.000 ton likit kimyasal taşıma kapasitesine sahiptir. Ayrıca her gün 300’den fazla donanımlı araçla güvenili, hızlı ve kaliteli hizmetler sunarak sektörünün ihtiyaçlarını karşılar. Tet Global likit kimyasal madde taşımacılığı ve tank konteyner acenteliği hizmetleri söz konusu olduğunda gerekli donanım, araç, uzman ve deneyimli personelleriyle kalite standartlarını yükseltmektedir.

Günümüzde en çok tercih edilen lojistik hizmetler arasında ilk sırada likit kimyasal madde taşımacılığı gelir. Likit kimyasal madde taşımacılığı aynı zamanda çok önemli bir lojistik hizmet olma özelliğine sahiptir. Tehlikeli madde taşımacılığının alt kollarından biri olan likit kimyasal madde taşımacılığı kapsamında günümüzde çok sayıda sektörde kullanılmakta olan likit kimyasal maddelerin taşınması sağlanır. Likit kimyasal maddeler aslında hayatın çok fazla alanında aktif bir şekilde kullanılmaya devam ettiği için alınması gereken güvenlik önlemleri de öne çıkmaktadır. Tet Global kaliteli ve güvenilir hizmetler sunan bir isim olarak likit kimyasal madde taşımacılığı ve tank konteyner acenteliği konusunda başvurmanız gereken ilk adrestir.

Likit kimyasal madde taşımacılığı titizlikle gerçekleştirilmesi gereken bir süreç olup bunun temel nedeni, aksi bir durumda insan sağlığı ve çevre kirliliği açısından ciddi sorunlarla karşı karşıya kalınması riskinin olmasıdır. Likit kimyasal madde taşımacılığı hizmetinin çok önemli olması dolayısıyla bu hizmet sadece söz konusu alanda deneyimli, uzman ve elbette yetkilendirilmiş firmalar tarafından sağlanmalıdır.

Ayrıca likit kimyasal madde taşımacılığında kullanılacak olan özel araçlar mutlaka Avrupa standartlarına uygun olmalıdır. Likit kimyasal madde taşımacılığı yapacak olan personelin gerekli eğitimleri almış ve yeterli uzmanlık seviyesinde bulunuyor olmasına özen gösterilmelidir.

İnsan ve çevreyle doğrudan temas etmesi halinde önemli tehlikelere neden olabilecek ürünlerin sevkiyat süreçleri likit kimyasal madde taşımacılığı kapsamında gerçekleştirildiği için güvenlik her zaman ön planda olmalıdır. Likit kimyasal maddeler farklı maddelerle doğrudan temas ettiklerinde tehlike arz edebiliyor olsalar da üretim ya da tüketim sektörlerinde sıklıkla kullanılırlar. 

Likit Kimyasal Madde Taşımacılığında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Likit kimyasal madde taşımacılığı hizmetlerinin başarılı ve güvenli olabilmesi için birçok farklı koşul göz önünde bulundurulmalıdır. Bunlardan ilki likit kimyasal madde taşımacılığı yapılmasında kullanılacak aracın gerekli özelliklere sahip olmasıdır. Ayrıca likit kimyasal madde taşımacılığı hizmeti verecek olan personelin eğitimi, deneyimi ve uzmanlığı çok önemlidir. Likit kimyasal madde taşımacılığı hizmetini üstlenen firmanın donanımlı, güvenilir ve gerekli sertifikalara sahip olmasına dikkat edilmelidir. Likit kimyasal madde taşımacılığının, asla riske atılmaması gereken bir süreç olduğunun bilincinde olmak önemlidir. Bu nedenle likit kimyasal madde taşımacılığı hizmetini uzman, deneyimli ve profesyonel firmalardan almaya özen gösterilmelidir.

Likit kimyasal maddelerin açıkta bulunması durumunda insan sağlığı ve çevre açısından yarattığı tehlike aynı zamanda söz konusu maddelerin bir noktadan diğer noktaya taşınması sırasında da ortaya çıkabilir. Bu nedenle taşınacak madde özelinde en uygun koşullar sağlanarak likit kimyasal madde taşımacılığı yapılmalıdır.

Tank Konteyner Acenteliği Nedir?

Tank konteyner acenteliği hizmetleri bünyesinde, farklı noktalar arasında olmak kaydıyla tank konteyner taşımacılığı yapılabilir. Tet Global gerek tehlikeli gerek tehlikesiz likit kimyasal maddelerin global ağda güvenli bir şekilde dolaşması noktasında günlük 10.000 ton taşıma kapasitesine sahiptir. Tet Global Bulkhaul Türkiye acenteliği ile lojistik faaliyetlerini sürdüren, sektörünün öncü ismidir. Bulkhaul tank konteyner faaliyetlerini 20.000’den fazla tankla ve deniz aşırı noktalar arasında sürdürmektedir. Ürün segmentinde yer alan tek, iki ve üç bölmeli tank konteynerlerin taşıma kapasiteleri 14.000 ila 35.000 litre arasında değiştiğinden ihtiyaca en uygun seçimleri yapmak mümkündür.

Tank konteyner acenteliği kapsamında kimyasal ürünlerin global ağda dolaşımını sağlamaya yönelik hizmet sunan lojistik firmalarına tank konteyneri temin edilir. Bunun yanı sıra tank bakım - onarım ve yıkama hizmetleri sunulur. Bulkhaul ISO 14001 Çevre Sertifikası’na sahip olup Tet Global 2013 yılından günümüzde Bulkhaul Türkiye acentesi olarak hizmetlerini sürdürmekte, global ağda tank konteyner taşımacılığı yapmaktadır. 

Tank konteyner acentelerinin uluslararası hizmet standartlarına uygun hizmetler sunması gerekir. Sunulan hizmetler hem güvenilir hem ihtiyaca yönelik olmalıdır. Çalışılacak olan tank konteyner acenteleri faaliyetlerini; SQAS sürdürülebilir emniyet ve kalite standartları ile  Kimyasal Dağılım Kurumu’nun ve Avrupa Komisyonu’na bağlı bulunan Vergilendirme ve Gümrükleme Kurumu’nun Yetkili Ekonomi Operatörü standartları çerçevesinde sürdürmelidir. Ayrıca ISO 14001 Çevre Sertifikası olduğundan emin olunmalıdır. Ancak bu sayede gerekli uzmanlığa, deneyime ve yetkinliğe sahip tank konteyner acenteleri ile çalışma imkanı elde edilebilmektedir.

Böylece hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmetler alınabilir. Ayrıca değişen yük kapasitelerine sahip konteynerlerin meydana getirdiği tank konteynerler sayesinde ihtiyaca uygun taşıma koşullarına erişilebilir. Konteyner tanklar son derece kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmesinin yanı sıra farklı koruyucu katmanlarla çevrilirler. Bu sayede korozyon, darbe ve sızıntılara karşı dayanıklılık kazanırlar.

 
Zuckerberg, Threads'in üye sayısını açıkladı
 
Göç politikası anlaşmazlığı Hollanda'da hükümeti düşürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hızlı, Güvenilir ve Profesyonel Hizmetler
Günümüzde, acil kilit sorunlarıyla karşılaşmak oldukça yaygın bir durum ...
İlginç Ev Dekorasyon Fikirleri
Yeni ve ilginç dekorasyonlar ile eve değişiklik katmak evin havasını değiştirirken ...
Ön muhasebe programı fiyatları neler 2023
Ön muhasebe programları iş hayatında büyük bir yükü kaldırmakta oldukça ...
 
Noter Tasdikli Tercüme Hizmetleri
Pek çok yabancı dilde, noter yeminli çevirmenlerimiz ile profesyonel tercüme ...
İzmir Ünlü Pide
Kaliteli lezzetin adresi İzmir Ünlü Pide keyifli bir öğün geçirmek isteyenlerin ilk tercihi!
Facebook İnstagram Reklam 40 TL Sorunuyla Karşılaşanlar İçin Uygun Fiyatlı Hesap Satışı
Günümüzde dijital pazarlama, işletmelerin büyümesi ve müşterilere ulaşması ...
 
Uygun Fiyatlarla Otel Öğretim Sistemi Satın Al
HMS Otel Yazılımı Firması olarak, otel sahiplerine ve işletmecilerine ...
Aşırı Düşük Tekliflerde Kamu İhalelerinde Profesyonel Destek
Kamu ihalelerinde aşırı düşük teklif iş dünyasında sıkça karşılaşılan ...
En Son Bursa Haberlerini Bursa Basın ile Takip Et
Bursa Basın sitesi olarak, Bursa'da yaşayanlar ve Bursa ile ilgili gelişmelerden ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva