AKM'de klarnet keyfi
AKM'de klarnet keyfi
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
18 Ocak 2011 Salı - 09:06

MP Antalyaspor - Galatasaray: 0-0

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda MP Antalyaspor'la Galatasaray golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla Galatasaray gruptan çıkmayı garantilerken, ev sahibi MP Antalyaspor kupadan elendi.

MP Antalyaspor - Galatasaray: 0-0
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Medical Park Antalyasporlu futbolcular, sahaya, 'Parkinson hastalığının cerrahi tedavisinin olduğunu biliyor muydunuz' yazılı pankartla çıktı.

MAÇA İLGİ YOKTU

Futbolseverler, bilet fiyatlarının yüksek olması yüzünden karşılaşmaya fazla ilgi göstermediler. Kale arkaları 100, Açık 125, kapalı tribünün de 150 TL olması nedeniyle karşılaşmayı, 3-4 bin taraftar izledi. Çok az sayıdaki Galatasaraylı taraftar da stadın kendilerine ayrılan bölümünde takımlarını desteklediler.

BAŞBAKANDAN STAT İSTEMİ

Antalyasporlu taraftarların bulunduğu açık tribünde asılan bir pankart dikkat çekti. 07 Gençlik imzalı pankartta, 'Sayın Başbakanımız dünyanın en güzel şehrine bir stat istiyoruz' yazısı yer aldı.

EKSİK KALDIK AMA OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, turu geçme hedefine ulaşmak için geldiklerini ve ulaştıklarını söyledi. Çok yoğun bir tempoda her üç günde bir maç oynayarak geldiklerini ve bunun kolay olmadığını belirten Hagi, “Her maça çıktığımızda eksikliklerle çıkıyoruz. Hala birçok oyuncumuz sakat. Ama bugün sahaya çıkan takımdan çok memnun olduğumu söylemek isterim. Verilen görevleri yerine getirdikleri için ve tavırlarından. Eksik kalmamıza rağmen oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Oyun sonunda gol de atabilirdik. Antalyaspor’un çok iyi bir takım olduğunu ve zor maç olacağını biliyorduk. Bu maç için oyun stilini değiştirdiler. Güce dayanarak ve uzun toplarla çıkmaya çalıştılar. İki taraf da gol pozisyonu buldu” diyerek maçı özetledi.

Basın toplantısına katılan Roman gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Hagi, forvete ihtiyaçları olup olmadığı sorusuna; “Bir hafta içinde ikinci bir beraberlik aldık. Ajax da birçok gol kaçırdık. Gol pozisyonu yaratıyoruz. Ama atamıyoruz. Bu eksiğimizi ümit ediyorum ki en kısa sürede tamamlarız. İkinci devrede daha iyi bir takım oluruz” dedi.

Daha önce Roman gazetecilerle yaptığı röportaj ile ligde dördüncü sıraya ulaşmayı hedefledikleri anlamını çıkmasını tekzip eden Hagi, “Hiçbir zaman hedefimizin 4’üncü olmak istediğimizi söylemedim. Avrupa’ya gitmek istediğimizi söyledim. O sormuştu, Avrupa’ya gitmek için kaçıncı sırada olmak zorunda olduğumuzu. Ben de ilk dörtte olmak gerektiğini söylemiştim. Ama Roman gazetecilere demek ki Türkçe konuşmak gerekiyormuş” dedi.

Türk taraftarlarca sevilmek için ne söyleyeceği beklenen Hagi, “Ben yaptığım işi severek yapıyorum. Taraftarı bence memnun ettim. Bunun için bana saygı gösteriyorlar. Şimdi teknik direktör olarak diğer futbolcuların daha iyi oynamaları için destek vermeye çalışıyorum. Oyunculuk olarak görevim bitti ve bundan sonra diğer oyunculara destek vereceğim” dedi.

Tribündekilerle girdiği söz düellosu da sorulan Hagi, “Bana kötü bir söz söylediği için cevap verdim. Bana karşı çok kötü bir söz söyledi. Taraftardı. Kendimizi burada çok iyi hissettik. Ama Galatasaray’a daha fazla saygı gösterilmesi gerekiyordu” dedi.

Maçın golsüz bitmesini değerlendirmesi istenen Hagi, “Sakat oyuncuların eski formlarına kavuşmaları gerekiyor. Ciddi sakatlıklar yaşanıyor. Ben çok memnunum, çünkü bu akşam hedefimize ulaştık. Kendilerini tebrik ettim. Kısıtlı bir kadromuz var. A2 ve altyapıdan 4-5 genç oyuncumuz var. Hedefimize ulaştık. Bundan sonra Sivas maçını düşünmemiz gerekiyor” dedi.

Maçı değerlendirmesi istenen Galatasaraylı Servet Çetin ise, “Çok zevkli bir futbol olmadı. Turu getirecek puanı almaktı. Önemli olan buydu. Ona rağmen birkaç pozisyon da bulduk. Sonuçta Antalyaspor’da ligin dirençli takımlarından birisi. Son 20 dakika 10 kişi kaldık. Turu geçtiğimiz için herkesi kutluyorum” diyerek maçı değerlendirdi.

ÖZDİLEK:LİGE DÖNECEĞİZ

Beraberliğin kendilerine yaramadığını belirten Medikalpark Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise, matematiksel olarak şanslarının kalmadığını söyledi. Kupaya beklemedikleri mağlubiyetlerle başladıklarını hatırlatan Özdilek, “Geçen yıl final oynamıştık. Ciddi pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık. Lig başlıyor ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Takımda rotasyon yapmak zorunda kaldık. İki yeni transfer oynadı. Çok yürekten oynadılar. Takım oyuncusu gibi oynadılar. İlk iki maçtan sonra iddiamız yoktu. Bundan sonra lige döneceğiz” dedi
 

Karşılaşmanın ayrıntıları şöyle:

İLK 11'LER

Antalyaspor: Ömer, İbrahim Dağaşan, Deniz, Radeliç, Tuna Üzümcü, Mehmet Yılmaz, Kenan Özer, Sedat, İlkem, Djiehoua, Necati

Galatasaray: Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Lorik Cana, Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Culio, Ayhan Akman, Aydın Yılmaz, Arda Turan, Kazım Kazım 

MARDAN STADI  

ORTA HAKEM: BÜNYAMİN GEZER

YARDIMCI HAKEMLER: CEM SATMAN - SELÇUK KAYA

Karşılaşma MP Antalyaspor'un vuruşuyla başladı.

2. Dakika MP Antalyaspor köşe vuruşu kullanıyor.

Hakem tehlikeli gelen köşe vuruşunda faul kararı verdi.

5. dakikada Sabri'nin ceza sahasına gönderdiği ara topunu kaleci Ömer Cana'dan önce kontrol etti.

7. dakikada Galatasaray çok tehlikeli geldi. Culio'nun uzaktan sert şutunu kaleci Ömer çıkardı.

8. dakikada Mehmet Yılmaz sol kanattan ceza sahasna girdi, yere düştü. Hakem devam kararı verdi.

10. dakikada İbrahim Dağaşan'ın köşe vuruşu auta çıktı.

11. dakikada Antalyaspor atağında Sedat ceza sahası dışından kaleye sert vurdu, top kaleci Ufuk'ta kaldı. 

12. dakikada Galatasaray atağında Aydın sağ kanattan ilerlemek istedi Antalya savunması araya girerek topu taca gönderdi.

15. dakikada İbrahim Dağaşan'ın serbest atışta ceza sahasına doldurduğu topu Galatasaray defansı kafayla uzaklaştırdı.

17. dakikada Necati'nin pasında Kenan ceza sahasına girdi, Galatasaray defansı son anda araya girerek tehlikeyi önledi.

19. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Sabri'nin uzaktan şutunda kaleci Ömer topu karşıladı. Arda önüne gelen topu, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda üstten auta attı. 

21. dakikada Kenan sağ kanattan topu getirdi. Top kornere çıktı.

22. dakikada MP Antalyaspor köşe atışını paslaşarak kullandı. Topu kazanan Galatasaray'da Arda'nın ara pasında kaleci Ömer yere yatarak topu aldı.

23. dakikada MP Antalyaspor tehlikeli geldi. Necati'nin sağ taraftan  ceza sahası içine çıkardığı topu Galatasaray defansı son anda çıkardı.

26. dakikada Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan orta yaptı. Culio'nun kafa şutu Arda'nın önünden auta çıktı.

27. dakikada Lorik Cana, Necati'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

29. dakikada Necati Sedat'tan aldığı topla hareketlendi, uzaktan sert vurdu. Kaleci Ufuk topu karşıladı.

30. dakikada Galatasaray atağında Culio sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Ömer'de kaldı.

32. dakikada MP Antalyaspor atağında Necati'nin uzaktan şutu yandan auta çıktı.

33. dakikada MP Antalyaspor'dan İbrahim Dağaşan sarı kart gördü.

34. dakikada Galatasaray etkili geldi. Sabri'nin sağ kanattan ortasında MP Antalyaspor defansı Kazım'dan önce topu kornere gönderdi. Kornerden gelen topu Hakan Balta kötü bir vuruşla auta attı.

36. dakikada Galatasaray Sabri ile serbest atış kullandı. Ceza sahasına gelen topu kaleci Ömer kontrol etti.

37. dakikada Sabri, Ayhandan aldığı pasla uzaktan vurdu. Top farklı şekilde auta çıktı.

38. dakikada Dijehoua ofsayta düştü.

40. dakika itibariyle topla oynama yüzdeleri MP Antalyaspor %48, Galatasaray %52

42. dakikada Antalyaspor kendi yarı sahasının ortasından serbest vuruş kullanıyor. Mehmet Yılmaz'dan önce Galatasaray defansı topu uzaklaştırdı.

44. dakikada Galatasaray ceza sahasına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanıyor.  Sabri'nin şutu defanstan sekti, Culio'dan önce Deniz Barış topu uzaklaştırdı. 

Hakem Bünyamin Gezer ilk yarıya 1 uzatma dakikası ekledi.

Hakem Bünyamin Gezer ilk yarının son düdüğünü çaldı. İlk yarı golsüz sonuçlandı.

İkinci yarı Galatasaray'ın vuruşuyla başladı.

İkinci yarıya her iki takım da maça başladığı 11'le başladı.

46. dakikada Galatasaray kendi yarı sahasından Hakan Balta ile taç atışı kullanıyor.

47. dakikada Galatasaray tehlikeli geldi. Arda'nın sol kanattan yaptığı ortayı Radeliç araya girerek uzaklaştırdı. 

48. dakikada MP Antalyaspor önemli bir pozisyondan faydalanamadı.

Antalyaspor atağında İlkem sol kanattan arka direğe ortasını yaptı, Ayhan kafayla topu kaleci Ufuk'a vermek istedi, Kenan baskı yaparak topa vurmak istedi top kaleci Ufuk'ta kaldı. Djiehoua kaleci Ufuk'tan topu aldı sağ çaprazdan altıpas içinde bekleyen Necati'ye pasını verdi, Necati  vurdu ama top az farkla yandan auta çıktı.

49. dakikada Kenan ceza sahasında ikili mücadelede yerde kaldı. MP Antalyasporlu oyuncuların penaltı beklentilerine Hakem Bünyamin Gezer devam dedi.

50. dakikada Kenan ve Arda yerde kaldı. Her ikisi de tedavilerinin ardından oyuna devam etti.

52. dakikada Galatasaray tehlikeli geldi. Ayhan'ın pasında Arda'nın ceza sahasından şutu az farkla auta çıktı.

53. dakikada Culio'nun şutu defansa çarparak kornere çıktı.

54. dakikada Arda'nın ortasını savunma uzaklaştırdı.

56. dakikada Arda'nın uzaktan şutu auta çıktı.

58. dakikada Galatasaray'da Serkan sarı kart gördü.

60. dakikada Galatasaray Arda ile etkili geldi. Arda'nın sol kanattan gönderdiği topu Radeliç son anda önledi. Top taça çıktı.

61. dakikada MP Antalyaspor'dan Sedat, Culio'ya yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü.

64. dakikada Galatasaray İlkem'in Aydın'a yaptığı faul sonrası serbest atış kullanıyor. Atışı defans oyuncuları uzaklaştırdı.

İbrahim Dağaşan'la Sabri çarpıştı. İki oyuncu da hemen yerden kalktı.

67. dakikada Serkan Kurtuluş 2. sarı karttan kırmızı kart gördü.

Galatasaray 10 kişi kaldı.

69. dakikada MP Antalyaspor atağında İbrahim Dağaşan'ın ortasını Servet kafayla karşıladı. Dönen topa Necati sert vurdu, top üstten auta çıktı.

70. dakikada Arda'nın uzaktan şutu farklı bir şekilde auta çıktı.

71. dakikada Arda yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

72. dakikada Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Aydın Yılmaz çıktı, İnsua girdi.

72. dakikada İbrahim Dağaşan'ın ortasında Mehmet Yılmaz'ın kafa şutu yandan auta çıktı.

74. dakikada MP Antalyaspor Necati ile önemli bir gol pozisyonundan yararlanamadı.  Ceza sahasının sağ tarafından çaprazdan topla buluşan Necati'nin şutu az farkla auta çıktı. 

75. dakikada MP Antalyaspor'da Dijehoua çıktı, Veysel girdi.

76. dakikada İbrahim Dağaşan'ın ortasına Kenan ayak koyamadı. Top kaleci Ufuk'ta kaldı.

78. dakikada Galatasaray'ın köşe vuruşunda Cana'nın kafa vuruşu kaleci Ömer'de kaldı. 

79. dakikada MP Antalyaspor etkili geldi. Veysel'in ceza sahasına gönderdiği topu Necati'ye gelmeden son anda Servet önledi.

 80. dakikada Necati yerde kaldı. Hakem Bünyamin Gezer sağlık görevlilerini sahaya davet etti.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından Necati oyuna devam ediyor.

82. dakikada Hakan Balta sol kanattan ceza sahasına sert bir orta yaptı, savunma topu uzaklaştırdı.

83. dakikada ceza sahasına yapılan ortayı Tuna kornere gönderdi.

Ömer topu aldı, hemen oyunu başlattı.

85. dakikada Galatasaray'da Kazım ve Hakan Balta oyundan çıktı, Emre ve Mustafa Sarp girdi.

86. dakikada MP Antalyaspor'da Kenan çıktı, Hüseyin girdi.

87. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Arda'nın sol kanattan ceza sahası içine gönderdiği topa Cana çok sert vurdu. Top az farkla auta çıktı.

 89. dakikada  sağ kanattan Necati'nin ortası auta çıktı.

Hakem Bünyamin Gezer karşılaşmaya  4 uzatma dakikası ekledi.

90+1 de Antalyaspor'un hızlı atağını faulle kesen İnsua sarı kart gördü.

90+2'de ceza sahasına sert ortayı Galatasaray savunması uzaklaştırdı.

90+3'te Galatasaray sol taraftan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Hakem Bünyamin Gezer faul kararı verdi. Galatasaray ceza sahasına yakın bir noktadan serbest atış kullanıyor.

Serbest atışı paslaşarak kullanan Galatasaray'da Culio topa sert vurdu, kaleci Ömer topu son anda önledi.

Hakem Bünyamin Gezer karşılaşmayı bitirdi.

Bu sonuçla Galatasaray gruptan çıkmayı garantilerken, MP Antalyaspor şansını kaybetti.

 

 
Ne fuhuş mu?.. Haşa!..
 
Genç işsizlik oranı kriz öncesine göre arttı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
semramiz 18 Ocak 2011 Salı 14:05

YÖNETİM İŞİ BİLİYOR MAÇ FİATLARIN DAN BELLİ ÇÜNKÜ ÇOĞU BOŞ ADAM İŞSİZ GÜÇSÜZ KİŞİLER

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanyaspor mağlup oldu
İkinci Lig Beyaz Grup'ta 2'nci yarının ilk haftasında oynanan karşılaşmada ...
Basketçilerin maaaş molası
Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele eden Kepez Belediyesporlu basketbolcular, ...
Belek’te golf heyecanı
Türkiye Golf Federasyonu'nun düzenlediği Golf Ligi'nin ikinci ayağı Antalya ...
 
Büyükşehir GS'ye mağlup oldu
BEKO Basketbol Ligi'nin 15'nci haftasında Antalya'da oynanan maçta, Galatasaray ...
Fener'e coşkulu karşılama
Yeni Malatyaspor'a 2-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Fenerbahçe, ...
Ajax'a "sigorta" ziyareti
Hollanda'nın ünlü takımı Ajax'ın Antalya Belek'teki kampını ana sponsor ...
 
Hiddink’ten mesajlar
Antalya'da devam eden Teknik Direktör Gelişim Semineri'nde konuşan Milli ...
Ortak kamp
Türkiye ve Almanya bisiklet milli takımları, Trabzon'da yapılacak Avrupa ...
Antalya'da teknik zirve
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 22'nci Uluslararası Teknik ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva