Engelsiz Kafe'nin özel gereksinimli bireylere yönelik hazırladığı eğitim programı yaz döneminde de devam ediyor. Düzenli aralıklarla gerçekleşen Mutfak Atölyesi'nde bu kez mutfak önlükleri giyildi, tezgahlar kuruldu, yazın vazgeçilmezi karpuzla ferahlatıcı tarifler hazırlandı.
Etkinlikte ilk olarak dilimlenmiş karpuzların çekirdekleri tek tek ayıklandı. Ardından yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi blenderdan geçirilerek doğal bir karpuz suyu elde edildi. Maden suyunun da eklendiği içeceğe taze nane yapraklarıyla aroma verildi. Etkinlik sonunda küçük ustalar kendi elleriyle hazırladıkları bu serinletici lezzeti yudumlamanın keyfini ve gururunu yaşadı.

Etkinlikte yer alan özel gereksinimli bireylerden Dilek Tunç, yaptığı içeceğin tarifini vermesinin ardından “Ben bu içeceğin içine sevgimi, aşkımı, dünyamı koydum ailem ve öğretmenlerim mutlu olsunlar diye" dedi. Tunç, Engelsiz Kafe'yi çok sevdiğini ve burada mutlu anlar geçirdiğini de sözlerine ekledi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||

