Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Hande Yener’den playback tepkisi
Hande Yener’den playback tepkisi
29 Aralık 2011 Perşembe - 12:12

Sapan, Haberal ve Balbay’ı ziyaret etti, o anları yazdı

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar ile birlikte Silivri Cezaevi’nde Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’ı ziyaret etti. Sapan, Balbay ve Haberal’a, AKP’nin ‘peşin infaz’ uyguladığını söyleyerek, “Bu nasıl adalet? Olayın sonu çok vahim olacak” dedi.

Sapan, Haberal ve Balbay’ı ziyaret etti, o anları yazdı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yıldıray Sapan, Metin Lütfi Baydar ile birlikte Silivri’de önce tutuklu gazeteci Müyesser Yıldız’ı ziyaret etmek istediklerini, fakat duruşmada olması nedeni ile görüşemediklerini söyledi. Daha sonra tutuklu CHP milletvekilleri Mustafa Balbay ile cezaevinde, Mehmet Haberal ile tedavi gördüğü hastanenin tutuklu odasında görüştüklerini belirtti.
 
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Mustafa Balbay’ın yeni bir yılı daha demir parmaklıklar arkasında karşılayacak olmasının hukuk ve insanlık ayıbı olduğunu söyledi. Sapan, Balbay’ın tutukluluk süresinin birkaç gün sonra gireceğimiz yeni yıl ile 1032 günü bulacağını, yılbaşı itibari ile bunun 308 gününü hücrede tek başına geçirdiğini belirterek şöyle konuştu:
 
“Yeri yurdu belli, üstelik de milletvekili olan Mustafa Balbay’ın ısrarla cezaevinde tutuklu yargılanmasının birazcık vicdanı olan hiç kimsenin kabul etmesi mümkün değil. Sayın Balbay, yaptığı açıklamalarla yargılanmaktan kaçmadığını, tutuksuz olarak yargılanmak istediğini, TBMM’de milletvekili görevini yaparken de duruşmalara katılacağını söylüyor. Ama adaleti siyasallaştıran AKP, Balbay’ın son derece haklı talebine karşı çıkıyor. Bunun yerine peşin infaz uyguluyor. Onu ve Mehmet Haberal’ı, bir yılbaşında daha demir parmaklıklar arkasında sevdiklerinden uzak tutuyor. AKP, Türkiye’ye, ‘Dünyada Milletvekillerini Tutuklu Tutan Tek Ülke’ olma ayıbını yaşatıyor. Bu arada toplumu da insanlık ve adalet dışı uygulamaya alıştırmaya, olağan göstermeye çalışıyor.
 
Saf Müslümanları kandırarak topladıkları yardım paralarını iç eden, ‘Naylon Müslüman’ Deniz Feneri sanıklarının 3 ay tutuklu kalmasına gönlü razı olmayan, ‘tutukluluk cezaya dönüşmesin’ diyerek onları tahliye ettiren AKP İktidarı, konu Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal gibi kendisine muhalifler olunca çifte standart uyguluyor. Balbay’ın bin günü aşkın tutuklu olmasına, bunun neredeyse bir yılını hücrede tek başına geçirmesine karşın kör ve sağır oluyorlar. Bunun adı vicdansızlıktır. Bu tür uygulamalar 12 Eylül Faşizmi döneminde bile olmamıştır. AKP, Hitler dönemine öykünmektedir. Milletvekillerimizi, bir yeni yılı daha demir parmaklıklar arkasında karşılatan AKP, bunun hesabını gerçek adalet önünde bir gün verecektir.”
 
CHP Milletvekili Sapan, Mehmet Haberal’ın tedavi gördüğü hastanenin tutuklu odasının ilkel şartlarda olduğunu söyledi. Ciddi rahatsızlıkları olan, kalp hastası Haberal’ın odasındaki acil çağrı zilini düğmesine basabilmesi için yatağından kalkıp, ayakucuna kadar yürümesi gerektiğini belirten Sapan, “Olası bir kalp krizinde demir parmaklıklar arkasındaki Mehmet Haberal’ın durumu ne olacak? Başta Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP’lilerin hangisi Mustafa Balbay gibi bir yıl daracık hücrede tek başına kalabilir? AKP yandaşı Naylon Müslüman Deniz Feneri sanıkları bir hafta aynı koşullarda yaşasa ne derlerdi? Bu nasıl bir vicdansızlık” diye sordu?

 
Noel Baba'nın ilk oyuncağı Antalya'da
 
Pazarda bağırarak satışa 50 TL ceza
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YAMESİN 31 Aralık 2011 Cumartesi 01:23

Sayın sapan... sen bu şehrin vekilisin? seni balbayın yada haberalın sorunlarını çözmen için meclise yollamadı bu antalyalı... naylon vekillik yapacağına... seçildiğin???(Baykal babanın hayrına)Antalya için ne yaparsın? onun mücadelesini ver artık... Yapmak istediğin bu akrasyonlar??? sana on numara büyük gelir... ak-ant bile sana gülüyor:))

Yorumu oyla      4      3  
chp analiz 30 Aralık 2011 Cuma 15:12

denız baykalın vekilisin sen yıldıray, bizim tabanın vekili asla olamassın!! vekil maaşını al otur

Yorumu oyla      5      4  
Büyük Oyunu Görmek Gerek.. 30 Aralık 2011 Cuma 14:05

Olayları kişiselleştirenler,Kişisel hesaplaşma peşinde olanlar ,Antalyadaki parti içi iktidar peşinde koşturanlar Türkiyede ve Partimizde Oynanan Büyük OYUNU görememektedirler.Bu arkadaşlara ÖNCE ÜLKEM ÖNCE PARTİM ,SONRA KENDİ HESAPLARIM demelerini tavsiye ederim.Zira yarın çok geç olduğunu anladıklarında işişten geçecektir.Hepinizi sevgiyle,saygıyla selamlarken bu cümleleri düşünmeye davet ediyorum.Bülent Kocabaş,Gazipaşa/Antalya

Yorumu oyla      4      4  
yasemin 30 Aralık 2011 Cuma 13:59

nerden biliyorsunuz delıl olmadan tutulduklarını deniz feneri sanıkları salınıdıysa bu hukuk ayıbı bunu örnek göstererk darbecileri savunmak tam bir garibet ayrıca benim vicdanımın kukuka inacımı sorgulama hakkı sie kalamdı asıl size yuh olsunkı seviyeniz hemen değişiyor tartışmayı bile beceremeyen zavallılarsınız asıl yuh size ve sizin gibi darbeci zihniyete olsun asıl hasta sizsinizkı halka darebncileri savunuyorsunuz bence bir dr görunun iyi olur siizn vicdanlarınız darbecilere var ama garibanlara kader mahkumlarına yok onlar dışarı çıkarılsalar eminim hukuku göklere cıkartacaksızn ama şu anda içerdeler ya hukuka inancınız yok sizin akıl babalarınızn verdikleri nasihatlarda hukuk nasıl yerle bir oldu biz onları unutmadık işinize geldimi hukuk adalet guzel işinize gelmedimi hkuk adalet yok gecin bunları bu memleketde hukukta var adaletde adam gibide işliyor darbecileri salıvermediler diye saldırıyorsunuz sizi niye almadılar içeri olmazlar çunku sucunuz yok darbeye teşebbüz etmediniz delil yokmuş bence siz iddanameyı bir kez daha okuyun kulaktan dolma şeylerle konuşmayın hadi san iyi gunler siz ve sizin gibilerde ne vicdan var ne ahlak olmadığı acık ve netkı karşınızdakını bunla sucluyorsunuz yazık

Yorumu oyla      4      5  
biraz vicdan biraz ahlak!! 29 Aralık 2011 Perşembe 22:29

yasemin hanım siz hastamısınız yoksa körmü?deniz feneri sanıklarını "tutukluluk cezaya dönüşemez"kuralıyla saldılar.bu adamları 3 senedir hemde hiçbir delile dayanmadan içeride tutuyorlar bunu biliyormusunuz?yoksa sizindemi allaha ,hakka ,hukuka inancınız yok sizindemi vicdanınız yok.yuh olsun size ve sizin gibi insanlara yuh

Yorumu oyla      8      6  
nazlı 29 Aralık 2011 Perşembe 20:09

sapanı antalyada göremiyoruz.nerede çalıştığı belli,antalyanın vekili olduğunu unutmasın,şov yapmasın sadece

Yorumu oyla      8      7  
yasemin 29 Aralık 2011 Perşembe 14:44

bu memleketde hak hukuk savunulacaksa bu hakkı aranacaklar neden sadece vekil secilenlerin oluyor bu memleketde uzun tutukluluk yeni birşey deyilki ne zaman bu ergenekoncular ortaya çıktı uzun tutukluluk aklınıza geldi ya cezaevlerinde yıllarca yatan garibanlar onların hakkı hukuku yokmu her vekil herkesi ziyaret edebilir elbetde bir mahsuru yok ancak sayın sapan antalya cezaevine kaç defa gitti orda yatanlar başka ülkenin insanlarımı bu işler tamamen siyaset için yapılıyor dert hak hukuk deyilkı sayın sapan antalya cezaevini bir kez ziyaret etseydi anlardım herkesle ilgileniyor bizim vekılımız diye ama bugune kadar yaptığı acıklamalırın nerdeyse tamamı kendi istikbalı için partisi bile karşısında genel başkanı istemiyor sayın sapanı nedne parti disipline aykırı neyanatlarda bulunduğu için ne gerek var gelsin antalyaya antalyalının sorunları ile ilgilensin neden kendi secmenini unuttu çünkü oda biliyor birdaha antalyadan vekıl olma şansı yok iğne cuvaldız meselesi beyler bırakın bu militalıst tavırları eylemlerş sözleri millet inanmıyor

Yorumu oyla      7      6  
YASEMİN HANIMA CEVAP 29 Aralık 2011 Perşembe 14:33

Ah yasemin hanım ah... siz hala insanların sağcılığında solculuğundasınız... biz ise insanlık, hak, hukuk derdindeyiz... bir vekil, kendi partisinden bir başka vekili ziyaret edemez mi?.. Bir partinin 2 vekilinin tutuklu olması, aynı partiden 2 vekilin onları ziyaret etmesi boş iş mi???? Haberal'ı zonguldaklı, Balbayı illa İzmirliler mi ziyaret eder. Haberal sağcıymış. AKP'liler da anasından AKP'li doğmadı.. onların içinde de solcu var.

Yorumu oyla      7      7  
YASEMİN 29 Aralık 2011 Perşembe 14:11

millet haberalı meclıse göndermedi cezaevindekı tutukluyu aday gösterdiler ve millet partisine oy verdi secildi ve bu kişiler nedeniyle partı oy kaybetti hala neyi savunuyorsunuz haberalı ve erkonokonu savunmayanlar chp li olamıyormu komiksiniz valla milletvekılı tutuklanmadı bu ülkede ergenekon sanıkları aday yapıldı sapla samanı karıştırmayın bence bu kafalarınız değişmediği için zaten parti bu halde sayın sapan istanbullarda boş işlerle uğraşacağına bu kentin sorunları ile ilgilensin statikocu darbeci yaklaşımlara prim vermek bugüne kadar hiç birşey kazandırmadı gerçek chp li olmak bunlara karşı çıkmaktan geciyor beyler militanlık darbecileri savunarak yapılmaz size soruyorum bu adamların aday yapılmasının partiye zararı yüzde kaç olmuştur unutmayın haberal bir sağcıdır hiç bir zaman solcu olmamıştır Demirel'in en has adamıdır kimi savunuyorsunuz allah aşkına

Yorumu oyla      8      7  
Hadi Tekin 29 Aralık 2011 Perşembe 13:50

Menderes'i Antalya'da mahvetti, sıra Erdoğan'da... salla milletvekilim salla düşececekler.

Yorumu oyla      8      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de yeni üye kaosu
CHP İl Başkanı Özer Ülken, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçe teşkilatlarında ...
Akaydın, Kılıçdaroğlu ile görüştü
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Ankara’da ...
CHP'li Samlı görevden alındı
CHP Kadın Kolları Başkanı - PM Üyesi Zuhal Samlı'nın görevden alındığı açıklandı.
 
CHP'li 2 vekilden cezaevi ziyaretleri
CHP'den 2 milletvekili önce Mustafa Balbay'ı ardından da Mehmet Haberal'ı ziyaret edecek.
Badazlı, Mevlüd-i Şerif ile anıldı
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Antalya Milletvekilleri Menderes ...
CHP'li vekilin evine saldırı
Kamuoyunda günlerdir tartışılan 'vekillere zam yasası'na oy veren CHP ...
 
AKP’nin planı 2014’de 3 seçim birden
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, dünyanın ve Türkiye’nin ...
Tekin; Gitmeyeni de ayıplarım
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin genel başkanlığa aday olup olmayacağı ...
Osman Kaptan'dan Kılıçdaroğlu'na; ya genel başkanlık yap, ya Dersim kitabı yaz
CHP’de 15 Parti Meclisi üyesi tüzük kurultayının toplanması için imza ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva