Putin: 3’üncü Dünya Savaşı ihtimali artıyor
Putin: 3’üncü Dünya Savaşı ihtimali artıyor
Antalya'da 300 bin öğrenci gençlik kamplarında olacak
Antalya'da 300 bin öğrenci gençlik kamplarında olacak
Antalya'da köyde sanat sergisi
Antalya'da köyde sanat sergisi
Candan Erçetin için sürpriz isimler sahnede
Candan Erçetin için sürpriz isimler sahnede
9 Aralık 2022 Cuma - 12:31

Tornavida ile ölüme 18 yıl hapis cezası

KAYSERİ'de, iki grup arasında çıkan 'laf atma' kavgasında başına aldığı 'tornavida' darbesiyle hayatını kaybeden Ahmet Çamlı’nın (29) ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Burak Eroğlu (20), haksız tahrik indirimi uygulanarak 18 yıl hapis cezasına çarpıtıldı.

Tornavida ile ölüme 18 yıl hapis cezası
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, geçen yıl 30 Ekim tarihinde Melikgazi ilçesi Belsin Selimiye Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla yolda yürüyen Ahmet Çamlı ile karşıdan arkadaşı ve kardeşiyle gelen Burak Eroğlu arasında laf atma nedeniyle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Burak Eroğlu, tornavida ile Ahmet Çamlı’nın başına vurarak ağır yaraladı. Ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Çamlı, 12 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olay sonrası Burak Eroğlu ile kavgaya karışan anne ve babasının da olduğu 3 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Eroğlu tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kayseri 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanık Burak Eroğlu ile tutuksuz yargılanan annesi H.E. ve babası S.E. ile ölen Ahmet Çamlı’nın şikayetçi yakınları hazır bulundu. Duruşma savcısı önceki duruşmada verdiği mütalaasını tekrar ettiğini belirterek, sanık Burak Eroğlu ile annesi H.E.’nin, ‘kasten adam öldürme’ suçundan müebbet hapise, sanığın arkadaşı M.K. ile babası S.E.’nin ise delil yetersizliğinden aynı suçtan beraatlerine karar verilmesini istedi. Savcı, ayrıca sanığın tutuksuz yargılanan annesi H.E.’nin de tutuklanmasını talep etti.

Mütalaaya karşı son sözleri sorulan sanık Burak Eroğlu, “Annemin hiçbir suçu yoktur. Eylemi ben de gerçekleştirmedim. Tahliyemi istiyorum” dedi.

Sanığın annesi H.E. ise “Hiçbir şekilde suçlamayı kabul etmiyorum. Olay yerine baltayı onlar getirdi. Suç bana döndü. Suçsuzum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Eroğlu’nu 'kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezasına çarptırdı. Ardından sanık hakkında 'tahrik' indirimi uygulayarak cezasını 18 yıla düşürdü. Heyet, diğer sanıkların ise beraatlerine hükmetti. 

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)

 
Kadınları fuhşa zorladığı iddiasıyla tutuklandı
 
Kartalkaya Vip Transfer Hizmeti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadınları fuhşa zorladığı iddiasıyla tutuklandı
KONYA’da farklı kişilerin isimlerini kullanarak günlük kiraladığı evlerde, ...
'Siber suçlar' uygulaması: 156 siteye erişim engeli
ANKARA'da, jandarmanın sanal devriyesiyle 73 yasa dışı bahis sitesi ve ...
Katlanır potaya sıkışan 5 yaşındaki Metehan öldü
SAMSUN’da, okul bahçesinde katlanıp, taşınabilir potanın aniden katlanmasıyla ...
 
Çırağan Sarayı'nın otel bölümünde yangın
ÇIRAĞAN Sarayı içinde bulunan otelin 4'üncü katında yangın çıktı.
Şampiyonluk kutlamasında gözünü kaybetti
ANKARAGÜCÜ'nün şampiyonluk kutlamalarında patlayan meşale, Samet Yörükbaş'ın ...
Ucuz 'Afyon' sucuğu uyarısı
İNTERNETTE 'Afyon', 'Yüzde yüz dana eti' denilerek kilosu 55 ile 100 lira ...
 
Vali Yazıcı Kaş'ı ziyaret etti
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı, Kaş ilçesini ziyaret etti, incelemelerde ...
'Ocak ayı sonunda etin fiyatı 200 lira olur'
Yem fiyatlarının 400 liraya kadar yükseldiğini dile getiren üretici Ocak ...
687 bin evcil hayvan çiplendi
EVCİL hayvanlara çip uygulamasıyla ilgili sürenin sona ermesine 3 hafta ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki yeni bir TV kanalı üzerine...
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Örnek insan Özgür Özel
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Sağlıklı diyetin beş anahtarı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Helal olsun sana …
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Hoca kızdı ve bakın ne oldu?
İsa Altun
İsa Altun
BİZLERİ NASIL SOYUYORLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da kaldırımda yürümek eziyet
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Haziran'da Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle birlikte odağınız güçlü bir şekilde maddi kaynaklarınıza, kişisel konforunuza ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva