Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Türk Mutfağı Haftası' dolayısıyla Eğirdir'de etkinlik düzenlendi. Isparta Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Vural, Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Göçer, kurum müdürleri ve vatandaşlar bando eşliğinde ilçe girişinden Kordon Yolu amfisine kadar yürüdü. Burada halk oyunları ekipleri gösteriler sunarken, Eğirdir Gölü'nde de tekneler etkinliğe katıldı. Protokol konuşmaları, Eğirdir Gölü'nde tekne gezisinin ardından yöresel yemekler tanıtıldı. Eğirdir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü ve Eğirdir Nafiz Yürekli Turizm Meslek Lisesi öğrencileri sunum yaptı.
Kemal ERBEN/EĞİRDİR, (DHA)
|
|
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
Koç 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||