Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
26 Temmuz 2011 Salı - 12:42

Ülken'i düşüren 11'ler

CHP Antalya İl Örgütü’nden istifa eden 11 kişi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’e birer mektup göndererek neden istifa ettiklerini ve kimi il başkanı olarak görmek istediklerini açıkladılar.

Ülken i düşüren 11 ler
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Açıklamada, “değişim” iddiasıyla işbaşına geldiklerini belirten 11 kişi, “Partide değiştirebildiğimiz tek şey çay ocağının işletmesi oldu.” dediler. Mektupta, mevcut il başkanını, Baykal’ı hâlâ genel başkan sayarak kendisinin etkisinde kalmakla suçladılar ve Muzaffer Ayhan’ı il başkanlığına önerdiler.
 
 
 
Sayın Genel Başkanımız,
 
 
Neden İstifa Ettik?
 
Bizler CHP Antalya İl yönetiminden istifa eden 11 İl yöneticisiyiz.
13 mart 2010 tarihindeki il kongresinde DEĞİŞİM sözü vererek,partinin atıl dinamiklerini harekete geçirip,aktif hale getireceğimize ve yüz yılın seçiminde 10 milletvekili çıkaracağımıza,bunun için Ön Seçim koşulunun olmazsa olmaz koşulumuz ve milletvekilliğinin ön seçimle olmasına söz vererek il yönetimine seçildik.
Aynı zamanda örgütle yerel yönetim kopukluklarını düzeltme iddiası ile de yönetime gelmiştik.
Göreve başladığımızdan kısa süre sonra bu hedeflerimizle ilgili ,hayal kırıklıkları yaşamaya başladık.
Gençlik ve kadın kollarının yeniden yapılandırıp seçim yapılmasını söz vermişken gereğini yapamadık.
Daha sonra İl başkanının; kendi özel pazarlıkları ve önerisiyle atanmasını sağladığı Kadın Kolları il başkanının görevden alınması talebiyle genel merkeze başvurduğunu gördük.
 
Bir tek çay ocağını değiştirebildik
 
DEĞİŞİM söylemiyle yönetime geldiğimiz halde partide değiştirebildiğimiz tek şey Çay ocağının işletmesi oldu.
 
Genel merkezdeki DEĞİŞİMİ YENİLİKÇİ yaklaşımı benimseyip bunun mücadelesini vereceğimize ,İl başkanının bu değişime direnmesiyle Eski Genel Başkanın, hala Genel Başkan olduğunu düşünerek ve etkisinde kalarak Antalya’da Ön Seçim taleplerini dile getirme süreci engellenmiştir.
Yönetim Kurulunun   üretici ,politika geliştirici olması gerekirken İl Başkanı tarafından bu çabalara engel olunduğunu gördük.
 
İl Başkanı Parti kamuoyuyla iyi ilişkiler kuramadığı gibi her kesimle kavgacılığının yanında , İl Yöneticileriyle dahi kavgacı bir üslupla negatif ilişkileresürüklediğini,kaynaştırmak yerine ayrıştırıcı davranışlarda bulunduğunu gördük.
 
CHP tabanında destek yerine kendi bencil egosunu tatmin etmek için ,yerini korumak adına tutarsız tavırlar takındığını gördük.
 
Neyi taahhüt etmiştik?
 
Bu Yönetimin 13 Mart 2010 İl Kongresinde 10 İddiası ve Taahhütlerimiz şunlardı;
 
1-ÜYE HUKUKUNU HERŞEYİN ÜZERİNDE TUTAN
2-PARTİ İÇİN EĞİTİM ÇALIŞMALARINI KESİNTİSİZ DEVAM ETTİREN…
3-BİLGİLİ VE DONANIMLI PARTİ  KADROLARI YETİŞTİREN
4-GENÇLİK VE KADIN KOLARINDA  SEÇİM YAPTIRAN
5-SEVGİ ,SAYGI VE HOGÖRÜ ORTAMINDA DİSİPLİNİ GÖZ ARDI ETMEYEN
6-İL VE İLÇELERDE DANIŞMA KURULLARINI GERÇEKLEŞTİREN
7-BELEDİYE VE ÖRGÜTÜMÜZ ARASINDAKİ  KOORDİNASYONU;
   ÖRGÜTÜMÜZ,BELEDİYEMİZ VE ANTALYAMIZ YARARINA KULLANAN…
8-GÖREV SÜRESİ İÇERİSİNDE BELEDİYE BAŞKANLIĞI, MİLLETVEKİLLİĞİ VE MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVLERİNE TALİP OLMAYAN
9-ÜYE KATILIMI VE ÖN SEÇİMİ UYGULAYAN
10-BİREYCİ DEĞİL,KATILIMCI ÖRGÜTSEL YÖNETİM ANLAYIŞINI ÖN PLANDA TUTAN………
 
YÖNETİM İÇİN …
DEĞİŞİM İÇİN…
CHP İÇİN…
 
 
Bu taahhütlerimizin ve iddialarımızı yerine getirilmesi bizzat gerçek kişiliğini Devrimci söylemlerle gizlemeye çalışan İl Başkanı tarafından engellenmiştir.
 
İl Başkanı ve yönetim düşmüştür
 
    İşte tüm bunlardan dolayı ,bütün bu olanları yeniden tamir etmek adına CHP adına aynı hataların yeniden yapılmaması için tüm partililerimizi ortak noktada toparlayacak, sürecin içinde birebir olmak, başladığımız işi söz verdiğimiz gibi götürmek, partimizin Antalya da tekrar iddialı olabilmesinin yolunu açmak amacıyla ,partimizin onurlu mücadelesine katkı yapmak için İSTİFA etmiş bulunuyoruz.
 
İstifalarımız sonucunda Parti Tüzüğümüzün 42.maddesi E bendi gereğince Antalya İl Başkanı ve İl Yönetimi düşmüş bulunmaktadır.
 
 
Önerimizi sunduk
 
Bu süreçten sonra Genel Merkezimize de İstifa eden arkadaşlar olarak bildirdiğimiz,Partimizde toparlayıcı ,Antalya da sadece Cumhuriyet Halk Partisinin toparlanması , Parti kamuoyu ve Sokakta gerekli saygınlığı tekrar kazanmasını hedef alan bir İl Başkanının görev yapmasını istiyoruz.Bu anlamda partimizin çıkarlarını ve ilkelerini kendi siyasal geleceğinden önde tutan,yıllarca partimizde Belediye başkanı ve il yöneticisi olarak hizmet etmiş parti emektarımızın bu sorunları aşmakta katkı sağlayacağını düşünerek sayın Genel Başkan Yardımcımıza önerimizi sunmuştuk.Geldiğimiz noktada bu önerimizin ne kadar önemli olduğunu daha iyi gözlemlemiş bulunmaktayız.
Sayın Genel Başkanım,
Durumun partimiz lehine çözümlenmesini takdirlerinize arz ederiz.
 
 
Muzaffer AYHAN
Yalçın YAVUZ
Necati KÖK
İbrahim YILMAZ
İsmail ÜSTÜN
Musa ERDEM
Erol ÖZGÜN
Bekir DEMİR
İrfan GÜNDER
R.Atilla ALPER
Cem KOTAN
 
 
Aynı mektubu Gürsel Tekin’e de gönderen 11’li, Tekin’in mektubunda, daha önce kendisine ismini sundukları Muzaffer Ayhan’ı il başkanlığına önerdiler.

 
Kurşunun izi çapraz nakille silinecek
 
Ramazan pidesi zamsız yenecek
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sayın Ömer Yurtsever 12 Ağustos 2011 Cuma 20:59

Sayın Ömer Yurtsever, Yalan söylemek benim defterimde yoktur.Esasen Siz konuşmalarınıza dikkat ediniz, haddinizi siz aşmayınız. Neyi savunup savunmayacağımı yada fikirlerimi oluştururken kendi mantık süzgecimde algılayabilme yeteneğimi size göre oluşturma mecburiyetim yok!Ne de hiç kimsenin! Demokratik hakkı 11 yöneticinin kullanması olarak değerlendirdiğiniz o arkadaşlarımızın il yönetimine seçilmesinde katkıda bulunmuş bir partili olarak onların istifasını doğru bulmadığımı kendilerine de telefonla yada yüzyüze görüşmelerimizde belirtmiştim. Kamuoyu, kimler tarafından nasıl ve niçin ;yapay olarak il başkanı ve yönetiminin düşürülmek istenip istenmediğini algılayabilecek düşünsel yeteneğe sahiptir.Hiç merak etmeyin.Esas siz kamuyonu yanıltıyorsunuz.Ve karşı fikirlere saygılı olmayı ,demokratik eleştiri yapmayı başarmanızı de öneririm!Bülent Kocabaş,Gazipaşa

Yorumu oyla      15      3  
BOŞ İŞLER 11 Ağustos 2011 Perşembe 09:44

Siz enerjinizi niçin boş işlere ayırıyorsunuz Ey Genel Başkan, ve Gürsel Tekin!Bir bakıyorsunuz İstanbulda seçime ramak kala İl Başkanı görevden alınmış ,bir başkası ATANMIŞ.Bir bakıyorsun Bursa Görevden alınıyor ve DELEGE/TABAN GENEL MERKEZE ÖÖYLE BİR Tokat CEVAP VERİYOR Kİ!Görevden alınan Bursa İl başkanı(Sayın Deniz Baykala Yakınlığıyla bilinir) geçen hafta seçimli kongreyi kazandı.Bir bakıyorsun Antalya, İzmir Yönetiminde sorun özellikle çıkartılıyor .Bir Bakıyorsun Ankara da,Sakaryada .ve Şimdi Tekirdağda İl Örgütünden adam (!?)istifa ettirilmek taktiği ile, SEÇİMLİ KONGRE iradesini hiçe sayan bir faşisan anlayışla yönetim düşürmeler..VE BİZİM GENEL MERKEZ DE SANKİ TÜRKİYE DE HİÇ SORUN YOKMUŞ GİBİ,GÜRSEL TEKİN İZMİRDE İL ÖRGÜTÜ ZİYARETİNDE!GENEL MERKEZ BU BOŞ İŞLERLE MEŞGUL EDİLİYOR/MEŞGUL OLUYOR, İLLERDEN BİR SÜRÜ ADAM GÖREVE GELMEK İÇİN GENEL BAŞKAN VE GÜRSEL TEKİN NEZDİNDE KULİS YAPIYOR.GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİMİZ DE BU ADAMLARA KAPIYI GÖSTERECEKLERİ YERDE,SANDIĞI İŞARET EDECEKLERİ YERDE," KARDEŞİM SİZİN YAPTIĞINIZ HAİNLİK BUNUN ADI SİYASET DEĞİL DİYECEKLERİNE" BU ADAMLARA PİRİM VERİYORLAR.BOŞ İŞLER,KÜÇÜK İŞLER KÜÇÜK ADAMLARIN TARZIDIR.BU BÖYLE BİLİNMEZ Mİ!ACABA AMAÇ DENİZ BAYKALCILARI YADA ULUSALCILARI PARTİDEN TAVSİYE ETMEK İÇİN Mİ BÖYLE ADAM DÜŞÜRTKMEKLE SONUÇ ALINMAK İSTENİYOR GENEL MERKEZ TARAFINDAN.EĞER BU TAKTİKTE İSELER BURSADA CEVABINI ALDILAR.BOŞ İŞLRLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN,ÜLKENİN CİDDİ SORUNLARI VAR.İSTİFA EDENLERE KAPIYI GÖSTERİN MEVCUT BAŞKANLARA YENİDEN YETKİ VEREREK DEMOKRASİYE VE KENDİNİZE SAYGIYI GÖSTERİN.KISA SÜREDE PARTİ TABANINDA YIPRANIYORSUNUZ HER İKİNİZDE BUNU BÖYLE BİLİN.BİZ AYNI GEMİDEYİZ.DOST ACI SÖYLER! DÜRÜST SOLCU-ANTALYA

Yorumu oyla      21      3  
doğru 9 Ağustos 2011 Salı 11:17

yazılanlar doğru hiç abartma yok...

Yorumu oyla      3      4  
8 Ağustos 2011 Pazartesi 15:10

mademki illede siyaset yapacaksınız yapın yapın ama adam gibi..sırf sizinle aynı görüşte degil diye sizin siyasetten sağladığınız çıkarlarınıza taş koyuyor diye il başkanını görevden düşürmek için siyaset yapmayın..tekrar söylüyorum siyaseti ülkemiz için,milletimiz için çocuklarımızın geleceği için yapalım...

Yorumu oyla      15      3  
Bülent Kocabaş, 6 Ağustos 2011 Cumartesi 11:07

Sayın Mehmet Berk kardeşim, Desteğin ve iltifatın için teşekkür ederim.Ben de sizi selamlıyorum. Bizim gibi düşünmeyen partili arkadaşlarımız da olabilir..Saygı Sınırını aşmayan herkese ve Her düşünceye saygılı olmak erdemin ve CHP liliğin gereğidir.Biz O SAYGIYI koruyacağız! Ve Biz her zaman cesurca düşüncelerimizi,inançlarımızı savunmaya devam edeceğiz.Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.Sizin gibi dostların, çıkarsız-dürüst siyaset özleminde olan arkadaşlarımızın varlığını biliyoruz.Onlarla omuz omuza yolumuza devam edeceğiz.Çok Teşekkür ederim.Sevgiler. Bülent Kocabaş

Yorumu oyla      31      4  
mehmet berk 6 Ağustos 2011 Cumartesi 00:06

toplumsal yaşantıda tutarsız kişilerin yalanlarına tanık oluyorduk fakat siyasal yaşantıda topluma örnek olması gereken bazı "politikaciları"kuyruklu yalanlar söylerken görmek insanı üzuyor. peki üzülmekle bir sorun çözülüyormu. çözülmüyor. bu durumda emperyal 11 karşı fenerbahce spor kulubu göreve davetlidir. halk fener bahceyi tutuyor.birde bülent kocabaşı yalnız sanıp saldıranlar. gerekli cevapları alacaklardır. bülent kocabaş adam gibi adamdır.mehmet berk kendisi selamlıyor.

Yorumu oyla      27      3  
ONURLU SİYASETİ KORUMANIN BEDELİ BÖYLE OLMAMALIDIR! 3 Ağustos 2011 Çarşamba 13:01

Kurultayla Seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğluna nasıl herkes saygı duyup ona destek veriyorsa,İl Kongresi ile seçilmiş İl Başkanımız Sayın Özer Ülkene de herkes aynı destek ve saygıyı göstermelidir..CHP lilik bunu gerektirir. Mustafa Akaydın,İl Örgütü ile sürekli olarak kavga görüntüsü veren,kendine yakın,kendi denetiminde bir İl Yönetimini el altından dizayn etmeye çalışan ve istifa eden 11 kişinin istifasında en büyük faktör olan bir kişidir.Genel Merkeze “Ya Ben , Ya Özer Ülken” diye tahdit eden Mustafa Akaydın,Örgütün Üzerinde bir Güç Odağı olduğunu Antalya CHP ye ve Genel Merkeze dikte etmeye çalışmaktadır.Seçimle Gelmiş bir İl başkanı için Genel Merkeze dahi şantaj yapan , CHP den ayrılmayı ima eden bir Belediye Başkanının önce şunu bilmesi gerekir:Oraya kendi başına gelmedin.Oraya CHP linin kutsal oylarıyla geldin. Eğer Mustafa Akaydın CHP tabanının oylarına saygı duymuyorsa, Genel Merkez yöneticileri de bu şantajın altında kalmamalı,gereğini söylemelidir:Örgütün Üzerinde Bir Güç Yoktur!Bunu Kafana Bir Yerleştir Önce!.İşine Gelmiyorsa da İstifa edersin!Biz sana göre bir Örgüt Kuramayız.Delegenin Oyuyla Gelmiş Bir İl Başkanı var burada..Kusura Bakma! Ayrıca Mustafa Akaydın daha önceki İl Yönetimiyle ,Sayın Ömer Melli ile de geçinemiyordu ki,şimdi ile geçinsin ve ya bundan sonra gelecek olan ile geçinsin. Şimdiki İl Örgütü ile geçinemediğini söyleyen Sayın Akaydın, Muratpaşa,Konyaaltı Beklediye Başkanlarıyla,İl Genel Meclisi ile,Halk Otobüsçüleriyle, Kepezaltı Santral Mahallesi Sakinleriyle,Kırcamisi sakinleriyle geçinebiliyor mu?Hayır!Aslında hiç kimseyle geçinemeyen Sayın Akaydın,kendine münhasır Örgütünü kurmak istediğinden dolayı, CHP ANTALYA da oy kaybetmiştir ve Antalya CHP sancılı günler geçirmiştir ve geçirmektedir. Sayın Özer Ülken ,Mustafa Akaydın ve Yandaşı olan ufak bir kesime, Örgütü Temsilen ,Örgüt Saygısını-Onurunu hissettirmek,korumak ve CHP Kurumunu yüceltmek istediği için, şu anki İl Yönetimi düşürülmek istenmektedir.Olayların buradan kaynaklandığını herkes bilmelidir ve bilecektir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu gerçekleri iyi etüt etmelidir ve edecektir de!Eğer Genel Merkez Bir Belediye Başkanının çizdiği yanlış yolda yürürse,bu durum Örgütlerde çok ciddi rahatsızlık uyandırır. Genel Merkezin bu bilinçle hareket edeceğinden hiçbir kuşkumuz yoktur. BİR BİLEN

Yorumu oyla      35      3  
Demokrasinin Kalesi:Gazipaşa 31 Temmuz 2011 Pazar 14:46

Demokrasi içerisinde hareket etmeyi öğrenelim demek antipati toplamak ise ben buna razıyım arkadaşım..Siz antipati toplamadığınızdan eminmisiniz peki?Kim antipati toplamış kim toplamamış merak etmeyin İl kongresinde ortaya çıkacak! İl Kongresinde Delege kim neyi haketmişse en güzel şekilde değerlendirecektir..O İl kongresinde tüm bu yapılanların muhasebesi Taban ve İl Delegelerince görülecektir..Hiç merak etmeyin Sayın Partili Arkadaşım. Bir de ben medenice ismimi açık açık yazıyorum..Diğer isimsiz yazan bazı arkadaşlar siz niçin kimliğinizi gizleme gereği duyuyorsunuz bu tavrınızı da anlamış değilim..Herkes özgürce düşüncesini açıklayabilmeli..Mahmut Ağabeyin yaptığı medeni tavır gibi..Kimse hür iradesini,inancını yazdığı zaman,bu görüşe katılmayanlardan antipati toplarım diye çekinmemeli..Zira kamu vijdani doğruyu en güzel şekilde değerlendirir,değerlendirecektir de!Demokrasi farklı görüşleri medenice,özgürce tartışmak demek de değilmidir. Bülent Kocabaş, (Demokrasinin Kalesi:Gazipaşa)

Yorumu oyla      47      4  
Mahmut Yıldırım ağabeye 31 Temmuz 2011 Pazar 11:43

Mahmut abi, Ön seçimde beni destekleyeceğinizden ve samimiyetinizden hiç kuşkum yoktu,yine yoktur...Bunun için teşekkür ediyorum.Ama benim demokrasi anlayışımdan da lütfen siz kuşku duymayınız: Ben,il yönetiminden istifa ederek il başkanı düşürülme yöntemi yerine, il kongre delegelerinden imza toplayarak il kongresinin toplatılmasının daha doğru bir davranış olacağından bahsediyorum.Bu tüzükte olan bir durumdur.İstifadan önce bu yapılabilirdi ve hala yapılabilir diyorum..İstifa dilekçeleri geri çekilir,il kongre çağrısı imzaya açılabilir diyorum.İstifa eden yöneticilerin istifa etmelerini de doğru bulmadığımı kendilerine de bizzat daha önce söyledim.. O kişilere yönetme görevi diğer il kogresine kadar verildi..Birlik bütünlüklerini her şart altında korumaları gerekiyordu,kendi içlerinde demokratik olarak tartışarak sorunları çözme yoluna gitmeleri gerekiyordu.Yapamadılar. Ayrıca daha önce Sayın Bülent Ecevit ile DSP de siyaset yaptığımdan,DSP İlçe Başkanlığı Görevimden da onur duyuyorum.Bunu zaten aday tanıtım toplantıalrında ve danışma kurullarında da ,el broşürümde de bizzat ifade ettim.Kimsenin kimseyi ötekileştirmesini de doğru bulmuyorum. Herkes bir görüşü özgürce CHP çatısı altında savunabilmelidir.Kimse kimsenin adamı olmamalıdır.Hepimizin ortak amacı öncedlikle CHP yi ve ilkelerini savunmaktır,onun adamı bunun adamı göreve gelsin değil ÖRGÜTÜ VE İLKELERİ TEMSİL EDECEK,BAYRAĞI DAHA İLERİYE GÖTÜRECEK MÜCADELEYİ hep beraber,birbirimize saygı duyarak,medeni bir şekilde omuza omuza DEMOKRASİ sınırları içerisinde gerçekleştirmek durumundayız.Hizipler,guruplaşmalar ,menfaat üzerine siyaset partiyi hiç bir yere taşımaz.Ben bunu savunuyorum. İsterseniz artık bu konuyu daha fazla uzatmayalım..Başbaşa bir gün konuşuruz.. Selamlarımla.Bülent Kocabaş,Gazipaşa

Yorumu oyla      46      3  
30 Temmuz 2011 Cumartesi 20:27

Sn Kocabaş yazdıkların benim açımdan şuandan sonra hiçbir önem arz etmiyor.Çünkü savunduklarının hiçbirisini inandırıcı bulmuyorum.

Yorumu oyla      5      49  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan milletvekillerine talimat
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il örgütlerine verdiği Ramazan’da ...
Gümüşhane belediye başkanı bıçaklandı
GÜMÜŞHANE’nin MHP’li Belediye Başkanı Mustafa Canlı bıçaklı saldırıda ...
AKP'nin asker kadınları
AKP Kırklareli milletvekili ve eski Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal’ın ...
 
Mustafa Köse: Basın sorgular
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 24 Temmuz tarihinde kutlanan Gazeteciler ...
Eski Bakan Göğüş vefat etti
Gazeteci-yazar Zeynep Göğüş'ün babası eski Turizm ve Tanıtma Bakanı Ali İhsan Göğüş vefat etti.
Sapan’ın ikinci önergesi stadyum oldu
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, TBMM Başkanlığına verdiği ikinci ...
 
CHP Antalya için 5 isim
Yönetim Kurulu'nun istifasıyla boşalan Antalya İl Başkanlığı için kimlerin ismi gündemde?
Yıldıray Sapan Metris Cezaevi'nde
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, şike soruşturması kapsamında ...
Vekiller 'kazak' erkek çıktı
Kiralık ev arayan milletvekillerinden yarısından fazlasının tek başına ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva