AÜ İletişim Fakültesi öğrencilerine ödül
AÜ İletişim Fakültesi öğrencilerine ödül
Seda Sayan'ın annesi yoğun bakıma kaldırıldı
Seda Sayan'ın annesi yoğun bakıma kaldırıldı
Antalya'da müzede keçe sanatı
Antalya'da müzede keçe sanatı
Antalya'da festival etkinliklerine yoğun ilgi
Antalya'da festival etkinliklerine yoğun ilgi
14 Nisan 2017 Cuma - 15:05

Vahap Usta Konyaaltı'nda

ANTALYA'nın tanınmış aşçısı Vahap Yüce, kendi adını taşıyan Vahap Usta Et Restaurant'ı, Konyaaltı'nda hayata geçirdi. Yüce, 27 kişilik ekibiyle et restoranları arasına lezzeti ve kaliteyi getirdiklerini söyledi.

Vahap Usta Konyaaltı nda
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Vahap Usta Et Restaurant adıyla 30 yıllık mutfak tecrübesini Antalyalılarla buluşturan Vahap Yüce, Gürsu Mahallesi'nde hizmete açılan restoranını tanıttı. Misafir kabul etmeye başlayan restoranın 120 kişilik kapalı, 100 kişilik de açık bölümü olduğunu söyleyen Yüce, et mutfağının farklılıklarına dikkati çekti, mezelerin özelliklerini tek tek sıraladı.

Vahap Yüce, ana yemek mönüsünün 'Kebaplar' ve 'Dry Age: dinlendirilmiş et' olmak üzere ikiye ayrıldığını vurguladı. Yüce, "Aklınıza gelebilecek her türlü kebap mutfağımızda yapılıyor. Dry Age yani dinlendirilmiş etlerimiz ise özel mönülerimiz arasında. Sabit 2 derece ısıda, içinde himalaya tuz plakaları bulunan dolapta dinlendirilen dana eti, 28 günün sonunda servise çıkarılıyor" dedi.

Dry Age etlerin 28 gün boyunca suyunu içine hapsederek kuruduğunu, servis zamanı geldiğinde ise tercihe göre pişirilerek özel sunumla servis edildiğini belirten Vahap Yüce, "Dinlenmiş etin lezzeti bambaşkadır. Sadece 28 gün dolapta bekliyor olması değil, Himalaya tuz plakalarının olduğu sabit 2 derece sıcaklığı bulunan dolaplarda bekletiliyor olması önemli" dedi.

Bununla birlikte humus, hibeş, zeytinyağlı brokoli, ot kavurma, yoğurtlu biber, içli köfte ve çiğ köfte gibi birçok mezenin günlük servise çıkarıldığını anlatan Yüce, "Vahap Usta Et Restaurant'ına gelen Antalyalılar iki şey bulacak. Birisi lezzet, diğeri kalite. Bizi tercih edenler pasuf kebabı, Osmanlı güveci veya et spagettiyi mutlaka denesin. Bizzat kendim Balıkesir'e giderek kuzu, Afyonkarahisar'dan bonfile ve dana dry age alıp geliyorum. Mutfağıma bu iki şehrimizin dışında et girmez" diye konuştu.




İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - 

 
Öğrencilere sınav kaygısı eğitimi
 
Araç tarandı 2 genç öldü
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gündüz 14 Nisan 2017 Cuma 22:46

Hayırlı bereketli olsun Emektar ustam başarılar diliyorummmmmm

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dış borç rekoru kırıldı
Türkiye'nin kısa vadeli dış borçları yılın ilk iki ayında yüzde 3.1 artışla, ...
Antalya'ya demiryolu şart
Port Akdeniz Antalya Genel Müdürü Özgür Sert, sezonun ilk kurvaziyerinin ...
AKP'yi Antalya'da çıldırtacak fotoğraf
ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) 135'inci kuruluş yıldönümü ...
 
Borsa'ya reklam açıklaması
​İnternette yayınlanan 1 Nisan reklamı tartışmalara neden olan Ülker ...
CHP'den İş Bankası'na 4 atama
CHP'nin İş Bankası'ndaki Mustafa Kemal Atatürk'ün hisselerine karşılık ...
Ali Koç'a yeniden aynı görev
Yapı Kredi'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan Ali Koç, genel ...
 
Akbank’ta büyük kriz…
Akbank’ta bu sabah erken saatlerden beri şube, ATM, mobil ve internet ...
Sadece Antalya'da yetişiyor
HİNDİSTAN kırsalında çocukların futbol topu diye oynadığı ve her biri ...
Kredi kartları için flaş karar
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapabilmek için 17 Ağustos tarihinden ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'nın yerli, ulusal ve Rus mafyası...
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Çok ciddi uyarılar
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Katliam yasasını geri çekin
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Robotaksi dönemi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
757 yıllık bir Yörük geleneği
İsa Altun
İsa Altun
İban vurgununa dikkat
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Kasım ayı, kişisel gelişiminiz için size güçlü fırsatlar getiriyor. Akrep burcundaki Yeni ay, arzularınızı keşfetmeniz ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva