CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, “Antalya Milletvekilleri neden yok” veya “neden başka ilde çalışıyor” sorularına yanıt verirken, “Partimizin çok güçlü olmadığı, milletvekilimizin bulunmadığı şehirlerde, Genel Merkez tarafından verilen görevlerini en iyi şekilde yapıyorlar” dedi.
CHP Antalya İl Başkanlığı'ndan geçilen açıklama şöyle:
"Cumhuriyet Halk Partisi Antalya milletvekilleri 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu kampanyasında Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıyor. Önceki dönem Genel Başkan Deniz Baykal ve Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak tüm Türkiye’yi dolaşıyor. Bunun Dışında Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın ve Devrim Kök ise parti gelen merkezi tarafından görevlendirildikleri illerde çalışmalarına devam ediyor.
Kampanya sürecinde; Niyazi Nefi Kara’nın Bitlis, Van, Mustafa Akaydın’ın Yozgat ve Rize, Devrim Kök’ün ise Aksaray ve Kütahya’da görevlendirildiğini belirten Cumhuriyet Halk Partisi il Başkanı Mustafa Erdem, “Genel merkezimiz, Antalya gibi, 3 ten fazla milletvekili bulunan il milletvekillerine, milletvekili çıkartamadığımız 2 ilde görevlendirme yaptı. Vekillerimiz, İlimizde de katılmaları gereken tüm programlara katılmaktadır.” dedi.
Başkan Erdem, Milletvekillerinin sosyal medya hesaplarındaki paylaşımları üzerinden yola çıkarak “kırgınlık” veya “çalışmıyor” eleştirisi yapılmasının da haksızlık ve maksatlı olduğunu da sözlerine ekledi."
GÜNHABER NE YAZMIŞTI?.. TIKLAYIN


Antalya'nın en etkili gazetelerinden Antalya EKSPRES,
GÜNHABER'in Akaydın ile ilgili haberini ertesi gün manşete
taşımış ve konu CHP kulislerinde çok konuşulmuştu.


Ne olacak bu CHP'nin hali diyorum bazen. Uzulerek soyluyorum ki, gelecek secimlerde CHP nin butun yonetimlerinin aklini basina toplamasi lazim. Bu sekilde devam edilirse baraj altinda kalmis bir tabloyu yeniden hepimiz gorecegiz.Oncelikle Antalyada Baykal dahil tum vekiller degismeli Sonra turkiye genelinde olmak uzere mevcut vekillerin bircogu degisitirilmeli. Yeni heyecan verecek kisilere intiyac var.Ayrica buyuksehir belediye baskan adayi da cok dogru bir isim secilmeli.Aksi taktirde kazanmak imkansiz olacaktir.Saygilarimla
başkan kendini çok sıkma çorum taraflarından gelmesin.