Genel seçimler için milletvekilliği aday adaylığını açıklayan isimler sosyal medyaya adeta damgalarını vurdu. Facebook ve Twitter gibi sosyal medyanın en büyük iki oyuncusunda hesaplar açan ve adaylıklarını duyuran aday adaylarının birbirinden ilginç seçim propagandaları da dikkat çekiyor.
Haber3.com'un haberine göre, Konya'dan AKP' den milletvekili aday adaylığını açıklayan Osman Yavuz kendisini 'Diriliş' dizisindeki karakterlere benzettiği afişle sosyal medyanın diline düştü. Aynı zamanda bir reklam ve PR şirketi sahibi olan Osman Yavuz'un seçim çalışmasında kullandığı afişteki Osmanlı izlerine sosyal medyadan yorum yağdı.
Bir diğer ilginç aday ise İstanbul'dan AKP'den milletvekili aday adaylığını açıklayan marka uzmanı Mevlüt Kanber oldu. "Kanber'siz düğün, Kanber'siz meclis olmaz" sloganıyla yola çıkan Mevlüt Kanber de aday adaylığı afişiyle Twitter gündemine adını yazdırmayı başardı.
AKP'nin Osmanlı hayranı aday adayı
AKP'den milletvekilliği aday adaylıklarını açıklayan 2 isim sosyal medyada olay oldu.
OKUR GÖRÜŞLERİ
3 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


bunlar olmasaydı neye gülerdik biz :) siz anca güldürürsünüz başka bişey yapmayın hemi
Bu gerzek bakış felsefesi olmasaydı AKP ve RTE var olurmuydu.
Allahım ne ruh hastası bir toplum olduk bizz. Sanki büyük bir komedi izliyoruz.