Engelliler Haftası nedeniyle verilen yemeğe Kaymakam Murat Beşikci, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, engelliler ve yakınları katıldı. Beşikci, yemekte yaptığı konuşmada, engelliler için güzel projeler üretildiğini, ellerinden ne geliyorsa yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Engellilere hassasiyet gösterdiklerini belirten Beşikci, "Engellilerin günlük yaşama katılabilmeleri için, toplumla bütünleşmeleri, aynı zamanda eşit ve etkin bireyler olabilmeleri için devlet olarak elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Kaymakam Beşikci, yemekten sonra engelli vatandaşlarla tek tek sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.
Adem ÇETİN/AKSEKİ, (DHA) -
Akseki'de engelliler yemekte buluştu
ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde 'Engelliler Haftası' nedeniyle Kaymakamlık tarafından ilçedeki engellilere ve ailelerine yemek verdi.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.