Antalyaspor'a Eto'o, Nasri gibi dünya yıldızlarını transfer eden Ali Şafak Öztürk, kısa bir aranın ardından başkanlık görevine yeniden talip olduğunu belirtti. Akdeniz ekibinde mevcut başkan Cihan Bulut ve Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır genel kurul kararı aldıklarını açıkladı. Yarın bir araya gelecek olan yönetim kurulu üyeleri olağanüstü genel kurulun tarihi belirleyecek.
Bu gelşime üzerine kırmızı-beyazlı kulübün eski başkanı Ali Şafak Öztürk de başkanlık sinyali verdi. Öztürk, sosyal medya hesabındnan yaptığı paylaşımın altına "Biz Antalyaspor'uz dedik bir kere" notunu düştü.
Namık Kemal Kılınç / SERİK-ANTALYA,(DHA)


BİZ ANTALYASPORUZ !!! İŞTE TAM ZAMANI ŞİMDİ BU ŞEVK İLE TÜM İŞ DÜNYASININ BİR ARAYA GELMESİ GEREKİR. ATSO VE DAVUT ÇETİN OLARAK ŞEHRİN BELİRLİ NOKTALARINA BAŞTA MECLİS ÜYELERİ OLMAK ÜZERE ANTALYASPOR BAYRAĞI REKLAMI ASTIRSINLAR. FİRMALARININ LOGOLARIYLA SEHRIN BELIRLI NOKTALARINA BU BAYRAKLARI ASMAK KOSULU ILE ANTALYASPORA REKLAM DESTEGI OLSUN ! HADİ ATSO HADİ AESOB HADİ Antalya OSB ŞİMDİ SIRA SİZDE ? ANTALYABUYUKSEHIR BELEDIYESINE AIT OLAN BILBORD MEGALIGHTLARA DESTEK VERILSIN HERKES BURALARA REKLAM VERSIN INDIRIMLI OLARAK. BU ZOR GUNLERI HEP BIRLIKTE AŞALIM... İŞ DUNYASI BU İŞİN İÇİNDE OLMALIDIR !!! FETTAH TAMİNCE DEN 1 MİLYON EURO PARA ALIN, KİLİT OTELLERİNİN SAHİBİNDEN 1 MİLYON EURO ALIN, DELPHİN , ROYAL STONE GRUBUNDAN, SUNİS OTEL SAHİPLERİNDEN PARALAR ALIN. MADEMKİ ANTALYA DAN PARA KAZANIYORLAR TEKRAR BU PARA BURAYA YATIRILSIN !!!!