400’e yakın Antalyalı, Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan Hacı Bektaş Veli’nin resminin yer aldığı şapka ve tişörtlerle etkinliklerde büyük ilgi çekti. Hacı Bektaş yolculuğu sırasında Büyükşehir’in hazırladığı kumanyalar dağıtıldı. Büyükşehir Belediyesi, tüm katılımcılara Hacı Bektaş Teslim Taşı anahtarlığı ve kolyesi de hediye etti.
MEVLANA’YI DA ZİYARET ETTİLER
Antalya’dan yola çıkanlar, Konya’da mola verip Mevlana’yı da ziyaret ettiler. Müzeyi gezen Hacı Bektaş yolcuları dualarını ettikten sonra yola koyuldular. Hacı Bektaş’ta ilk gün kurban kesen Alevi vatandaşlar, buradaki semah gösterilerini izlediler. Antalyalılar, Hacı Bektaş’taki programları kendilerine Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan broşürlerden takip ettiler.






ANKARA ANITKABIR AFYON KOCATEPE CANAKKALE GEZILERI UNUTULMASIN LUTFEN... YENI BASKANIMIZ DA ANTALYALILARI DUSUNUYOR ELBET...GUZEL ANLAMLI YERINDE ...ANCAK BU HACIBEKTAS GEZISINDEN HABERDAR EDILMEDIK...UZULDUM.
Akaydının 5 yılda yapmadığını Menderes Türel yapıyor.Bravo büyükşehire.
aleviler akaydınla türeli karşılaştırsınlar adam gibi adam TÜREL
Antalya il yönetimi ve eski belediye başkanı bu haberi iyi değerlendirsin bence... !! Sizin hiçe saydığınız değerşleri kim değer veriyor !!!