Olay, dün saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Gebizli Mahallesi 1118 sokak üzerinde meydana geldi. Madde bağımlısı olduğu öğrenilen 45-50 yaşlarındaki kişi, sokak üzerinde bulunan yolun ortasına yatarak, yolu trafiğe kapattı.
.jpg)
Bir kişinin yol üzerinde yatarak trafiği tehlikeye attığını gören sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, sokak üzerinde trafiği tehlikeye atan ve araçların geçişlerini engelleyen madde bağımlısını yol üzerinden kaldırarak, hastaneye götürdü.
.jpg)
Tunahan KIR/ANTALYA, (DHA) -


Memleket ne hale geldi.Bir tarafta kilolarca yakalanan uyuşturucular,bir tarafta sınırlarımızdan giren milyonlarca yabancı uyruklular.Olmaz denilen her şey oldu.Geriye doğru 15 sene önce bunlar olacak denseydi herhalde hayal gücü derdik veya olsa olsa bir film senaryosu derdik.Kısacası rüya görür gibiyiz,artık uyansak ve bu rüya gibi olanlar bitse diyeçceğiz ama görünen o ki daha sürecek gibi görünüyor.