Twitter’da bazı hesaplarda paylaşılan bu afişe eleştiri yağdı.

Başkan Muhittin Böcek’in adının da Rusça yazıldığı afişe twitter’da gelen tepkiler şöyle:
Biri arapça yazar biri rusça bu ne arkadaş . Çok istiyorlarsa ülkemde yaşamayı Türkçe ögrensinler
Turizm şehri olmasından dolayı ihtiyaç duyulan yerde İngilizce olur da ne bu her yerleşenin dilini yazmak.
çok ince bir hareket. Kutlarım
Ruslar ve Ukraynalılar Antalya'da yıllardır yaşıyor. Ama hepsi aynı zamanda Türk vatandaşı ve gayet güzel Türkçe konuşuyorlar. Bu durum ne fiyatlara, ne kiralara, ne de bilboardlara yansımadı. Bu yeni bir durum!!!
Ee arapça yazınca hepimiz kızıyoruz,eleştiriyoruz Rusça yazınca neden normal karsılanıyor?
Putin'in Akdeniz'e inme hayali bir mermi bile sıkmadan gerçekleşti desenize.. Antalya'da yaşayan biri olarak derim ki, şehrin her tarafında Rusça konuşuluyor ya da duyuluyor..
Antalyada Türkler 2.sınıf vatandaş oldu
Avrupa ülkelerinin çoğunda Türkler var. Özellikle Almanya'da sayıları çok fazla. Gidin bakın kaç yerde Türkçe tabela göreceksiniz. Göremezsiniz, çünkü onların resmi dili Almanca. Burası Türkiye, ben ülkemde Türkçe'den başka bir dilde yazılmış tabela, afiş vb. görmek istemiyorum.


Harbiden soyadının hakkını veriyor yönetçi...
bence ruslar bile şöyle diyor bu şehrin belediye başkanı ne kadar kötü yollar çok kötü lüx arabalarımız yazık çukurlardan çıkmıyor
Yabancıya derhal gayrimenkul satılması durdurulmalıdır.Antalya merkezde 10 bin Tl den aşağı kiralık ev bulmak imkansız.Asgari ücretin 8506 Tl olduğu bir zamanda memur işçi nasıl ev bulabilsin.Adamlar 1000 dolar bozdurdu mu 18.000 Tl ediyor,bunlarla Tl maaş alanlar nasıl bir arada yaşasınlar.Türk vatandaşının Antalya merkezde ev alması imkansız bir hale geldi,ayrıca burası emeklilerin yerleşdikleri bir şehirdi,bundan sonra buda imkansız.Ülkeyi yöneten iktidar bütün bunları görüyor ve öylece seyir ediyor,sahillerde yabancılara mülk satımını hemen durdurmalılar.Yoksa Antalya'nın bazı bölğeleri yabancıların yaşadığı yerler olacak.
Otobüs numaraları ve güzergahları gösteren etiketler sökülmüş , yırtılmış . İlkellik tavan yapmış. '' İngilize & Türkçe '' tabelalar yakışır