CHP İl Binası önündeki törene, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Aydın Özer, Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP'nin önceki dönem milletvekilleri, eski belediye başkanları ve partililer katıldı. Törende konuşan Ahmet Kumbul, ülkenin geleceği açısından birlikte hareket etmek durumunda olduklarını söyledi. 17 yıldır Türkiye'de yaşayanların birbirinden ayrıştırıldığını iddia eden Kumbul, "Bu ülkede adaletin bağımsızlığına vatandaşlar inanmıyor. Dinimizde en büyük günahlardan biri kul hakkı yemektir. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu 31 Mart'ta Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Fakat sandık kurulları başkanı bahane edilerek seçimler iptal edildi. Şimdi aynı seçim kurulu üyeleri ile yeniden seçime gidiliyor. Bu kul hakkı yemektir" diye konuştu.
Bayramların gerçek bayram tadında geçmesi için mücadele edeceklerini kaydeden Kumbul, toplumsal barış için mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.
BÖCEK: DERTLERE DERMAN OLACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de 'Her şey güzel olacak' düşüncesiyle yola çıktıklarını söyledi. Sırada İstanbul'da her şeyin güzel olacağını belirten Böcek, "5 yıllık süreçte partimizi büyüterek, haksızlıklara uğramış bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız" dedi.
![]()
![]()
![]()
Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) -
Antalya'daki CHP bayramlaşmasına 'İstanbul seçimleri' damgası
CHP Antalya İl Başkanlığı'nda Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma törenine, 'İstanbul seçimleri' damga vurdu.
OKUR GÖRÜŞLERİ
2 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


BU YORUMU YAZAYIM MI DİYE BİRAZ DÜŞÜNDÜM.ÇÜNKÜ BAZILARI KIZACAK. AMA YİNEDE YAZALIM.ZİRA YAZMAMIZ GEREKİYOR.ANTALYA DA YEREL YÖNETİMLER DE İKTİDAR OLAN CHP DE BAYRAMLAŞMAYA BU KADAR AZ KATILIM OLMAMALIYDI. SADECE:İL,MURAT PAŞA,KONYA ALTI,DÖŞEME ALTI YÖNETİCİLERİ VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ GELSE DAHA KALABALIK OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM.GALİBA BİR ŞEYLER YAPMAK LAZIM.ESKİDEN YOLLARI KAPATIYORDUK.SAYGILARIMLA.
artık yeni bir bina şart.