Yapılan araştırmalar sonucunda hırsızlık olayını komşuluk ilişkilerini kullanarak müştekinin evinin anahtarını çoğaltan A.Y. ve eşi T.Y çıktı. H.K. isimli şahsın da onlara yardımcı oldukları belirlendi. Şüphelilerden H.K. ve T.Y. isimli şahısların evden çalmış oldukları çelik para kasasını Baraj Mahallesi’nde boş bir arazide açtıkları ve içerisindeki paraları ve ziynet eşyalarını aldıktan sonra para kasasını Habibler Mahallesi civarında dereye attıkları tespit edildi.
Şüphelilerin çalmış oldukları ziynet eşyalarının bir kısmı M.Y. ve S.T.O isimli şahsa sattıkları, bir kısmını ise aralarında paylaştıkları belirlendi. Şüphelilere ait ikametlerde yapılan aramalarda müştekiye ait çalınan ziynet eşyalarının ve paranın bir kısmı bulundu.
Şüpheli H.K., T.Y., A.Y. ve E.K isimli şahıslar haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Antalya’daki kasa hırsızları komşu çıktı.
Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Kızılarık Mahallesi’nde bulunan bir evde meydana gelen çelik kasa ve kasa içerisinde bulunan 10.000 TL civarında Türk parası, 2.000 Euro para ve çeşitli ziynet eşyalarının çalınması olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri H.K. isimli şahsı yakaladı.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.