İnşaatı ve yarışların ne zaman yapılacağı yıllardır tartışma konusu haline gelen Antalya Hipodromu ile ilgili ilk müjde, Eylül ayında Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’dan gelmişti. Adalı, Döşemealtı’nda tamamlanma aşamasına getirilen Antalya Hipodromu’nda yılbaşından itibaren yarışlar yapılacağını açıklamıştı.

Adres: Kömürcüler, 07190 Döşemealtı/Antalya
Ülkemizdeki 10. Hipodrom olacak Antalya Hipodromu’ndaki yarışlar için bir açıklama yapan TJK Genel Sekreteri Ahmet Özbelge ise “2022 Ocak sonuna doğru yeni hipodromumuzda yarışlara başlamayı düşünüyoruz” demişti.

Bu ay başında bir basın toplantısı düzenleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise hipodrom ile ilgili bir soruya ise şu cevabı vermişti:
"Hipodromu Türkiye Jokey Kulübü Başkanlığı ile görüştük. 6-7 yıldır bir ihale sürecinde. Yüzde 80'e ulaşılmış ama bir türlü tamamlanmayan bir yapıydı. Projenin tamamlanması için Jokey Kulübüne devri yapıldı. Bize yılbaşına bitirileceği söylenmişti. Şubat ayı koşu programına da alındı. Ocak ayı içerisinde hipodromun açılışını yapacağız."
CANLI YAYIN İÇİN İHALE
Bu arada, Türkiye Jokey Kulübü, bugün gazetelere verdiği ihale ilanı ile canlı yayın yapacak şirket arayışına da başladı.
İhale ilanı şöyle:



Orda kumar oynanacak kimilerinin evini yıkacaklar borç batağına düşecek kimilerinin yuvasini yikacak yöre halkına hayırlı olsun
Yıllardır ha açıldı ha açıldı derken nerede ise 10 yıl oldu,yazık değil mi,çok yavaş ilerledi.Bir an önce açılmasında yöre halkına ekonomik yönden çok girdisi olacak.
Antalyaya hiç olmazsa biraz geliri olur. başarılar. Atlara da spor olur.
Hayvanları sömürerek üzerinden milyonlar kazanacaklar. En Ufak bir kazada hayvanları vuracaklar. Nedir bu? Para hırsı, hayvanlar ciğerleri patlayana kadar koşacak. Bazıları para kazansın. O bazıları dışında neye faydası var. Fabrika kurun, herkes faydalansın. Olmaz, sadece kendileri çok para kazansın. Nasılsa hayvanların hakkını arayan yok. Allah soracak hepsini hesabını. Onları Yaradan dan büyük değil kimse.