Olay, gece saatlerinde Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobilleriyle kavşağa gelen yaklaşık 10 kişilik grup, yolu trafiğe kapattı. Araçlarından inip 'Erik Dalı Gevrektir' türküsü eşliğinde oynamaya başlayan gruba, yoldan geçmek isteyen bir sürücü korna çalarak tepki gösterdi. Grubun yol vermemesi üzerine sürücü yolunu değiştirmek zorunda kaldı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına da yansıdı. Sesleri duyup olayı görüntüleyen bir kişi "Saat 00.20, gençler eğleniyor. Kavşağı kilitlediler. Dönmek isteyen dönemiyor. Burası Türkiye. Neyi kutluyorlar, Allah bilir" sözleriyle tepki gösterdi.
![]()
'SOPAYI YİYECEKSİN'
Bu sırada yoldan geçmek isteyen bir otomobil sürücüsünün geldiğini gören başka bir kişi de "Amcam git şimdi sopa yiyeceksin, git. Aha sopayı yiyeceksin az kaldı" ifadelerini kullandı.
![]()
![]()
![]()
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) -


Allah topunuzun belasını versin inşallah. Ülkemizin insanlarının büyük çoğunluğu ülkeyi yönetenlere bakarak bu hale geldiler. Herkes kanun kural tanımaz bir hale geldi. Bu gidiş eğer değişmez ise yakın zamanda Irak ve Suriye haline geleceğiz.
Kültür uzun seneler sonra oluşan bir olgu.Eğitimli toplum gelenek ve göreneklerini de yaşayarak olgunlaşır ve dolu bir birey yetişmiş olur.O zaman kurallara uyan kendisinin ve karşısındakinin temel haklarını bilen bireyler herhalde böyle bir şey yapmazlar.Her konuda yozlaşmış sürü psikolojisine kapılmış kütük misali olunca böyle manzaralarda kaçınılmaz oluyor.Siz siz olun böylelerinden uzak durun,bakın ikaz edene bile nerdeyse saldıracaklar.