Antalya Piyano Festivali Çocuk Korosu'ndan konser
15. Antalya Piyano Festivali kapsamında 7-29 Kasım tarihleri arasında, Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve İtalya’dan gelen koro müziği eğitmenleri, Antalya ilçelerindeki ilkokul ve ortaokullarda okuyan çocuklara eğitim veriyorlar.
APF Çocuk Korosu’nun ilk performansı 10 Kasım’da gerçekleşti.
15. Antalya Piyano festivali bir ilke imza atıyor. Festival boyunca, ilçe okullarında, Antalya Kültür Evi’nde, AVM’lerde, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde ve festival çadırında; beden perküsyonu, ses&nefes teknikleri ve koro üzerine atölye çalışmaları yapılacak, açıklamalı performanslar gerçekleşecek.
Antalya’dan 8 ayrı okul ile bir ay boyunca Fabio Lombardo ve Bülent Halvaşi yönetiminde yürütülecek çalışmaların ilk konseri 10 Kasım Pazartesi günü saat 17.00’de Festival Çadırı’nda gerçekleşti. Çocuklar Ahter Destan tarafından okullarında müziğe yatkın, yetenekli ve istekli çocuklar arasından seçildi.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.