Koronavirüs tedbirleri kapsamında Rusya'nın uyguladığı uçuş kısıtlaması 22 Haziran itibarıyla sona erdi. Kararı sevinçle karşılayan Rus turistler ise rezervasyon yaparak uçaklarla Antalya'ya geldi. İki günde Antalya'ya 20 binin üzerinde Rus turist geldi. Antalya Havalimanı'na ilk gün 29, ikinci gün 40 uçakla gelen 20 bin Rus turist, tatillerine başladı. 5 yıldızlı otelleri tercih eden Rusların en sevdiği destinasyonlardan biri olan Kemer ilçesinde de hareketlilik yaşanıyor. Ay Işığı Koyu'na gelen Rus turistler deniz kum ve güneşin keyfini sürüyor. Hava sıcaklığının 35, deniz suyu sıcaklığının 25 dereceyi gösterdiği ilçede Ruslar çoğunlukla güneşlenmeyi tercih ediyor.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Alparslan ÇINAR/KEMER (Antalya), (DHA)


Süper,pandemiden dolayı insanlar bunalmıştı,gelsinler gelsinler,nasıl olsa ülkemizde deniz kum güneş bol.Ayrıca 1 dolar 10 liraya 1 euro da 11 liraya doğru yolculuk ederlerken adamlar geliyorlar 1000 dolarla 10 gün tatil yapıp gidiyorlar.Hemde ne tatil her şey dahil,buraya gelmesinler de nereye gitsinler.Kısacası her ülkenin normal gelirleri bile olan insanları bizim ülkemize gelerek tatil yapabilirler,ancak kendi vatandaşlarımızın yüzde 80'ni mümkün değil bu gelirlerle tatile falan gitmeyi, bırakın asgari ücretin 300 dolar civarında olduğu bir durumda başını sokacak bir yer ve günde 2 ekmek alacak parası kalmıyor.
1950 den beri ülkemizi çeşitli yönetimler yönettiler ve geldiğimiz nokta maalesef bu.Alım gücümüz alabildiğince düşük seviyelerde,bu uzun süre böyle devam ettirilemez,buradan bir çıkış yolu olmalı?????
Turist velinimettir nimet